Unde ati vrea sa traiti?

Started by Ktav, December 18, 2005, 02:22:43 PM

Previous topic - Next topic

The Big City, full of people, shops, bars, and all that urban goodness.
13 (31.7%)
Mountain Halls, deep, cavernous, and majestic.
8 (19.5%)
A Small Village, with a few people and a handful of busniesses.
2 (4.9%)
The City in the Trees, with wooden bridges connecting massive, ancient trees and the houses built into them.
15 (36.6%)
The Middle of Nowhere, all by yourself.
3 (7.3%)

Total Members Voted: 41

Daemian

Pai ia uita-te si tu la poll si vezi cine si ce a ales. Ai sa-ti dai seama ;)  
There is no such thing as innocence... only degrees of guilt

amp3r

The City in the Trees, with wooden bridges connecting massive, ancient trees and the houses built into them.

Cred ca ar fi misto nu? :hmm:  
[size=9]Is me, Ionel 556[/size]

Nashana

The city in the trees. Intotdeauna m-am simtit in largul meu in padure. :D  
[size=8]I move on in the coldest snow
The winter breezes make my cheeks glow
My lips still covered with the blood
Thatââ,¬â,,¢s what I took, what I got[/size]

Horus

Pai da ar fi destul de frums sa stai intr-o tree house intr-un copac gigantic la foarte mare inaltime , cu un rau la poale, si o cascada la fereastra cu ciripitul pasarilor de dimineata si cu urletul lupilor noaptea ar fi ceva deosebit

DAMN REAL LIFE BUILDINGS :D
It dosen't think. It dosen't feel.
    It dosen't laugh or cry.
    All it does from dusk till dawn
    Is make the soliders die

puke.nermu

middle of nowhere ... alone. darkness around me, and dark water. From there, i shall rule the world. :D
I deny reality and substitute my own.

Fallen

nu as putea sa traiesc in the middle of nowhere ... nu suport sa fiu singur ... decat rar ... in momentele de ..."meditatie" :))
<War ... War never changes ...>

RedDevil

Mie mi-ar placea in the middle of nowhere, dar cred ca as sfarsi printr-o nebunie groaznica, la cate tampenii imi trec prin minte. Uneori compania celorlalti e buna pentru ca te face sa uiti toate problemele care te framanta si chiar sa te descarci...

Fallen

exact ... si apropo de City in the trees... imi aduce aminte de filmul ala Robin hood: barbati in izmene :)) ...parodia :D
<War ... War never changes ...>

vladase

desi iubesc natura la nebunie si aproape in fiecare weekend ma duc la munte.oamenii este niste animale interesante... uneori amuzante... si nu as putea trai fara sa ii studiez in mediul lor natural.care e orasul. asa ca asta am votat. mai de mult as fi ales singur de capul meu... probabil pe un varf de munte. da' intre timp mi-am dat seama ca as innebuni fara oameni. asa cretini si idioti cum sunt ei (cel putin majoritatea)
[size=8] it's magic...[/size]

Black Devil

The city of trees...intotdeauna mi-a placut padurea

DaProfessor

DaProfessor

pe locul 2 ar fi City in the trees sau Nowhere :possessed:  

Korras

City of trees langa wolf companionu meu cu Taralash pregatit si unlimited ammo...

Un rapier la teaca si un backpack cu woodman's tools... de multe ori m-am gandit sa ma fac padurar cand eram mai mic :p
RPG-ish signature.

killerkips

Mountain Halls, deep, cavernous, and majestic

the_maggot

city of trees...normaly...ce frumos ar fi....sa stai intr-o casa intr-un copac de vreo 20 m inaltime...si sa-ti fie rau de inaltime...ah...deja imi imaginez

This is no kind of life (You can't blame me)

alex_reluarea

Big City
Padurea ma cam plictiseste,  ideaa de middle of nowhere nu ma atrage dar the caverns alea par interesante si sunt pe locul 2  

Tremie

Eu prefer The Big City!
Nu de alta dar parca e mai profitabil sa stai la oras, pentru ca ai intre cine sa ascunzi cand mergi la piata si din "greseala" te trezesti cu portofelul vreunui "nobil" in buzunar, si cu garzile dupa tine, adulmecand aerul .:p
But then again , it's just me.:p

>:)