Main Menu

Planescape: Torment

Started by Till, March 10, 2006, 07:45:04 AM

Previous topic - Next topic

Korras

QuoteVrei sa spui, strada care a fost stricata de dabus?
Trebuie sa ademenesti dabusul care lucreaza afara in casa unde a murit celalalt. Apoi trebuie sa indrepti unde au stricat ei cu un crowbar si un hammer. Mergi cu mouseul pana unde apare semnul intrebarii pe zid.
sau omori dabusu :p desi dupa aia de ia domnisoara durere la bataie.
RPG-ish signature.

vladase

da'mi zice si mie careva de unde mai iau proficency in edged weapons? ca am de la un nenea de i-am dus niste margele 2 plusuletze si vreau sa fac 4 sau 5 si p'orma sa trec pe mag. da' mai am 2 sloturi libere sau asa ceva si nenea ala nu-mi da mai mult de  2 plusuletze. si io vreau sa bag acolo si dup'aia sa ma fac mag.
[size=8] it's magic...[/size]

Redrake

Cand ajungi in Clerk Ward gasesti pe unul care te poate antrena.

vladase

si pe unde vine clerk ward? tot in primul oras? ca io vreau sa plec de-acolo mag... si decat sa raman warrior pt 2 plusuletze la cutzit pe care le iau la mama naibii mai bine ma fac mag mai devreme...

Redrake

Dupa ce treci de Aleea aia cu dabus-ul ajungi in Clerk Ward. Poti sa te faci mag, sa iei nivele ca mag, iar cand ajungi acolo, te faci din nou fighter ca sa iei proficency points in edged weapons, iar apoi revii la mag.

vladase

merci mult. ac'dak poa'sa-mi imprumute careva cd-urile sa mi-l instalez si io aici la buc ...ca io l-am lasat acasa ca'bou' si n-am ce juca weekendu asta si aseu'ne blocheaza porturile asa ca nu po'sa-l iau de pe net... pliiiiiiiiiiiiizzzz

dak e vreun suflet bun pe-aici id-ul meu de yahoo e cretzu_pl

vladase

finished it, loved it... one of the best RPG's ever...

Hegemon

Exista, deocamdata, un singur joc ce-l mai rejoc din cand in cand (cam din 5 in 5 ani) atunci cand incep sa nu-mi mai amintesc exact amanunte din el, atunci cand povestea lui mi se scurge usor din memorie cand personajele sale si aventurile lor incep a le vedea ca printr-un geam aburit, iar acesta este Planescape Torment. Inca unul din cele mai interesante jocuri pe care le-am jucat pana acum. Ce mult mi-am dorit sa fi jucat o campanie de D&D in lumea din Planescape prin Sigil!!, deh poate mai e timp desi aceasta ultima versiune 4.0 a Dungeons&Dragonului nu prea imi face cu ochiul.

Bogy

da. e un joc ca de poveste. il rejoci ca si cum ai reciti o carte. e o opera de arta.
Bogy the Great Druid