Main Menu

Gothic 4- MMORPG?

Started by allah, January 30, 2006, 07:01:43 PM

Previous topic - Next topic

Vreti ca Gothic 4 sa fie un MMORPG?

Da
6 (40%)
Nu
9 (60%)

Total Members Voted: 15

allah

QuoteGameVision reported today that there is no official affirmation regarding the future strategies of the Gothic series which were published at the last Jowood stockholders' meeting.

At that time there were speculations concerning a fourth Gothic part, a Gothic MMORPG, Gothic for consoles and Gothic episodes.

Like we guessed it seems to be a method to impress the shareholders.
Conform acestei vesti e posbil sa fie lansat si un Gothic MMORPG sau chiar sa se lanseze doar acest titlu. Asta ar insemna finalul seriei Gothic un joc foarte indragit de mine si de alti multi gameri din intreaga lume.  :( Vreau sa spuneti daca doriti ca Gothic 4 sa devina un simplu MMORPG sau nu si sa argumentati alegerea....
Nerevar Moon-an-Star
----------Old name: Dan--------

Ktav

aici ii cam dau dreptate lu Redrake... nici macar zvonuri nu sunt alea... sheesh
"I see a thousand graveyard planets and an eternity of hate and hunger."

RedDevil

One clear word: NO!
Ar putea sa faca altceva cu universul din Gothic, dar nu Gothic 4... Oricum cred ca e prea devreme pentru astfel de asumptii, nici 3-u' nu-i gata. :hmm:

Red

Ma tot mir de unde le scoate-ti mai...  
"The problem of leadership is inevitably: Who will play God?"
Muad'Dib

amp3r

Nu.
Sper sa apara si un g4 dar sa fie o alta poveste in alta parte a lumii alte personaje ca daca ar fi continuarea la g3 ar deveni telenovela!!
Dar e prea devreme sa ne gandim pana acolo. :hmm:  
[size=9]Is me, Ionel 556[/size]

Daemian

Of, nici n-a aparut Gothic 3-ul si unii deja viseaza la cum ar putea fi 4. :idiot:  
There is no such thing as innocence... only degrees of guilt

doro69

am votat da, dar gothic 4 NU o sa fie MMORPG, daca o sa fie vreodata.. probabil un Gothic MMO o sa fie, dar nu o sa fie continuare. Totul depinde de vanzarile care se vor face cu G3, daca o dau in bara.. se duc de rapa.. daca nu.. vor scoate Gothic MMO.. desi nu cred ca sunt destui jucatori dispusi sa plateasca pentru asta.
Concluzie: firul povestii o sa continue cu G4, nu o sa fie impedicat de un MMO. Nu inteleg de ce votati nu..  
Enter World of Warcraf: "33205 items, 249297 NPCs, 4525 quests, 2729 recipes, 1420 class skills and 2312367 profiles
Updated for this push: 32976 items, 17183 NPCs, 3676 quests, 1384 recipes"

allah

Daca producatorii vor face separat si un MMORPG sau un mod multyplayer e clar ca vor neglija singleul si tot ce cuprinde acesta in sepcial povestea. Prin urmare NU  :cool:  
Nerevar Moon-an-Star

doro69

QuoteDaca producatorii vor face separat si un MMORPG sau un mod multyplayer e clar ca vor neglija singleul si tot ce cuprinde acesta in sepcial povestea. Prin urmare NU  :cool:
Bullshit! E un argument slabut, cum sa ingnore single player? Doar pentru un MMO. Oricum discutia e aiurea, probabil cu 2-3 ani inainte sa le vina lor ideea :D
Enter World of Warcraf: "33205 items, 249297 NPCs, 4525 quests, 2729 recipes, 1420 class skills and 2312367 profiles
Updated for this push: 32976 items, 17183 NPCs, 3676 quests, 1384 recipes"

Wotan

n-as vrea nici un mmo de gothic. nu acum . si n-as vrea ca seria se sa termine asa.   bine ca is doar zvonuri...........
Hail !!

himself

Mai, un MMo Gothic daca va fi va fi diferit de seria singleplayer. Nu Va fii ca NWN. Va fi in MMO pursange.
Si decat sa nu fie, mai bine sa fie.

DA I say.

Gothic 4 NU va fi MMO. Citeste mai bine si ai sa vezi....

puke.nermu

Nu cred ca e foarte posibil asa ceva ... Dar daca e sa fie... nu cred ca va fi un MMORPG reusit...
Bine, mie nici seria Gothic nu prea m-a impresionat, d'apai sa`l faci mmorpg...  :idiot:  
I deny reality and substitute my own.

Daemian

Bai dar voi chiar persistati nu gluma. Chiar nu vi se pare frustrant sa speculati asa aiurea despre ceva care nici nu se stie daca o sa se faca sigur? D-apoi sa mai zici cum sa fie... :idiot:  
There is no such thing as innocence... only degrees of guilt

amp3r

QuoteChiar nu vi se pare frustrant sa speculati asa aiurea despre ceva care nici nu se stie daca o sa se faca sigur? D-apoi sa mai zici cum sa fie... :idiot:
Nici macar nu se stie daca va aparea g4, dar sa se discute cum va fii daca va continua povstea etc.
Parere ma e ca pe aici sunt doar pareri care nu se bazeaza p nimic real!
Desi putem sa ne imaginam cum v fi g4(daca va fii)!
[size=9]Is me, Ionel 556[/size]

puke.nermu

Like we guessed it seems to be a method to impress the shareholders.

End of story. :)
I deny reality and substitute my own.

allah

Stiu ca e doar un zvon, dar am creat topicul ca sa vad daca cea mai mare comunita de RPG-isti din Romania e deacord cu acesta schimbare. Si pe forumul oficial al seriei este un topic asemanator......
Nerevar Moon-an-Star

DaProfessor

Nici nu a aparut 3 !!!!
Mai bine am astepta sa vedem cum de termina ala si apoi ne mai dam cu parerea...  ;)