Main Menu

Night Of The Raven

Started by Wotan, May 29, 2005, 02:25:49 PM

Previous topic - Next topic

Bashar

A si nu stiu ce zis ceilalti ca e greu cu fighterul dar eu ii bat bine la sabie, mai ales daca am 30% in 1 hand bau cu parry de zici ca nu-i adevarat.
le-am invatat miscarile pe de rost.
Ce simpli (cetateii) slash-parry
Oponenti mai puternici slash-parry-parry
mai nasol la bestii ca acolo nu prea pot para dar le iau la combo
ce credeti ca e mai bine sa ma fac paladin, mag sau mercenar?
a si ma poate lamuri si pe mine cineva: dupa ca bag 30 in str si dex paritatea la puncte e de 10pct/5str :(  asa ramane tot jocu ?
sau de la 60 in str o sa-mi ceara si mai mult sa ma antrenez??? (cat?)
cine-i harnic shi munceshte are tot ce vrea
cine-i shmecher shi chiuleshte are tot asha
ain't life a b*t*h

Wotan

QuoteE vreo armura mai buna decat paladin sau dragon hunter???
Io stiu ceva de genu ancient king armor sau xartas robe?
jucand ca mercenar, cea mai tare care am avuto a fost aia ultima de dragon hunter.  
Hail !!

Bashar

Aspectul face diferenta intre cea de mercenar si cea de paladin :D
Dar la defence sunt identice :mda:  
cine-i harnic shi munceshte are tot ce vrea
cine-i shmecher shi chiuleshte are tot asha
ain't life a b*t*h

Wotan

QuoteAspectul face diferenta intre cea de mercenar si cea de paladin :D
Dar la defence sunt identice :mda:
poa sa faca diferentza pana la tata. nu am jucat nicioadat paladin cu toate ca sunt un "old' in gothic. mercenarii ma atrag de fiecare data
Hail !!

DaProfessor

Singura diferenta pana la urma dintre paladin si mercenar este ca au cateva skilluri speciale de ex: paladinul poate invata "banish evil" si "destroy evil" etc. iar mercenarul poate invata sa obtina sange de dragon cand ajunge dragon hunter

aaa, si cea mai buna armura de la paladin e "paladin armor" ca a lui lord hagen care cand o iei se numeste "old knight armor"...park :o  nu mai tin minte daca aveau aceleasi protectii ....

DaProfessor

bug nasol  :((   sunt in lumea din addon si aveam un quest "wood for the palisade" de la piratul henry :(( problema e ca pur si simplu a disparut de pe harta :( si in locul in care era i-a ramas doar arma (un pirate cuttlase 2h) si eram curios daca ati ati avut vreun bug aasemanator ?

Wotan

mie unul nu mi s-a intamplat. de fapt ultima data cand am jucat nu am intalnit nici un bug in Lumea Noua
Hail !!