Main Menu

Morrowind

Started by Wotan, June 05, 2005, 06:38:04 PM

Previous topic - Next topic

Wotan

de curand m-am apucat iara de Morrowind si m-am facut thief. cum ma furisez putin cum ma prind aia un-doi si imi dau amenda. e vreo chestie sau ceva? ca nu pot fura nici cel mai mic lucru fara sa nu ma prinda. prima data am jucat battle-mage . acum vreau sa joc thief sa ciordesc tot ce prind din toate orasele.
apropo, care e levelu maxim?
Hail !!

Red

Normal ca sa furi tre' sa ai puncte in skilul "sneak" ( ?... parca.. poate e mai e unu dar nu stiu sigur )... Ca sa ai sanse mai mari de reusita te mai ajuta si doua speluri: invisibility si chameleon... le poti avea din spellbook sau din potion-uri...
Dupa cat stiu eu ( n-am ajuns personal) lvl maxim este 100... daca gresesc rog pe cineva sa ma corecteze..  
"The problem of leadership is inevitably: Who will play God?"
Muad'Dib

Ktav

vezi atunci cand furi sa apara iconita de sneak... si nici asa nu merge intotdeauna, dar asta la inceput. ideea e sa nu te vad nimeni cand furi, poti sa furi si delanga ei daca nu te vad si nu furi cine stie ce... stiu ca odata eram cocotat in capu uneia ca sa fur nu stiu ce si nu s'a prins :D
"I see a thousand graveyard planets and an eternity of hate and hunger."

Wotan

10x, imediat intru in joc sa vad ce fac. am vazut ca in Vivec au aia o gramada de comori. nu mai stu cum ii zice la incaperea aia. din pacate nu am nici o sansa ca ii bine pazit de ordinatori :eek:  
Hail !!

Red

Nu numa de ordinatori... parca sunt si niste storm elematals si aia si si mai rai... oricum have fun...
Muad'Dib

himself

In Vivec exista 3 VAULTS pline de bani si de item-uri. Cel mai bun  e ala de la Redoran. Poti sa gasesti o cheie intr-un manor si sa descui usa, moment in care ORDINATORUL IESE AFARA! si inchizi usa dupa el si......HELLO GLASS AND EBONY ARMOR!
Din cate stiu eu nu exista level maxim: In editor poti sa pui orice level....Dar io mai departe de LEVEL 75 nu am ajuns. Trebuie sa gasesc Master Trainerul pentru MERCANTILE.

Red

QuoteTrebuie sa gasesc Master Trainerul pentru MERCANTILE.
Spoiler!!!
In zanaib camp...
Muad'Dib

himself

Thanks RED! Oricum, faza cu Master Trainerii e tare ca sunt unde nu te astepti.
!!! SPOILER !!!
La Medium Armor e pe o barca intr-un oras Telvanni
La Alchemy e intr-o fortareata a Dumerilor
La Unarmored (cred?) e intr-un turn Dwemer la sud de Dagon Fel
!!! SPOILER !!!

Red

Mai stiu cativa da vrei sa iti zic unde ii gasesti.. numa da un semn... dar te avertizez dupa ce mergi la toti... jocul devine prea usor...  
Muad'Dib

himself

Quotejocul devine prea usor...
Il joc a patra oara si sunt la level 75, NORD MALE, CUSTOM CLASS (Thief Based) cu  Strength 112, Agility 130, Inteligence 132, Willpower 100, Speed 120, Luck 53.
Am ca Main weapon un Daedric Battle Axe cu enchantement de 40 DAMEGE LIFE, Armura - Cuirass - Cuirass of the Saviours Hide
- Boots - Boots of the Apostole
- Helm - Daedric Face of God
- Gauntlets - Daedric Gauntlets
- Pauldrons - Glass pauldrons
- Greaves - Daedric Greaves
Toate armurile nemagice le am enchanted cu CONSTANT EFFECT cu Restore health sau Fatigue si am pe secunda +25 life restore si + 10 Fatigue Restore
- Amulet of the Necromancer
- Marara's Ring
- Ring of the Wind
- Robe of Drake's Pride
- Mara's Skirt
- Mara's Blouse
+ Bonusurile de la VAMPIRISM ca m-am lasat vampirizat ca sa iau Eltonbrand-ul
.....si tu imi ziciu ca jocul sar putea sa fie prea usor...
Am Tribunal si Bloodmoon si am Dat Difficulty la 100 si am probleme doar cu cativa bossi din MOD-uri (Giant Dragon)......
Si am aproape toate skillurile (chiar si cele pe care nu le folosesc) destul de bune (minim 60) ca sa nu mai vorbesc de cei peste 6.000.000 de gold pieces.
Mai usor de atata nu poate fi decat cu coduri.

Red

Ce sa zic Himself... esti un adevart  "God"... asa am jucat si eu Morrowind cu 100 la dificulty ca muream de plictiseala alfel...  
Muad'Dib

himself

QuoteCe sa zic Himself... esti un adevart  "God"... asa am jucat si eu Morrowind cu 100 la dificulty ca muream de plictiseala alfel...
Stai asa ca m-ai inteles gresit...nu ma dadeam mare sau ceva, pur si simplu iti spuneam ca de la Level 30 incolo e MUULT prea usor, asa ca 100 la mercantile de exemplu nu conteaza mult. Si vroiam sa arat ca nu sunt un n00b care habar n-are ce-i ala Morrowind si care vrea sa omoare tot si nu intelege de ce trebui sa vorbeasca atata.....Din nou, nu o spun ca o provocare ci doar ca un fapt
Oi fi io CHAOTIC EVIL, dar nu imi place sa ma cert pentru niste cyvinte prost intelese. Mai ales cu un fan Morrowind. :D (CARE E JOCUL MEU PREFERAT).
Apropo: ce ghilde si case ti-au placut cel mai mult?

Red

Nici nu a fost cu rea intentie... Am inteles perfect ce vrei sa zici... pe blestematele astea de forum-uri si chat-uri poti sa te faci  foarte lejer gresit inteles sau de neinteles...
Quotece ghilde si case ti-au placut cel mai mult?
Mage guild si Morag Tong... iar ca House normal Telvani de la care poti invata cele mai bune speluri... si ai si un pom din ala numa al tau :D
Muad'Dib

himself

@RED: ma bucur ca ne-am inteles. Pe alt forum m-am certat cu unu din cauza ubei virgule care nu era pusa unde trebuie. :idiot:
Am jucat doar cu Hlaalu si Telvanni(stii bug-ul ala la Hlaalu care te facea automat GRANMASTER chiar daca erai din alta casa? Cred ca l-au scos cu un path sau ceva) dar consider guildele mai importante. Trebuie sa recunosc ca am folosit si o bucatica de cheat ca sa pot sa ajung cel mai mare si in Thief Guild si in Fighter's guild. Dar cu Thief mi-a placut mai mult (DRACU O MAI VAZUT NORD THIEF?). Morag Tong era iar foarte interesanta si templul la fel. Nu mi-a placut deloc IMPERIAL LEGION( a nu se confunda cu IMPERIAL CULT care e super) pentru ca trebuia sa porti mereu panarama aia de armura cand vorbeai cu cineva din gilda(lucru care mi-a dereglat un MOD si a trebuit sa-l reincep pentru ca era scriptat sa spuna numai prima oara ce avea de zis aia).

Red

Sa stiu de bugul acela... Redonan mi se pare cea mai penala... nu prea primesti reward-uri bune si nici quest-urile nus cine stie ce... De Imperial Cult am uitat... obiectele alea dupa care tre sa mergi sunt super... dar ma enervat la inceput ca eu razboinic  nord pur-sange tre' sa fac pe filantropu'... mi s-a parut deplasat...
De cheaturi nu m-am folsosit... atata doar ca videam doar la crab!( m-am uitat pe un walkthrough unde il gasesc)
Muad'Dib

himself

Eu vindeam totul numai la Creeper, numai ca ma plctiseam sa ii vand o gramada de obiecte mici si dupa aia sa le cumpar ca sa egalizez obiectele de peste 5000 si pe urma sa astpet 24 de ore pana ii reveneau banii, asa ca am facut un mic MOD in care are 5000000 de gold (este tot un fel de cheat dar a se mentiona ca nu mi-am pus banii direct, ci tot din vanzari)

Ktav

"I see a thousand graveyard planets and an eternity of hate and hunger."

himself

A, da...si acuma cumpara orice! :D  De la carti pana la arme si ingrediente!

Wotan

fratilor, de unde iau niste moduri faine? imi trebe ceva case unde sa stau. ca am avut un site fain www.tesmods.net si acum nu il mai pot accesa, ziceca url e gresit sau asa ceva erori. am incercat sa imi fac si io o casa in TES editor da nu sstiu si pe net nu am gasit nici un tutorial ...asa ca help plz
Hail !!

himself