Special request

Started by Daemian, January 25, 2006, 03:56:35 PM

Previous topic - Next topic

Daemian

Deci nu stiu cate de potrivite sunt library sau words of... pt ca acolo nu vor fi doar creatii literare. Poate vrea Wotan (sau alt desenator daca se mai gaseste) sa puna vreun desen.
There is no such thing as innocence... only degrees of guilt

Ktav

:mda: omule, care e problema ta? v'am rugat sa imi ziceti voi ce nume sa dau... v'am dat o mana de ajutor... nu am impus nimica! scuteste'ma de alte comentarii...

vreti sa fac un forum pt creatii personale da nu sunteti in stare sa creati un titlu pt el...

"I see a thousand graveyard planets and an eternity of hate and hunger."

Ktav

In fine, nu am vrut sa jignesc pe nimeni, dar m'a deranjat atitudinea lui Daemian...

oricum, am hotarat, se va numi: Edge of Reality

Daemian

Frate esti de groaza! Nu am zis-o ca pe un repros, ci a fost pur si simplu o observatie. Chill man. Chiar ma bucur ca ai sugerat niste nume, iar eu am spus de ce unele dintre ele nu s-ar potrivi.

Da' daca acuma vrei sa ne batem, hai!  :D  

Ktav

Daemian si RedDevil sunt moderatorii acestui forum, astept de la ei propuneri pt descrierea sa, sau daca va place ce am pus eu ramane asa...

@KSR, data viitoare, promit ;)

Red

Votez pt "Tome of Knowledge" suna a la RPG
"The problem of leadership is inevitably: Who will play God?"
Muad'Dib

Wotan

Quote. Poate vrea Wotan (sau alt desenator daca se mai gaseste) sa puna vreun desen.
ce desen ssa pun? o sa pun unu.  la alegere?  :D  
Hail !!

himself

Topicul se numeste SPECIAL REQUESTS (la plural...deci se pot fac emai mult :p) asa ca o sa cer si io un deznodamant al propunerii cu categorie de ADVENTURE. Macar sa stiu : DA (:D) sau NU (:(()

Daemian

QuoteTopicul se numeste SPECIAL REQUESTS (la plural...deci se pot fac emai mult :P) asa ca o sa cer si io un deznodamant al propunerii cu categorie de ADVENTURE. Macar sa stiu : DA (:D) sau NU (:(()
De fapt e Special RequesT (fara nici un "s" in coada)  :D dar vorbeam la modul general. Adica daca are cineva vreun special request atunci sa-l faca aici.
Si chiar! Se mai face ceva cu partea de adventure sau nu?

Daemian

Petitie catre admini  :D :

Vedeti ca cele 2 smillie-uri cu limba scoasa afara au acelasi cod " : P ". Stiu o sa spuneti ca unul are "p" (mic) si unul "P" (mare), dar se pare ca nu php-ul forumului nu e case-sensitive. Could you please fix that? :) Chiar as vrea sa folosesc si cealalta varianta (aia cu limba mov) :D
Multam

Bogy

@Daemian DONE
Orcul cu limba mov poate fi accesat prin : p m o v scris legat. :D
Bogy the Great Druid

night_hawk

hai sa testam noul orc cu limba mov : :pmov
Quote"Fate shapes us just as we shape it."

Ktav

QuotePetitie catre admini  :D :

Vedeti ca cele 2 smillie-uri cu limba scoasa afara au acelasi cod " : P ". Stiu o sa spuneti ca unul are "p" (mic) si unul "P" (mare), dar se pare ca nu php-ul forumului nu e case-sensitive. Could you please fix that? :) Chiar as vrea sa folosesc si cealalta varianta (aia cu limba mov) :D
Multam
problema era la browserul tau, eu intotdeauna le vedeam diferit :p :p

Daemian

@Bogy
Thanks  :pmov
@K'tav
Se pare ca IE-ul nu face diferenta intre "P" si "p"
:pmov  :pmov  :pmov