Main Menu

Morrowind

Started by Wotan, June 05, 2005, 06:38:04 PM

Previous topic - Next topic

RedDevil

Da...faza asta e tare, mai ales daca dai un spell si dupa aia ataci cu un longsword si-un daedric shield. Cred ca ai niste buzunare...

Inc@rn@te

QuoteE vorba de conjuration. E faina si asta, daca ai level mare la conjuration poti crea si scamp, clannfear, atronach, daedroth. Cel mai tare e conjuration-ul la inceput, daca ai arma proasta poti sa-ti summonezi tu una daedrica. By the way, exista in joc vreun daedric bow? Ca eu n-am avut decat summonat.

Mai bine strange 100000 (nu e asa de greu ) ia un inel mai bun , isi baga un Summon Golden Saint sau Summon Sorm Atronach de 45 de secunde si pana la level 20 luptele vor fi ceva de genu unei glume  
Knowledge hidden is knowledge forgotten.
Know that i know.

RedDevil

Apropo de inele bune de facut enchantmenturi. Cel mai bun mie mi s-a parut al argonianului de la Mages Guild(nu mai stiu cum il chema, ceva cu in the Tree's Shade).

Red

Ringuri si amulte bune mi s-au parut bune si pe care le-am purtate sunt:
Marara's Ring? ... un ring care il ai de la un vampir daca faci questurile de la Figthers Guild....
Ca amuleta am avut una pe care am luat-o de la archmageul de la Mages Guild...
Restul de pe mine era cu tot cu +strength... sa pot duce cat mai mult in spinare...
"The problem of leadership is inevitably: Who will play God?"
Muad'Dib

allah

Tocmai am convins toate triburile.Acu' mai fac questuri secundare ca sunt debia level 18.  La fighters am facut nici macar 10 questuri iar la mage si thief deabia 3-4.La altele mai nimic.  Oricum cred ca ca sa fac absolut toate misiunile mi-ar trebui aproximativ 200 ore.  Jocul devine din ce in ce mai bun parca si mie teama ca gothic sa nu fie cumva intrecut.  Daca ar fi dupa mintea mea as fi in stare sa-l joc fara incetare, sa raman captiv intr-o lume din care nu vreau sa evadez...  Sunt atatea de facut incat parca nici o noapte nu e sufiecnta ca sa ma culc dimineata cu inima inpacata.  Am si o nelamurire: cum as putea sa fac ca atunci cand ma lupt cu un inamic mai puternic sa nu mai cada personajul meu ca prostul intruna dupa fiecare palitura inamica?  :eek:  
Nerevar Moon-an-Star
----------Old name: Dan--------

himself

Quotenu mai stiu cum il chema, ceva cu in the Tree's Shade).
Skink-in-Tree's-SHade  :D

QuoteMarara's Ring? ... un ring care il ai de la un vampir daca faci questurile de la Figthers Guild....
Ca amuleta am avut una pe care am luat-o de la archmageul de la Mages Guild...
Yup Yup! Io purtam Marara's RIng, Ring of the Wind (+30 Agility) si Necromancer's Amulet (pe care o iei de la Archmage)  :p  

allah

Am doau nelamuriri: Mai mult de 100 la streghnt nu pot face? De ce nu pot cumpara sau sa ma invete careva din al-ruhn, ca imi zic toti ca nu fac afaceri cu cei ce poarte semnul lui zenithar? :?  
Nerevar Moon-an-Star

RedDevil

In Ald Ruhn e simplu. Ai luat niste exquisite colthes de la un argonian pe drum si trebuie sa i le duci vazatoarei de haine(din alea mai scumpe). Pana nu i le dai, n-or sa vrea sa faca afaceri cu tine. Cat despre strenght...ai putea sa-ti faci un enchantment, ceva. Iei un inel sau o amultea buna si o enchantezi permanent cu suflet de golden saint sau ascended sleeper.

allah

Vanzatoarei din ald-ruhn tre' sa-i duc hainele alea? Nici nu cred ca le mai am dak erau dalea mari. :(( Sper ca nu va fi legata vreo misune de orasul asta incat in situatia in care ma aflu sa nu pot termina aceea misiune.
Nerevar Moon-an-Star

himself

QuoteVanzatoarei din ald-ruhn tre' sa-i duc hainele alea? Nici nu cred ca le mai am dak erau dalea mari. :(( Sper ca nu va fi legata vreo misune de orasul asta incat in situatia in care ma aflu sa nu pot termina aceea misiune.
:))  :))
E unul dintre cel emai importante orase: (Vivec, Balmora, Ald_Rhun si Tel Branora) si ai acolo misisuni pentru Thief's Guild, Mage's Guild, Fighter's Guild, Templu, E resedinta casei Hlaalu si bineinteles ai o mare parte din Main Quest acolo! ;)

RedDevil

QuoteE resedinta casei Hlaalu si bineinteles ai o mare parte din Main Quest acolo!
Na, ca te-am prins, master of Morrowind! Era vorba de house Redoran. :cool:  

allah

Stiu asta dar sa dea o misuine care sa nu poata fi terminata in situatia mea.Nu ca iau o misiune de acolo sau de exemplu ca ma pune sa cumpar o carte de acolo (eu am luat-o din alta parte).Ati inteles ce vreau sa zic?
Nerevar Moon-an-Star

RedDevil

Totusi nu poti sa cumperi hainele alea de undeva(cred ca sunt in Balmora) si sa te duci la aia cu ele. Nu mai stiu exact cate erau. Cred ca e mai simplu decat sa "stergi" Ald Ruhn-ul de pe harta.

himself

Sau poti sa le aduci cu consola! Io asa am procedat de multe ori pentru ca la inceputul jocului luam o gramada de lucruri si nu mai stiam pe unde le-am pus (Exemplu este Secret Ledgerul lui HalfTroll sau cum il cheama pe mafioutul ala din Vivec pe care trebuia sa-l recuperez intr-o misiune pentru Bal Molagmar)

Dai in consola
placeatpc "ID-ul obiectului dupa care te uiti in editot, cu tot cu ghilimele" 1,1,1
sau
player -> additem "ID" # (numarul de care ai nevoie)

Ktav

duamne mah himself, cre'ca esti cel mai mare cheater pe care il stiu...  
"I see a thousand graveyard planets and an eternity of hate and hunger."

allah

Io la acest joc stiu ca m-am mai ajutat de walktghrough-uri. :D Da nu coduri. :cool:  
Nerevar Moon-an-Star

RedDevil

Eu nici walkthrough-uri n-am folosit...de fapt am folosit doar pt un quest...cel de la puzzle canal, ca nici de-al naibii nu ma prinsesem ce trebuia sa fac.  

himself

Ma K'tav..io alea l-am folosit numai cand aveam nevoie, ca nu imi puneam 5 miliarde gols si armura Daedrica..
Plus ca mai foloseam un mic MOD (facut de mine) care il faceau pe Creeper sa aiba mai multi bani la el, ca sa nu tyrebuiasca sa fac smecheria aia cu asteptatul 24 de ore ca sa pot sa vand ceva scump! Atat, alte Cheaturi nu am folosit decat in salvari se[parate pentru fun! (De genu, am pus 50 de Gold Saints intr-o camera :D si pe mien langa ei :p s-au mi-am facut Acrobatics 30000 si dintr-o sariyura din Vivec am Ajuns aproape in Gnisis :D)  

Alnaibii

Vreau si eu sa joc. Cineva din Bucuresti care poate sa mi-l imprumute - rog PM.
Multumesc.
Alnaibii sa fiu daca m-oi opri din jucat!

himself

Special pentru voi am facut un mic modulet care sa va ajute sa vindeti marfa mai bine! L-am imbunatati un pic pe Creeper si i-am mai facut 4 clone in Vivec, Sadrith Mora, Ald-Rhun si Balmora! Enjoy!

Nu am apucat sa-l testez asa ca daca gasiti vre-o eroare (most likely :D) ziceti!