Main Menu

Gothic 3

Started by himself, June 03, 2005, 03:00:52 PM

Previous topic - Next topic

Bogy

QuoteS-a rezolvat o data cu instalarea SP 2. Thanks! :)

Se pare ca a rezvolvat-o. Macar daca ar fi zis si aici. ;)
Bogy the Great Druid

allah

Scuze ca nu am scris si aici ca am rezolvat dar eram in graba... sa ma joc :D
Anyway, multumiri pentru ajutor ;)
Nerevar Moon-an-Star
----------Old name: Dan--------

G4m3r_87

QuoteIl vom juca cu aproximativ 10 cadre pe secunda pe detalii medii si in rezolutie de 1024*760 folosind un sistem dotat astfel: amd 2,5ghz, 1gb ram, 6600GT.
Ce chestie!Am 10-33 fps in joc,mai exact 15-33fps in afara si 10-20 in orase.Cu caderi ocazionale-n bot ale frame-ului,timp de 2-3 sec.
Si nu il rulez pe sistemul mentionat de tine ci pe un harb la 2500+;1gb ram si un amarat de 5700-128/128.Pe detalii med-high.
Daca va merge prost rec sa nu activati psv 2.0,puneti pe 1.4.Castigati frameuri da pierdeti din eye candy.De ex apa arata execrabil pe 1.4. :|
@allah,am zis ca estimarile de genu nu-si au rostu. :)

P.S.BTW,merge MULT mai bine decat Oblivion.
~ Kahou ha nete mate. ~

Korras

P.S.BTW,merge MULT mai bine decat Oblivion.
Veste care imi incalzeste inima :pmov

maine il iau si io.

O sa joc gothic treeeei, o sa joc gothic treeeei.

Chit ca il joc pe low-low-low tot il joc.

Aa da si poti sa il joci pe 800/600?
RPG-ish signature.

G4m3r_87

Da,se poate juca si pe 800x600.Merge mai bine decat Oblivion daca ai ram.Deci minim 512mb ca sa iti mearga cat de cat,iar cu 1 gb nu prea ai treaba.Ruleaza destul de fluent,pe medium.Acuma depinde si de restul configuratiei,da si de cum il aranjezi de la setari.
~ Kahou ha nete mate. ~

axterix

poate sa posteze cineva cateva tweak-uri esentiale care duc la o crestere a Fps pe un calculator cu o configuratie medie (barton 2600, GF6600, 1 Gb ram)
thx!

G4m3r_87

Ar trebui sa isi faca aparitia,aici,un tweak guide.Pana una alta,incearca patchul 1.8,link@wog sau link@pixelrage.
~ Kahou ha nete mate. ~

allah

Nerevar Moon-an-Star

Bogy

Man ala e un review scris bine. Da la noi nu dai? Vinzi marfa in alta parte?:)
Bogy the Great Druid

allah

Dau si aici, dar intai sa vad site-ul :D
Nerevar Moon-an-Star

axterix

bun review
imi place ca ai cea mai tare placa video din lume cu 1280 ram:)
referitor la nota, e destul de ok, daca esti fan Gothic nu iti faci probleme sa astepti cateva secunde in plus la save

allah

Aia e memoria ram.
"(6800XT, 1280mb ram)"
Am pus virgula :D
Nerevar Moon-an-Star

G4m3r_87

Relativ ok review-ul.Dar pare-mi-se ca ai fost cam generos la punctaj.Nu vad gothic3 un joc de nota 9.Ii un joc excelent,si pe alocuri ii de nota 11+ dar bug-urile/glitch-urile infernal de deranjante strica de multe ori jocu si devine chiar frustrant.Si nu ma refer la bug-uri de genu lens flare prin pereti sau iarba levitand la 2 m de sol, ci bug-uri de genu can't learn x skill(ex poison making)... pentru ca... pentru ca dracu stie.Alt "bug" stresant ii AI-ul,mai exact gigeii care te acompaniaza,mnu,cei care te conduc de fapt pe nu stiu unde si dau ortu popii pe drup pentru ca nu-s in stare sa aleaga un drum mai sigur,sa doboare un adversar,sa reziste la mai mult de 3-4 lovituri sau sa te avertizeze macar ca nu puteti inainta pana nu cureti zona de bestiile din fata.Mai sanatos sa mearga ca tampitu la moarte sigura,lasandu-ma pe mine cu un quest failed si silindu-ma sa abuzez ca un copil special de tasta/optiunea quick load,asta daca ai mai salvat in ultimele 30 min.Si cum jocu ii unu care te prinde salvezi din an in pasti.Cam asta ma deranjeaza enorm la joc si consider ca avariaza mult experienta de joc.
O chestie stranie pe care am remarcat-o la aprope fiecare review romanesc la gothic 3(straine n-am citit,inca) ii faptu ca nu pomeneste nimeni de magiile zeului Addanos care le inveti de la druizi. :/ Unde ai destul de multe magii utile mai ales la inceput cand ai mana mica si putine puncte la AK.Si tame-ul cred ca ii cea mai kinky magie din joc,pentru ca iti ofera posibilitatea sa ai pet-uri.Ii un mare avantaj sa ai un shadowbeast,sabertooth tiger,mistret sau un ripperbeast de partea ta.Mai ales ca o parte din animalele astea fac cat 3-5 npc-uri umane.
Mniah nemultumirile mele cu nemultumirile,in orice caz felicitari pentru review!
~ Kahou ha nete mate. ~

Wotan

deocamdata nu pot sal joc din cauza configuratziei. pacat. am vrut sa va intreb dak v-ati intalnit cu ceva personaje din seriile anterioare  :D  
Hail !!

Ktav

pai chiar la inceputu jocului te intalnesti cu vreo 4...
"I see a thousand graveyard planets and an eternity of hate and hunger."

Korras

Quotepai chiar la inceputu jocului te intalnesti cu vreo 4...
Cei patru magnifici :p. Gorn, Diego, Milten si Lester.

Slabut gothic3..

Yaaay a revenit site-u :D
RPG-ish signature.

G4m3r_87

Mai te intalnesti cu si altele:Lee,Lester,Vatras,Saturas,Cor Angar,Thorn(sper ca nu i-am gresit numele,daca da ma refer la individu din g1 care nu te lasa sa-l vezi de seful din old camp pana nu devii Shadow).Intalnirea cu Thorn ii chiar funny.
Pacat ca nu ii prea detaliata relatia de prietenie dintre ce-i 5:eroul,Diego,Milten,Gorn si Lester.Chit ca unele dialoguri vor sa-ti dea impresia asta.
~ Kahou ha nete mate. ~

Wotan

:D poate vrei sa zici Thorus
Hail !!

G4m3r_87

Da, ala ii. Nu le prea am cu numele. :D  
~ Kahou ha nete mate. ~

Red

"The problem of leadership is inevitably: Who will play God?"
Muad'Dib