Main Menu

Morrowind

Started by Wotan, June 05, 2005, 06:38:04 PM

Previous topic - Next topic

Wotan

Quotestie cineva un site unde pot sa downloadez un map pt BloodMoon?
am unul si e foarte bun dar e numai pt Morrorwind simplu  :(( (e un executabil cu o poza care se poate marii foarte mult si iti arata chiar si cele mai ascunse si nesemnificative cave-uri)
din pacate n-am timp sa caut pe net...
nu poti sa dai link la chestia asta de care-ai zis? sau zi-mi si mie ca-s interesat. mersi
Hail !!

Till

pai din pacate nu stiu de unde e pt ca l-am primit de la un prieten cu care nu m-am intalnit de vreo 2 luni... dar cred ca tre sa fie scris undeva pe la Help sau asa ceva al programului... acuma-s la lucru si n-am cum sa ma uit... eventual luni pot sa-ti zic ceva, pana atunci incearca sa gasesti cu google
The meaning of life is to give life meaning

Daemian

@Wotan
lasa ca am eu harta (doar pt Morrowind original) si ti-o trimit pe mail
There is no such thing as innocence... only degrees of guilt

Wotan

trimite prieten drag, iti multumesc, sper s-o primesc cat mai repede
Hail !!

Daemian

Scuze, am uitat de harta :D Lasa ca o trimit chiar acum.  ;)  

Wotan

da. multzam mult.

tocmai am reluat jocu de la ultima salvare, m-a prins din nou. cu amandoua addonurile si alte doua moduri: unu cu un cort ce il port cu mine sami tin lucrurile si altu cu castelul meu preferat unde locuiesc. acum zicetimi unde gasesc adamantituri sa-mi faaca unu din Murnhold armuri. am gasit numa row glass si si dealea numa 2.  
mai caut
Hail !!

Till

:o  himself: mersi mult ca m-ai facut sa downloadez Horror mod!!! Pur si simplu n-am cuvinte sa descriu acest mod... EXTRAORDINAR!!! asa un mod bun n-am jucat niciodata!
mi-a cazut foarte bine acest mod, tocmai intr-o perioada mai nasoala din viata mea(m-a apucat senzatia aia nasoala ca nici un joc nu mai are nimic nou sa-mi arate...  :( )
niciodata n-am crezut ca pot sa m-a speriu atat de mult, eu care is obisnuit cu sperieturile, si cel mai ciudat e ca in timpul zilei!!!  :o si l-am jucat si noaptea...  :D (ma tot uitam in spate la dulapul meu, sa ma asigur ca e bine inchis  :D )
ma, modul asta e mai bun de zeci de ori decat originalul (ok, don't shoot  :) ), nu mai ai senzatia aia de siguranta pe care iti da Morrowind-ul tot timpul cu melodii optimiste si relaxante... cand joci acest mod, tot timpul esti incordat si te astepti la orice... si cand vezi ca nu se intampla nimic o vreme, te relaxezi si dai de dracu!  :D
uiti total ca joci Morrowind, parca e un alt joc cu un alt gameplay si feeling...

recomand acest mod la orice morrowindist care se respecta, nu veti fi dezamagiti:
http://www.fileplanet.com/dl.aspx?/rpgplan...horrormod26.rar
sau incercati la
http://www.rpgplanet.com/morrowind/modcontrols/mods_full.asp si dati un search dupa "horror mod" daca nu merge linkul de sus

SPOILER!!!
himself: am ajuns si eu in orasul ala, si da, ii foarte ciudat (man i like it  :D ). chiar acum is in Mansion-ul acela dar am o mica problema: nu prea mai pot sa ies ca usa ii foarte mica si ma tot invart sa gasesc o alta iesire, dar n-o prea gasesc... singura optiune e sa ma teleportez afara cu inelul pe care l-am gasit in prima casa la stanga (cea care e incuiata si nu poti intra, numai daca ai cheia) dar nu-mi convine. intrebare: sti cum se iese mai "normal" din casa?
END OF SPOILER

am o rugaminte: dati va rog niste nume de jocuri gen Horror, care chiar merita jucate (mi s-a facut pofta  :D )

Daemian

Dam dar nu pe topicul asta ca se umple de offtopic-uri. Asa ca fa tu un topic despre genul horror in gameplay si bagam acolo.  ;)

O sa vreau sa ma apuc in curand si eu de Morrowind mai serios (ca data trecuta am fost nevoit sa-l abandonez intr-un stadiu destul de incipient) si o sa va cer sfaturi pt ce chestii ar trebui sa iau (patch-uri, mod-uri, utilitare eventual - asa cum e harta aia interactiva etc.) ca sa pot savura jocul la potentialul sau maxim.  :cool:  

himself

@Till..trebuie sa gasesti o potiune de miscorare. O iei fix inainte prin prima usa, si pe urma iar inainte pana la celalalt sita si o iei la dreapta unde o s adai de o perdea sau tapiserie sau cum se cheama. In spatele ei e o usa...FOLOW IT! 8)

Alnaibii

am incercat sa fur, am luat si potiune de invizibilitate, dar ma prinde imediat. cum pun mana, cum sunt vizibil, mi se pare o tampenie.
ca sa imi cresca skilu la sneak, trebuie sa merg stramb mai mult timp?

in Vivec am gasit niste armuri mult peste ce aveam pana acum, si mai usoare.

la un moment dat nu mai cresteam in nivel, si m-am uitat - aveam 14din10 la level. adica depasisem cu mult, dar nu imi dadea punctele. am dormit putin, si am ajuns in nivelul urmator - nu imi da punctele decat daca sunt sanatos tun?
Alnaibii sa fiu daca m-oi opri din jucat!

Till

cam asa ceva... eu odata aveam 54/10 (aveam vreo 300.000 de gold si m-am antrenat) :D  :D  :D
partea cu furatul .... hmmm...  :hmm:  eu nu prea fur deci nustiu cum e... totusi am auzit ca invizibility nu-i bun de nimic la furat(numai ca sa scapi de niste monstrii cu care nu vrei sa te bati); trebuie sa folosesti Cameleon parca...  :hmm:

Alnaibii

exista o limita superioara a atributelor? sau pot sa cresc Strengh-ul la nesfarsit (de exemplu). si cum pot sa pun din cele 3 bile albe 2 la acelasi atribut?

aaa, sa nu uit, am gasit un pumnal de 10000. nu am ce face cu el, ca e slabut, dar cui pot sa il vand, nu prea au atatia bani baietii de aici?

allah

Poti sa cresti pana la 100 maxim dar iti mai poti baga cu anumite inele, armuri care iti dau strenght. Nu poti sa pui la acelasi atribut cand faci level-up.
Nerevar Moon-an-Star
----------Old name: Dan--------

Till

SPOILER!!! (nu stiu cat de spoiler e ce-am scris, dar il marcez ca spoiler sa fiu sigur  :D )

este in Caldera, in cladirea Ghorak Manor(cred ca asa se scrie) sus la etaj Creeper, o sa-l recunosti, ca nu e orc  ;)
el cumpara multe chestii si are la el 5.000... daca dormi 24 de ore iar are 5.000...
si poti sa faci o smecherie ca sa nu vinzi arme de 100.000 pe numai 5.000:
la inceput vinzi multe arme, armuri... chiar daca iesi in minus(de exemplu vinzi arma aia de 10.000 pt numai 5.000) si cand ai vandut destul de multe, poti sa faci smecheria; vinzi o sabie scumpa si iei inapoi de la Creeper arme si armuri pe care le-ai vandut pana ce egalezi suma...  :hmm: nici eu n-am prea inteles cum am explicat  :hmm:  hai ca dau un exemplu:

-ai vandut la Creeper 3 sabii mai demult, fiecare cu valoarea de 5.000
-ai la tine o sabie(sa zicem X) care valoreaza 20.000
-ii dai sabia X si iei de la el cele 3 sabii
-astfel ai vandut sabia X cu 5.000, dar ai la tine cele 3 sabii pe care le poti vinde din nou dupa ce dormi 24 de ore

sau daca nu ai chef sa te tot chinui asa si nu te deranjeaza sa folosesti un mod, @himself are un mod care il modifica pe Creeper sa aiba 5.000.000  ;)
roaga-l pe @himself sa ti-l dea

Red

Si mai este un crab cu 10.000 gold... dar la el ii cam greu de ajuns si e pe o insula undeva langa Vivec...
"The problem of leadership is inevitably: Who will play God?"
Muad'Dib

himself

http://www.roleplay.ro/forum/index.php?act...pe=post&id=5889

Modul de care ai nevoie!
Mai adauga lui Creepr si functia de REPAIR, SPELLMAKING , ENCHANT, barem un TRAVEl in cele 4 mari orase : Vivec, Balmora, Sadrith Mora, ALd-Rhun (punctul in care ajungi e Ghilda hotilor din respectivul oras, cu excepia Vivecului unde ajungi la Jobasha :D)
Mai sunt niste creepri in locurile unde ajungi dar nu poti initia dialog cu ei. Hmm..tre sa ma uit pe acolo :)

By himself © :D

Romanian_Dude2005

Quote Si mai este un crab cu 10.000 gold... dar la el ii cam greu de ajuns si e pe o insula undeva langa Vivec...
mam chinuit o intreaga zi sa-l gasesc, noroc de Hannah (puteti gasi si alte minunatii pe acolo :D )

SPOILER

Where is the Talking Mudcrab Merchant?
He lives on an island in the Ascadian Isles. To find him, take out your paper map and locate Suran. To the southeast there is an island with the Dwemer ruins, Mzahnch, on it. Just off the coast of this island is another island and it's that island where you will find the mudcrab wandering around. IMPORTANT[/u]: Be careful you don't accidentally kill him â€ââ,¬Å" he looks like and is labeled like any other mudcrab. The only difference is that he won't attack and a dialogue box will pop up when you select him.

Ai o harta pe link, bafta  :good:

By Hannah  Ãƒâ€šÃ,©
Hiroshima - 1945

Cernobyl - 1986

WTC New York - 2001

Oblivion - 2006

himself

Moaaaaa..ce mijto e siteu ala! :D

Alnaibii

m-am batut cu un ciudat, care a dat o vraja sau ceva, de mi-a luat din strength. am incercat cu toate - blight, common desease, nimic nu merge, stau pironit, ca sunt prea greu. cum rezolv asta? trece in timp?

cum imi repar singur obiectele? am ciocan si cleste - imi trebuie nicovala, ceva, ca in gothic?

Red

Quotem-am batut cu un ciudat, care a dat o vraja sau ceva, de mi-a luat din strength. am incercat cu toate - blight, common desease, nimic nu merge, stau pironit, ca sunt prea greu. cum rezolv asta? trece in timp?
Scapi de chestia asta neplacuta cu Restore Strength sau daca nu ai la in templu mergi la oricare  templu, la shiren-uri... Almisivi Restoration(parca)...

Quotecum imi repar singur obiectele? am ciocan si cleste - imi trebuie nicovala, ceva, ca in gothic?
La fierar sunt cateva unelte: ciocanuri, repair dongs... le folosesti selectandu-le in inventari si apoi pe arma care o vrei de reparat... depinde de skil daca repari sau nu... daca reusesti iti creste automat si skilul
Sau mergi la un fierar si dai bani sa iti repare lucrile.
"The problem of leadership is inevitably: Who will play God?"
Muad'Dib