Main Menu

Problema

Started by Horus, October 29, 2005, 06:11:20 PM

Previous topic - Next topic

Horus

Recent am "achizitionat" bloodmoon si tribunal  le am instalat peste morrowind si nu stiu cum sa intru sa le joc pt ca tot in morrowind imi intra  trebuie sa termin din nou morrowind ca sa le pot juca sau cum fac?
It dosen't think. It dosen't feel.
    It dosen't laugh or cry.
    All it does from dusk till dawn
    Is make the soliders die

Wotan

QuoteRecent am "achizitionat" bloodmoon si tribunal  le am instalat peste morrowind si nu stiu cum sa intru sa le joc pt ca tot in morrowind imi intra  trebuie sa termin din nou morrowind ca sa le pot juca sau cum fac?
pai bifeaza acolo la data file. sau poate nu ai instalat bine ca asa am patit si io. trebuia instalat tribunal apoi am aplicat patch de tribunal si apoi bloodmon fara nici un patch si mia mers. si acum il joc cu amandoua si si cu un mod ce imi da un turn de wizard.

vez ca tre sa mearga
Hail !!

gonzo

Pai ajungi tot in morrowind da daca incepi un dialog cu orice npc o sa iti apara optiunea solstheim si o sa afli ca este o insula mare la NV de mainland si cum poti ajunge pe ea(trebuie sa o ai si pe harta). Acolo incepe mainquestul pt bloodmoon.
Si mq tribunalului ar trebui sa inceapa cand dormi. Esti atacat de niste asasini in somn si iti apare un quest sa te duci sa intrebi pe cineva despre ei.
Dar ca sa mearga trebuie sa le instalezi in ordinea in care au aparut :morrowind apoi tribunal si ultimul bloodmoon. Nu cred ca trebuie patch pt tribunal pt ca bloodmoon cred ca include si modificarile care le-ar aduce patchul pt tribunal. Dupa bloodmoon eventul poti sa pui un patch pt bloodmoon.
Nu stiu daca incepi cu un char nou daca te ataca imediat asasinii din tribunal pt ca te-ar cam face varza, cred ca doar dupa ce treci de un anumit level incepe mq din tribunal.

Horus

dap deci se pare ca merge am dat rest in salbaticie  si a venit un asasin de la dark brotherhood :) restu ramane de vazut  inca nu am gasit optiunea solstheim dar cine stie poate o sa apara
It dosen't think. It dosen't feel.
    It dosen't laugh or cry.
    All it does from dusk till dawn
    Is make the soliders die

himself

Tribunal:
- Dormi, vine un nenea asasinu, il omori (eventual ii iei arma..si armura daca faci colectie)
- Te duci la un nenea GUARD si vorbesti cu el despre asta!
- Te trimite mai departe in Ebonheart!
- De aici sunt spoilere asa ca nu mai zic! ;)

Bloodmoon:
- Te duci in orasul Khul la NE de Gnisis si vorbesti cu Khajiitul in haine ciudate de la port!
- Ajungi pe frumoasa insula SOLSTHEIM
-Ca sa incepi Main Questul intri in castle si vorbesti cu lumea despre persoanele importante din Fort! O sa afli despre generalul din fort si te duci sa vorbesti cu el! Asta e primul filon narativ, pentru ca sunt 3: Imperial+Skaal, East Empire Company si Werewolves! ;)

Prablam Solvd! Tapic Clousd!  :idiot: