Main Menu

Morrowind

Started by Wotan, June 05, 2005, 06:38:04 PM

Previous topic - Next topic

RedDevil

Si mie imi place sa depozitez arme(alea daedrice, de glass si de ebony) sunt super. Dar am facut si ditamai colectia de carti, imi plac alea pe care nu le gasesti decat in dungeonuri.

allah

Frate! 50! Cred ca glumesti! Chiar daca jucai pe nivel de dificultate 100 cred ca tot nu aveau advesarii vreo sansa.Io acuma joc pe 0(dificultate) si nu e prea greu.Am facut la bani deoarece le vand la cumparatori armurile luate de la ordinartori sau de la atii. :p
Nerevar Moon-an-Star
----------Old name: Dan--------

himself

Hehehe! Am terminatul jocul ( a se citi ca l-am inceput din nou de la o :D) cand aveam level 83 :)

allah

Mama tu cu atatea nivele ai avut multe puncte de atribuit si cred ca ti-ai facut lejer un caracter cu vrei tu(warrior, mage, desi din cate te cunosc eu cred ca ai optat si pentru thief)Eu as vrea sa-l am warrior-mage da e cam greu.Practic morrowind e primul RPG care ma facut sa incerc si partea de mage.
Nerevar Moon-an-Star

himself

Eram Thief (Custom Class) echipat cu un Daeric Battle Axe si cu Intelligence 135 :p
Pai in afara de Luck toate atribuetele erau la 100 (sau peste)

RedDevil

Eu l-am terminat cu wood elf witch hunter la level aprox. 40, nu stiu exact cat...si-am mai jucat destul de mult cu un dark elf mage(custom). Totusi sunt de parere ca e mai usor sa joci cu thief sau warrior decat cu mage. La mage se termina mana repede(daca nu esti high elf, desi nu stiu cine se incumeta sa joace cu high elf) si nu prea gasesti potiuni pt mana de cumparat...si e foarte stresant sa umbli pe la nu stiu cati alchimisti pentru frost salts si cormberry(ca alea pe care le gasesti se termina repede).

allah

Ganditi-va ca eu mi-am ales personajul la inceput cu totul orientat pe warrior si acuma vreau sa fiu juma' warrior juma' mage.Credeti ca am vreo sansa sa realizez ce vreau?  
Nerevar Moon-an-Star

RedDevil

Daca te antrenezi la tipurile de magie da. Eu sugerez sa incerci mysticism si alteration, sunt foarte utile. De destruction nu prea ai nevoie daca ai arma ca lumea. Problema e ca n-o sa fii promovat pentru punctele castigate la magie. Dar ce rasa esti?

allah

Imperial.Dar aia mysticism ce o inveti ce vraji poti folosi cu ia?Am bagat la alteration, destruction si ilusion pana acum.16 la toate.
Nerevar Moon-an-Star

RedDevil

Mark, recall, divine intervention si almsivi intervention(foarte folositoare). Mai ai absorb health, intelligence, agility, etc, telekinesis, detect key, creature, enchantment.

Red

@Dan sa iti faci rost de "Restore Strength" si ca sunt BoneWalkeri foarte stresanti care iti dau jos strengthul in prostie si ramai encumbered
"The problem of leadership is inevitably: Who will play God?"
Muad'Dib

allah

Imi place vraja aia cu care creezi un skeleton care sa lupte alaturi de tine.Foarte folositoare deoarece acel skeleton ma ajuta mult.Dor ganditi-va ca are cam jumatate din puterea mea.  
Nerevar Moon-an-Star

RedDevil

E vorba de conjuration. E faina si asta, daca ai level mare la conjuration poti crea si scamp, clannfear, atronach, daedroth. Cel mai tare e conjuration-ul la inceput, daca ai arma proasta poti sa-ti summonezi tu una daedrica. By the way, exista in joc vreun daedric bow? Ca eu n-am avut decat summonat.

himself

Da, exista!
Armele Daedrice au corespondent in toate tipurile de arme!

RedDevil

Ca exista mi-am inchipuit si eu...ala summonat era super. Problema era unde. Cel mai bun bow pe care l-am avut era bonemold, n-am gasit nici de ebony, nici de sticla si nici daedric...si nu sunt sigura ca ar fi astfel de arcuri. De altfel nici sageti daedrice n-am gasit(doar de sticla si de ebony)...

allah

Eu il am pe ala bonebiter pe care il luam intr-o misune.Dar oricum nu asta e punctul meu forte.Eu am un topr de 12000 si vreau sa fiu si putin mage. :p  
Nerevar Moon-an-Star

himself

N u exista arcuri de Sticla sau Ebony! Si nici sageti Daedrice! nUmai Daedric DARTS! ;)

RedDevil

Interesant...eu am gasit intr-o carte scris ceva de un ebony bow si ma gandeam daca exista... So where's the daedric bow?

Red

QuoteSo where's the daedric bow?
In Ghostgate in Templu este un ordinator (fara helmet) care are cel mai tare arc din joc dmg 1-50... Daca faci ultimele questuri de la House Telvanii ai un quest legat de el...
Iar Daedric Bow gasesti in Maelkashishi langa Ald Velothi...
"The problem of leadership is inevitably: Who will play God?"
Muad'Dib

Wotan

ce ma dispera la Morrowind e ca nu iti arata armele pe tine (ca la Gothic). scoate ditamai secure din buzunar. mai lipsea sa scoata scutu din cizma
Hail !!