Imagini random din RPGuri

Started by Toe, September 04, 2005, 05:21:02 PM

Previous topic - Next topic

doro69

Enter World of Warcraf: "33205 items, 249297 NPCs, 4525 quests, 2729 recipes, 1420 class skills and 2312367 profiles
Updated for this push: 32976 items, 17183 NPCs, 3676 quests, 1384 recipes"

night_hawk

http://www.commissionedcomic.com/strips/2006-03-18.jpg

ce seaca e chestia aia...

EDIT: Nu mai postati aici imagini care nu au legatura cu RPG-urile.
Quote"Fate shapes us just as we shape it."

Redrake

Elanul si veverita cea rea. :D  

doro69

inafara de DND se mai joaca cineva ceva?! :D nu de alta, dar nici macar nu se justifica pozele cu grafica aia :p
Enter World of Warcraf: "33205 items, 249297 NPCs, 4525 quests, 2729 recipes, 1420 class skills and 2312367 profiles

Bogy

@redrake :D aia erau morphed drow :D
@doro69 adica, ce poze si ce grafica?
Bogy the Great Druid

Daemian

QuoteElanul si veverita cea rea. :D
Daca aia e veverita... :pmov Vroiai sa zici The Demonic Bunny :D  
There is no such thing as innocence... only degrees of guilt

doro69

pai ce sa vad la pozele astea?! :D nici un peisaj, un monstru imens.. `n stuff.. si de 2-3 pagini numai DND .. m-am plictisit :)

Redrake

Quotepai ce sa vad la pozele astea?! :D nici un peisaj, un monstru imens.. `n stuff.. si de 2-3 pagini numai DND .. m-am plictisit :)
Asa iti trebuie. Ce cauti pe un board de RPG-isti daca vrei diversitate. Du-te pe Level, acolo sigur gasesti altceva. :D

Mithril Hall dupa ce a cazut in mainile mele (de dark elf). ;)

Red

Quotepai ce sa vad la pozele astea?! :D nici un peisaj, un monstru imens.. `n stuff.. si de 2-3 pagini numai DND .. m-am plictisit :)
Asa iti trebuie. Ce cauti pe un board de RPG-isti daca vrei diversitate. Du-te pe Level, acolo sigur gasesti altceva. :D

Mithril Hall dupa ce a cazut in mainile mele (de dark elf). ;)
De la ce joc ii screenshotul Redrake? Pare cunoscut...
"The problem of leadership is inevitably: Who will play God?"
Muad'Dib

doro69

si pe mine ma intereseaza ce joc e.. ah, si apropo, redrake: sunt mai rpg-ist decat tine :)
but that`s not the point :)

Bogy

Seamana cu Age of Wonders...:|
Bogy the Great Druid

Redrake

QuoteSeamana cu Age of Wonders...:|
Asa si este. Am gasit o harta cu Faerun. Ma rog, partea de nord. Eu joc cu Drow. Am cucerit cam toate asezarile din Underdark si multe de la suprafata (Neverwinter, Waterdeep, Silverymoon, Felbar, Sundabar. Doar Evereska (Elves) si HellGate Keep (Undead), se mentin.

Inc@rn@te

Traiasca seria Age of Wonders :)
Knowledge hidden is knowledge forgotten.
Know that i know.

Redrake

Doar primul, ca al doilea a fost oribil.

Wotan

Icewind Dale din nou pe hardul meu  ;)  
Hail !!

Redrake

Caracterele tale par cam mici in nivel, pentru Kuldahar. Ar trebui sa fie cel putin la nivelul 3. Ale tale par a fi la 1. Probabil nu ai rezolvat nici un quest secundar.

Inc@rn@te

Si al doilea a fost bun poate mai bun (zona de influenta etc ) dar povestea din al doilea a fost proasta , nici nu se compara cu povestea din primul joc care merita jucat si acum pentru poveste :)

" My kingdom is war.
 My treasury is full of wrath.
 My scepter is a viper.
 My friends are my assassins.
 But i was not wrong.... "
Know that i know.

Wotan

QuoteCaracterele tale par cam mici in nivel, pentru Kuldahar. Ar trebui sa fie cel putin la nivelul 3. Ale tale par a fi la 1. Probabil nu ai rezolvat nici un quest secundar.

am rezolvat orice quest. is numa la inceput oricum am mai terminat icewind d vreo 3 ori.

si am uitat sa zic,  partyul  e format  dintr-un fighter si restu wizard, thief, druid, de aceea arata ca am asa putin la viatza. am vrut sa fie mai challenging
Hail !!

Redrake

Daca nu ai cleric, paladin si bard, in mod sigur nu ai rezolvat orice quest. :|
Chiar si asa, un fighter cu 16 hps e cam putin pentru Kuldahar.

Inc@rn@te

Ma intreb cum au ajuns aia acolo ?   :evil:  
Know that i know.