Questuri din Oblivion

Started by RedDevil, April 01, 2006, 12:56:38 PM

Previous topic - Next topic

RedDevil

E drept ca Oblivion nu are atatea questuri ca Morrowind, insa sunt mult mai interesante si bine gandite. Care v-au placut cel mai mult si de ce? Pot sa fie din main plot, de la ghilde, secundare, etc.

Daemian

Pana acum, cel mai interesant quest mi s-a parut acela cu oamenii invisibili din Aleswell :cool: Nu ca si quest in sine, ci mai mult ca idee, ca rezolvarea lui se face in 5 minute fara nici un fel de efort ;)  
There is no such thing as innocence... only degrees of guilt

allah

Fara indoiala ultimul de la Thief's Guild....cei care au terminat acea factiune cred ca stiu despre ce vorbesc. Nu o sa va "spoilaresc", dar pot spune ca acel quest si din punct de vedere al intensitatii, al importantei si al povestii este cel mai bine realizat din punctul meu de vedere.  :)  
Nerevar Moon-an-Star
----------Old name: Dan--------

RedDevil

Mie cel mai mult mi-au placut(din prisma originalitatii  :cool: )questul pe care il ei in Bravil si intri in dreamworld si cel cu tabloul si pain trolls. M-au uimit, ca sa spun asa. Mi-a mai placut si questul ala de la Mage's Guild cu burden ring, sau cum se chema...e criminal questul(la propriu)...  :))  

Daemian

Tocmai am facut un quest... idiot :idiot:
Careful, spoilers ahead:
Am primit un quest de la un Draedric Shrine (Mephala) precum sa ma duc si cica sa omor liderii a 2 familii dintr-un mic orasel si sa fac in asa fel sa para ca s-au omorat reciproc -> ca sa invrajbesc familiile :evil: Anyway, ma duc eu acolo ii omor pe fraierii aia si las in cadavrul fiecaruia un obiect de-a celuilalt. Faza stupida e ca toti acuma cred ca s-au omorat reciproc, insa, va intreb eu: cum dracu poti sa crezi asta cand cei 2 sunt intinsi pe jos, fiecare in casa lui :D S-au omorat reciproc si apoi s-au dus fiecare acasa? :idiot: Now that is stupid!!!!!!!! :pmov

Ktav

QuoteMie cel mai mult mi-au placut(din prisma originalitatii  :cool: )questul pe care il ei in Bravil si intri in dreamworld si cel cu tabloul si pain trolls. M-au uimit, ca sa spun asa. Mi-a mai placut si questul ala de la Mage's Guild cu burden ring, sau cum se chema...e criminal questul(la propriu)...  :))
apropo de questul cu burden ring... exista o tasta (Z parca e default) cu care poti sa manipulezi obiectele (adica le ridici si le poti muta). ;)
"I see a thousand graveyard planets and an eternity of hate and hunger."

Daemian

Yup, tasta de grab; asa ma miscam eu cand aveam un obiect care depasea capacitatea mea de "carare" a obiectelor si vroiam neaparat sa-l vand :D

RedDevil

QuoteYup, tasta de grab; asa ma miscam eu cand aveam un obiect care depasea capacitatea mea de "carare" a obiectelor si vroiam neaparat sa-l vand
Good ol' feather works better...si-mi fac si skilluri la alteration. ;)

Daemian, cred ca voia sa spuna ca membrii familiei celelalte l-au ucis pe lider si viceversa. Ca daca s-ar fi omorat reciproc razboiul dintre familii n-ar mai fi avut sens.

allah

Alt quest interesant si comic ar mai fi cel din Skingrad cu "nebunul" ala obsedat ca e o conspiratie impotriva lui.  :))  
Nerevar Moon-an-Star
----------Old name: Dan--------

RedDevil

Mie mi s-a parut, apna acum, cel mai idiot quest ever. :idiot: And I really mean it, pentru ca eu chiar credeam ce-mi spunea ala si m-am dus s-o urmaresc pe aia si-am stat juma' de zi dupa ea s-o vad cum se ducea la prasit, sau ce activitati agricole facea.  :mda:  

axterix

intradevar acel quest e destul de plictisitor, te duci se te uiti cum isi pierd vremea acei indivizi, macar finalul questului (in fct. de raspunsul dat) aduce ceva miscare:)

RedDevil

Hai ca eu am acum o revelatie... :))
Poate au pus questul asta ca sa scoata in evidenta "minunile" radiant AI-ului...  

axterix

QuoteHai ca eu am acum o revelatie... :))
Poate au pus questul asta ca sa scoata in evidenta "minunile" radiant AI-ului...
adica asta :D
AI

apropos, upload la poza nu pot sa fac?

RedDevil

Quoteadica asta
EXACTLLY. Cea mai realista reprezentare! :))