• Welcome to RolePlay.ro Community. Please login or sign up.
September 23, 2023, 09:19:20 PM

Morrowind

Started by Wotan, June 05, 2005, 03:38:04 PM

Previous topic - Next topic

Wotan

AM luat un mod cu o casa da ii incuiata lvl 70 di nu pot sa patrund in ea. exista vreo vraja sau ceva? sa intru cat mai repede. ce ma enerveaza chestiile astea!!!! :hmm:  
Hail !!

Ktav

June 08, 2005, 07:20:53 PM #21 Last Edit: June 08, 2005, 07:21:50 PM by K'tav
:))

apropo, a vazut cineva filmuletu ala, Morrowind Done Quick? I have... pretty funny :)

http://movies13.archive.org/3/movies/Morro..._SS_1426_HQ.avi are 140M!
"I see a thousand graveyard planets and an eternity of hate and hunger."

Red

June 08, 2005, 07:23:33 PM #22 Last Edit: June 08, 2005, 07:25:04 PM by Red
Da nasol pt cei care si-au pierdut verii intregi sa duca jocu' in capat... lol
EDIT: Am citit si un walkthrough... cica in 15 minute...
"The problem of leadership is inevitably: Who will play God?"
Muad'Dib

Sir Punky

A good place to stay is this. Cel putin mie imi place. Mai ales ca este in Balmora.
Incercati si criticati.

SP
NU CITESC REGULAMENTE!

himself

Da, intradevar dintre MOD-urile de case cel mai bun e A GOOD PLACE TO STAY. Daca nu te deranjeaza sa trisezi un pic are si un patch care iti adauga telepotoare in toate locurile in care poti ajunge in mod normal cu barca, silt-striderul sau Mage's Guild. Si o cupa care te teleporteaza mereu acasa.

Wotan

a good place to stay ii fain de numa. am locuit mult in casa aia. io am avut un mod Crehange Manor si acum nu-l mai gasesc nici la naiba. era un castel fain langa Suran.  
Hail !!

Sir Punky

Chestia cu teleportarea direct din casa nu mi se pare un cheat asa de mare.
Defapt nici nu il consider cheat. Calatoria tot o platesti de platit.
Iar faza cu cupa, e chiar bine venita.
Adica ori cupa ori Mark-Recall

SP
NU CITESC REGULAMENTE!

Sir Punky

June 12, 2005, 02:14:28 AM #27 Last Edit: June 12, 2005, 02:24:47 AM by Sir Punky®
Dublu post.
Conectia mea a inebunit

SP
NU CITESC REGULAMENTE!

himself

Intradevar nu-i un cheat prea mare, daca stai sa te gandesti la alte MOD-uri care iti dau niste arme de numa-numa cat sa omori un zeu dintr-o lovitura(SPOILER?OARE?) :D . Si daca chiar vrei coduri de teleportare exista consola, dar asta-i alta chestie.
P.S. Postul meu cu numarul 100. Nu se putea sa fie decat aici, la scumpul meu Morrowind.

Wotan

ba io miam instalat si Bloodmon si Tribunal si cand intru in joc face initialing data si cand ajunge la Tribunal imi da o eroare si zice ca daca mai vreau sa continui cu executabilu. tot dau da, da, oricum imi iese afara. doar jocul cu unul din addon mere da amandoua nu. si in Tribunal ce regiune noua mai e? ca habar n-am de el.
Hail !!

Red

Unul din motive poate fi ca ai instalat niste MOD-uri...
Altul e ca s-au schimbat unele din locatiile/NPC-uri/Arme etc din joc...
S-a instalezi in oridinea asta: Tribunal primu. Bloodmon al doilea...
Pune ultimul patch: TES3 patch
Toata actiunea din Tribunal se petrece intr-un oras... in care ajungi doar cu teleport (si nu apare pe harta mare)... tre sa vb cu 2 NPC-uri din Ebonheart si anume cu: Apelles un Imperial Guard cu adamantium armor care te trimite dupa aceea la Asciene Rane care te v-a teleporta in Mournhold, noul oras...
"The problem of leadership is inevitably: Who will play God?"
Muad'Dib

Wotan

o sa incerc asa. nu am instalat moduri decat prima data da am dezinstalat tot si am reinstalat fara moduri.
Hail !!

allah

Acu m-am apucat si io de morrowind.Pare foarte promitator.  
Nerevar Moon-an-Star
----------Old name: Dan--------

Daemian

Vreau si eu Bloodmoon si Tribunal. Un site, ceva?
PM please!
There is no such thing as innocence... only degrees of guilt

Toe

Am si io o intrebare. Io nu prea am jucat(de fapt nu am jucat deloc) dar este vreo guild la vreun templu in care sa te faci monk?  

PS:Nu radeti daca spun prostii da ce am auzit si io   :idiot:  :idiot:  :idiot:  :idiot:  
Only one can tell you the real meaning of the life. And that person is YOU!

himself

Nu poti sate faci MONK dar poti sa intri la TRIBUNAL TEMPLE si faci diferite misiuni, sau pentru IMPERIAL CULT, care e destul de plictisitoare pana ajungi la misiunile oracolului! yummy!

doro69

QuoteVreau si eu Bloodmoon si Tribunal. Un site, ceva?
PM please!
culmea, site?!?! :D PM totusi ... ;)
Enter World of Warcraf: "33205 items, 249297 NPCs, 4525 quests, 2729 recipes, 1420 class skills and 2312367 profiles
Updated for this push: 32976 items, 17183 NPCs, 3676 quests, 1384 recipes"

allah

July 21, 2005, 03:41:14 PM #37 Last Edit: July 22, 2005, 07:37:56 PM by himself
Sa va spun de ce morrowind mi se pare mai slab decat gothic:tre' sa mergi super mult pt. a ajunge la o destinatie, in gothic parca fiecare NPC tinea la viata sa,fiecare misiune consta in a te duce in orasul x(nici nu-ti spune unde e)si sa faci ceva acolo,sistem de lupta foarte enervant:doar clickuiesti si speri sa il nimeresti(mare tampenie e ca nu-l nimeresti chiar daca sta in fata ta), la guiduri esti acceptat imediat pe cand la gothic tre sa vada daca esti in stare de ceva nu asa simplu'.Si plus multe alte aspecte negative ale lui morrowind care nu mi le amintesc acu'.Ma io l-am jucat ceva  .Am facut ceva misiuni la fighters,thiefs si mage :D .Dar la questu' principal am o problema.Prima misiune e sa vorbesti cu unu caruia tre' sa-i gasesti o mica cutiuta care se gaseste undeva.Am ajuns acolo i=am omorit pe toti cei care stateau pe acolo dar nu o gasesc.Unde e?

Edit by himself: Dan, ai pus exact aceleasi cuvine si pe forumul PCGames! SI la intrebare ti-am ras[uns acolo si ti-am si explicat(impreuna cu Ganryu) de ce Morrowindul e un joc super! :D  
Nerevar Moon-an-Star
----------Old name: Dan--------

RedDevil

Te duci in ruinele alea (A.... ca nu stiu cum se chemau) si cobori pe scarile alea de piatra, sau  ce-or fi alea(la inceput). Imediat cum ai coborat te uiti in dreapta, unde sunt niste stanci. Te urci pe ele si ajungi intr-o camera(parca te bati acolo cu cineva, nu mai stiu). Important e ca acolo gasesti o usa care te duce in camera cu puzzle box-ul. ;)  

filla

Mie mia placut la nebunie morrowind dar am ramas crunt dezamagit de tribunal care e pur si simplu prea scurt, as vrea totusi sa aflu daca exista gamer pe planeta asta care sa fi facut questurile din tes3 :kill:  :kill: