Roleplay = RPG + Adventure(Quest)

Started by Ktav, November 29, 2005, 08:01:44 PM

Previous topic - Next topic

Ati vrea ca situ sa includa si genu Adventure?

Da
15 (62.5%)
Nu
9 (37.5%)

Total Members Voted: 24

allah

Nerevar Moon-an-Star
----------Old name: Dan--------

Bogy

Nu conteaza daca conduce DA cu 1 punct ca doar nu o sa facem daca jumate din comunitate nu e de acord. ;)
Bogy the Great Druid

himself

Cei care au votat NU nu cred ca NU SUNT DE ACORD, ci doar nu ii intereseaza prea mult. Iar daca se va face o astfel de sectiune nu vor intra pe acolo prea mult si nu ii va deranja.

Daemian

Hai ca am votat si eu DA pana la urma pt ca eu tin la comunitatea de Adventure si cum pe forumul condus de mine si himself nu prea mai sunt sanse, poate ca aici se va schimba treaba.
There is no such thing as innocence... only degrees of guilt

Keeper

QuoteNu conteaza daca conduce DA cu 1 punct ca doar nu o sa facem daca jumate din comunitate nu e de acord. ;)
pai atunci ai facut pollu prost...ca intr-o chestie democratica 50%+ 1 castiga in general...
daca voiai cum zici tu trebuia sa incepi pollu cu nu- 5 voturi da -0 voturi ca sa vezi daca diferenta de care ai nevoie e satisfacuta... pe cand asa da prost in fata poporului daca se voteaza da dar un se aplica :p :D

imho as always :)
"Nestiinta nu-i o dovada, ignoranta nu-i un argument" - Spinoza

Ktav

nu Keeper, nu e asa. pt ca cei care au votat DA nu au venit ei cu propunearea, ei doar au zis ca e ok, nu ii deranjeaza, le place idea, etc... in schimb cei care au votat NU au un cuvant mai greu de spus, pt ca pe ei i'ar deranja schimbarea asta! pe cei care au votat DA nu cred ca i'ar deranja prea mult daca ar ramane asa pt ca nici pana acuma nu s'au plans in privinta asta. cu alte cuvinte, asteptam sa se faca 20+ voturi si o sa luam o decizie.
"I see a thousand graveyard planets and an eternity of hate and hunger."

Red

Quotenu Keeper, nu e asa. pt ca cei care au votat DA nu au venit ei cu propunearea, ei doar au zis ca e ok, nu ii deranjeaza, le place idea, etc... in schimb cei care au votat NU au un cuvant mai greu de spus, pt ca pe ei i'ar deranja schimbarea asta! pe cei care au votat DA nu cred ca i'ar deranja prea mult daca ar ramane asa pt ca nici pana acuma nu s'au plans in privinta asta. cu alte cuvinte, asteptam sa se faca 20+ voturi si o sa luam o decizie.
Eu sincer nu prea am inteles dar pe scurt: k'tav si bogy au ultimul cuvant indiferent de voturi  :)
"The problem of leadership is inevitably: Who will play God?"
Muad'Dib

Keeper

si daca nu sunt prea insitent...cu ce deranjeaza o sectiune noua pe forum in cazul unui da (inteleg ca ptr admini/moderatori este mai mult de muca sau de platit etc.) adica pe aceleasi baze nu s-ar putea spune ca cei care zic NU nu au un cuvand mai greu de spus ca ei pur si simplu pot sa nu intre? :)

mentiune: nu este un atac personal sau o infruntare a autoritatii :D  
"Nestiinta nu-i o dovada, ignoranta nu-i un argument" - Spinoza

Ktav

nu e problema de sectiune, idea era sa punem si stiri, si asta poate deranja :)

oricum am putea face o sectiune de adventure doar pe forum... sa vedem, eu personal vreau, ca doar eu am fost cu idea, dar...
"I see a thousand graveyard planets and an eternity of hate and hunger."

Daemian

Nu vad ce ar fi asa deranjant in afisarea unor stiri despre Adventure. Eu cred, mai degraba, ca e vorba de concept: unii pur si simplu nu vor sa se amestece cele 2 genuri, indiferent cat de mult sau de putin.
Oricum, daca va fi si Adventure, eu sunt de acord sa am grija de aceasta sectiune.

himself

Te-o intrebat cineva ceva? :D

Parac era vorba de
Quoteps: daca se va hotari ca pana la urma sa se faca asta ii rugam pe himself si daemian sa se ocupe de aceasta sectiune!

:D

Daemian

Bineinteles ca si tu, dar mie nu-mi place sa vb in numele altuia.  ;) Poate ca nu aveai chef sau timp.  

Till

am votat si eu cu DA... pt ca imi place mult si genul adventure...
The meaning of life is to give life meaning

teroristul

RPG + Adventure = LOVE!  :eek:

:)
am votat da..

PS. My first post!   :D  

Bogy

Tinand cont ca sunt multi care nu vor o sectiune de Adventure amestecata prin RPG ci numai RPG pur, nu se mai face schimbarea. Momentan ne axam pe alte schimbari mai importante si sper eu mai utile userilor. Vom mai vedea in viitor daca revenim la aceasta idee.
Salut...:)
Bogy the Great Druid

Wotan

10X Domnului. e mai bine. lasati sa curga rpg-ul pur, curat .
Hail !!

Fallen

it'd be cool to have adventure games around here :D
(ah, de ce am inceput sa postez in engleza??? ) ...  
<War ... War never changes ...>

Korras

Adventure? nu prea... cel putin nu o sectiune ca rpg heaven, una mai mica e oricand binevenita...
RPG-ish signature.