• Welcome to RolePlay.ro Community. Please login or sign up.
September 19, 2024, 12:04:21 PM

Morrowind

Started by Wotan, June 05, 2005, 03:38:04 PM

Previous topic - Next topic

himself

Sale fi facut pe TOATE?

Deik

probabil careva din echipa aia de l-au terminat intr-un timp record
i am    i exist    i live in another plane of existance

himself

Sunt destul de multi presupun! Eu credeam ca sunt un fan MARE al jocului si pe urma am intrat pe forumul oficial....pe langa faptul ca are mai multi membri decat orasul meu locuitori si ca este un tip cu 32.000 de posturi (!!!!) sunt acolo niste fani care iti spun exact fiecare quest cum e si de unde il iei si unde il termini...

allah

Am reusit si io in sfarsit sa gasesc acea dwenwer puzzle box sau cum so numi.Acuma sunt la misunea cand trebuie sa gasesc pe unii in vivee.Am facut un side quest pt. una si mia dat o recompensa foarte buna(boots of blinding speed)  :D cu care am o viteza uimitoare, dar la inceput cand ii purtam nu mai vedeam nimic dar dupa ce am mai jucat vad.De ce oare? Despre poveste eu am auzit ca e foarte buna dar pana acuma ea pare destul de neexistenta sau nu rea pricep eu nimic?Lamuriti-ma si voi.  :cool:  
Nerevar Moon-an-Star
----------Old name: Dan--------

RedDevil

Si eu am patit la fel cu boots of blinding speed. Oricum le-am tinut pana am gasit boots of the apostle, care sunt mult mai bune. Povestea e SUPERBA, dar nu mai are nici un farmec daca ti-o dezvaluim noi, continua questurile principale si chiar cele de la ghilde, la un moment dat te vei gasi implicat pana peste cap in toata chestia cu blight, Red Mountain, Dagoth Ur...nu spun mai mult pt ca Morrowind-ul ar merita jucat si numai pentru poveste.

himself

Ehe...sa fi tu sanatos ca povestea deabia de acum incepe sa se lege din toate partile si sa formeze un singur fir epic...
Cat despre Bot os Blinding Speed:Mergi repde pentru ca : OF SPEED da nu vezi nimic pentru ca OF BLINDING!
Cizmele alea iti dau mi se pare Speed +200 si Blind 100! Asa ca atunci cand le echipezi casteaza ep tine o vreaja de protect from magicka sau poate ai vre-un obiect enchanted constant cu acest efect (recomand Necromancer's Amulet - in opinia mea cea mai buna amuleta in joc) si o sa vezi! S-ar putea sa functioneze si daca ai ceva cu unchanted de Night Eye dar nu sunt sigur....
Probabil ai inceput sa vezi cand ai ehipat un obiect cu unul dintre aceste enchanturi!

gonzo

Iti faci o vraja cu resist magicka 100% care sa tina 2 sau 3 secunde, o castezi deschizi inventory-ul si le echipezi si nu o sa fii orb. La durata aia chiar daca nu ai skillul de care tine vraja aia f mare ai un chance suficient de mare ca sa nu iti dea failed. Si daca nu reusesti din prima sa o castezi mai dai pana iti iese  :D.

RedDevil

Este un bug...eu n-am dat nici o vraja si vedeam. Boots-urile mi-au folosit mai mult la light armor(eram mage si aveam skill-ul unarmored). Dupa ce mi-am facut 100 n-a mai prezentat interes si am trecut la light(aveam deja cateva puncte din cauza lor). Glass armor rules!

allah

August 21, 2005, 01:59:11 PM #48 Last Edit: August 21, 2005, 03:40:59 PM by dan
Nu stiu de ce dar nu am facut nici un spell dar pot sa port acei boots oricat vreau eu si vad perfect.De ce oare?Si eu banuies ca e un bug.
Nerevar Moon-an-Star

himself

Nu e nici un bug! Sa vad arat si documentul din Lore in care zice despre ele?

allah

Pai daca nu e bug atunci cum se face ca vad chiar daca nu folosesc nici o vraja? :eek: .Oricum, despre joc pot spune ca incepe sa-mi placa din ce in ce mai mult. :cool:  
Nerevar Moon-an-Star

himself

Told ye so......but NO......
Vezi..au fost foarte multi care l-a inceput au abandonat jocul la inceput.....*ntz ntz* ..infidels! :D

allah

Am mai jucat o vreme si cam ai dreptate.Povestea e una dintre punctele forte ale jocului. Am ajuns la questul in care sunt pus de spymaster(Caius Cosades) sa ma duc la Ilunibi(Sixth house base) si sa-l omor pe Dagoth Gares.Asta am facut si io si am "contactat" corprus disease.Dagoth Gares imi spunea ca Dagoth Ur vrea sa-mi fie prieten si sa ma duc la Red Mountain si sa vorbesc cu el.Puteam sa nu-l omor pe Dagoth Gares si astfel ma aliam cu Dagoth Ur si se schimba povestea si finalul(am auzit ca jocul are mai multe finaluri posibile)?  
Nerevar Moon-an-Star

RedDevil

Nu se putea. Eu am fost la Dagoth Ur inainte sa-l omor pe Dagoth Gares si mi-a zis ca am venit nepregatit, si ca nu se astepta la asta...Finalul(daca-l putem numi asa) este acelasi, nu conteaza ce faci in joc.

himself

Nu are finaluri multiple din simplu motiv ca nu are final! deloc! :D

Wotan

de fiecare data cand m-am jucat Morrowind, pe cand sa il termin mi s-a stricat salvarea. ba s-a resetat calcu, ba nu stiu ce , etc.

nu are nimeni o salvare de dinainte sa intru in muntii lu Dagoth Ur? vreu sa vad si io cum se termina. ca mi lene sa il iau de la capat. poate alta data...
Hail !!

RedDevil

August 24, 2005, 08:17:13 PM #56 Last Edit: August 24, 2005, 08:40:39 PM by himself
Am eu o salvare, dar ai cam multe questuri de facut pana la Dagoth Ur(HEAVY SPOILERS!!!). E cam mult, dar caracterul e la level mare, e mage(are 100 la destruction, unarmored si dagger). Daca vrei asa...

allah

Mama cand mi-a dat ala de la trib misiunea third trial sa gasesc cele trei obiecte a, gasit un spear care valoreaza 10000!Omor tot cu aia.Am si armurile unui ordinator dar am un nivel cam mic:doar 13. :(  
Nerevar Moon-an-Star

himself

Io pe la faza aia aveam deja level 50+ :D

Wotan

QuoteAm eu o salvare, dar ai cam multe questuri de facut pana la Dagoth Ur(HEAVY SPOILERS!!!). E cam mult, dar caracterul e la level mare, e mage(are 100 la destruction, unarmored si dagger). Daca vrei asa...
lasa da-i pac ca mi-l instalez sa il joc din nou. da acum o sa fac vreo 5 salvari. si o sami iau un mod cu casa unde sa imi depozitez lucrurile. DE fiecare data cand jucam imi faceam colectie de arme in A Good Place To Stay, ca erau o grama de mese. Mama ce mai le admiram!!

:eek:  :D  
Hail !!