• Welcome to RolePlay.ro Community. Please login or sign up.

Care carti v-au placut cel mai mult?

Started by RedDevil, August 22, 2005, 09:46:18 AM

Previous topic - Next topic

RedDevil

August 22, 2005, 09:46:18 AM Last Edit: August 22, 2005, 01:23:56 PM by RedDevil
Care "povestioare" intalnite in Morrowind v-au placut cel mai mult? Mie cele mai interesante mi s-au parut The real Barenziah, Chance's folly, A game at dinner. Dar cea mai frumoasa eu zic ca e A hypothetical trachery.

himself

The Ruins of Kemel-Ze
The Arcturian Heresy
The Lusty Argonian Maid (:D)
The Horror of Castle Xyr
Trap

Dar din astea nu as putea sa va zic care imi place mai mult.........

RedDevil

Voiam sa spun si eu The horror of castle Xyr, dar uitasem cum se chema...

puke.nermu

November 12, 2005, 07:08:44 AM #3 Last Edit: November 12, 2005, 10:59:00 AM by puke.nermu
The Real Barenziah ;)
Oh, si books of the dead...

si, of course, the masterpiece...

ABC for Barbarians  :D  :D  
I deny reality and substitute my own.

RedDevil

QuoteABC for Barbarians
Intr-adevar, cartea aia are un continut de necontestat...elementar. :))  

himself

QuoteABC for Barbarians  :D  :D
Uuuu...pretty picture!

A is for...umm..AXE  :kill:
B is for errrrr....BIG AXE! :kill:
C is for...aaaaa....Clif race...umm..Cliff Ragre...Cliff race..umm...err....AXE! :kill:

:))  :))  

KSR

Seria mea preferata a fost The Real Barenziah. Dar mai tineam in casuta "rechizitionata" de la un taran care, din pacate, trecuse in nefiinta, si urmatoarele: The Wolf Queen; A Less Rude Song (scurt dar fun). In rest, citeam tot ce gaseam, in materie de povesti, povestioare, sau fun stuff.

@Himself
 :))  :))  :))  
sigh - for they make you feel alive
try - it's just one step aside
fly - over seas of drunken wine
lie - cause you'll never draw a line

RedDevil

Eu adunasem un ditamai morman de carti...din care alea pe care le gaseam numai in dungeonuri sau ruine erau la loc de cinste. Remember Surfeit on Thieves sau Chance's Folly? :cool:  

himself

A less rude song e cu atat mai funny pentru cei care au jucat si Dagerfall unde gaseai A RUDE SONG! :))

A, si pentru cei care vor sa citeasca toate cartile dinintreaga serie TES le pun la dispozitie

http://www.til.gamingsource.net/

Cel mai cuprinzator site in materie de Elder Scrolls! Toate cartile din Daggerfall, Morrowind, Battlespire, Redguard si Shadowkey, PLUS Pocket Giude to the empire (este in continua updatare si est dat in cutia de SPecial Edition la Morrowind si Oblivion)!
Pe langa carti mai gasiti si Istoria romantata  fiecarui joc adica plot-ul scris ca un roman, tratate stintifice despre Cosmologie, Zodii, Zei, Daedra, Diferite factiuni. Artefacte, Bestiary, NPC-uri importante, si Easter eggs! Ceea ce am aflat  u uimire mai tarziu este ca ADMINul principal al site-ului este roman! :)

KSR

I know that site!  :D
L-am gasit cand vroiam sa-mi reimprospatez memoria asupra textelor de prin Morrowind. E tare de tot, mai ales easter eggs si chestii fun pe care le mai au...
Am gasit si A Rude Song  :p

ps - cred ca ma apuc de citit tot ce se poate de acolo :D
sigh - for they make you feel alive
try - it's just one step aside
fly - over seas of drunken wine
lie - cause you'll never draw a line

Romanian_Dude2005

Year 2920 (citeste aceea din TIL, nu din joc)
A game at Dinner
Preperation of Corpse
Dance in Fire primele 2 capitole
Captains Guide to Fishy Sticks
Hiroshima - 1945

Cernobyl - 1986

WTC New York - 2001

Oblivion - 2006

Till

Mara's Tear mi-a placut enorm, mi-a adus aminte de un roman fantasy de calitate...  :eek:  
The meaning of life is to give life meaning

puke.nermu

Hai ma ca ABC for Barbarians e cel mai tare !!!!!
Si sotry, si personaje, si poze... SUPER ! :D
I deny reality and substitute my own.

Romanian_Dude2005

Hey, nimeni de aici nu a citit "Silence"?

mi-a amintit foarte mult de Family Bundy
Hiroshima - 1945

Cernobyl - 1986

WTC New York - 2001

Oblivion - 2006

night_hawk

De fapt, o mare parte din carti sunt super, desi imi place unde gasesti ABC for Barbarians...

btw: astia au stat jumatate din producerea jocului numai cu alegerea cartilor ce vor fi bagate in joc, corectarea lor, etc... dar a meritat. Asa... cea mai faina dupa parerea mea e cartea aia (nu mai stiu cum se numeste... grr) care-ti explica de ce au disparut Dwarfii.. cartea adevarata...
Quote"Fate shapes us just as we shape it."

Korras

Mie mi-a placut si Night falls over the sentinel...
RPG-ish signature.