Main Menu

NPC-ul favorit

Started by allah, February 21, 2006, 11:59:04 AM

Previous topic - Next topic

Care este NPC-ul vostru favorit?

Xardas
4 (18.2%)
Gorn
4 (18.2%)
Diego
4 (18.2%)
Milten
2 (9.1%)
Lester
0 (0%)
Lee
3 (13.6%)
Lares
3 (13.6%)
Torlof
1 (4.5%)
Lord Hagen
0 (0%)
Gomez
0 (0%)
Pyroak
0 (0%)
Wolf
0 (0%)
Bloodwin
0 (0%)
Thorus
0 (0%)
Kor Calom
1 (4.5%)

Total Members Voted: 22

Wotan

dupa ce-o sa joc gothic 3 preferatu meu o sa fie Lee. abea aastept sa ne razbunam pe rege  :kill:  
Hail !!

DaProfessor

Acum joc Night of the Raven si am si eu o intrebare: cu ce ta ajuta Bloodwin ? Il gasesti pe harta noua ? ca pana acum nu am dat de el... ;) si deci nu ma ajutat cu nimic :)  AAaa...si scuze de off-topic  :pmov  

allah

O sa-l gasesti in harta noua, la tabara banditilor si are o mare importanta in questul principal.  ;)  
Nerevar Moon-an-Star
----------Old name: Dan--------

Korras

Din cate imi aduc eu aminte Lee parca fusese un general sau ceva de genu asta in armata regelui...si mai era ceva cu o tipa in povestea lui.
RPG-ish signature.

G4m3r_87

Din cate imi aduc io aminte,posibil sa ma insel,da Kor Calom ii individu care incearca sa te omoare in templu(mormant?) ala orchish,in Gothic 1,asa ca nu vad motiv sa fie NPC-ul favoritt.
In Gothic 1 Diego era ok.Te ajuta mult la inceput.In 2 Lester,din acelasi motiv ca si Diego.
~ Kahou ha nete mate. ~

RedDevil

Nu era Cor Kalom ala din mormant, era altul, nu-mi mai aduc aminte numele...
Cor Kalom parca parasea swamp camp-ul dupa ce murea liderul, nu stiu daca te mai intalnesti cu el, pentru ca n-am apucat sa termin Gothic 1 si-am pierdut salvarile :((

allah

Te mai intalnesti o data cu el, exact la final. Atunci e intr-o postura, ehm, "diferita"  :D  
Nerevar Moon-an-Star
----------Old name: Dan--------

G4m3r_87

Ahh yeah,now i remember.Nu in mormantu orchish vrea ala sa te usureze de cap... ci in altu. :D  
~ Kahou ha nete mate. ~