Main Menu

Revista RolePlay

Started by Bogy, March 11, 2006, 05:04:08 PM

Previous topic - Next topic

V-ar placea sa avem o revista online?

Da, foarte mult (doresc sa contribui si eu cu ceva)
19 (67.9%)
Mda, sa zicem ca ar merge.
9 (32.1%)
Mnu, nu prea cred.
0 (0%)
Nu, nu ma intereseaza sub nici o forma.
0 (0%)

Total Members Voted: 28

Bogy

Ca sa faci preview ti-ar trebui ce zici tu acolo, ca sa faci review nu. Si da luam info de pe mai multe site-uri si le sudam la un loc. N-are rost sa pierdem vremea sa facem acelasi lucru ca alti oameni, platiti pentru asta. Deci inca astept sa va inscrieti intr-una din cele doua categorii. Iar articole despre RPG-uri in general @RedDevil inseamna spre exemplu "RPG-ul X de la firma Y a intrat in productie, se incearca o revolutionare a nush ce, seamana cu.....", cateva propozitii despre ceva care urmeaza sa apara in viitorul indepartat, sau stiri de firme creatoare de RPG-uri si MMORPG-uri, patchuri noi aparute, etc.
Bogy the Great Druid

night_hawk

Eu pot face un fel de "Cum functioneaza un rpg" :D cu detalii tehnice pentru viitorii creatori de rpg-uri :D
Quote"Fate shapes us just as we shape it."

Bogy

Inca astept persoane sa se implice in acest proiect. Au votat 13 ca vor sa se implice da nu sunt atatia. Avem nevoie macar de 2 persoane sa se ocupe de photoshop sa faca ei efecte pe pagina, background, culori etc. Chestii la care se pricep, iar restul sa aadune stiri si review-uri, preview-uri si sa le trimita lor pentru aranjare in pagina. Haideti oamenilor sa ne apucam de treaba sa scoatem macar 1 numar al revistei pana vine vara.
Bogy the Great Druid

doro69

ma pot ocupa eu de photoshop, desi timpul nu prea imi permite :( ..  
Enter World of Warcraf: "33205 items, 249297 NPCs, 4525 quests, 2729 recipes, 1420 class skills and 2312367 profiles
Updated for this push: 32976 items, 17183 NPCs, 3676 quests, 1384 recipes"

puke.nermu

@ Bogy Imediat ce termin cu instalarea noului computer ma apuc de treaba. Asta ar fi cam intr-o saptamana. Am sa revin atunci pe pm cu ce am facut. Nu fac nici un review sau articole, va anuntz de acum. :D Pana atunci insa... Incepeti sa ganditi :D
I deny reality and substitute my own.

Moradin

And thread dies here.... cat urasc cand un thread moare si nimeni nu zice nimic put si simplu se termina in punctul culminant :))
,,Moradin is the father and creator of the dwarven race. Honor him by emulating his principles and workmanship in smithing, stoneworking, and other tasks. Wisdom is derived from life and tempered with experience. Advance the dwarven race in all areas of life. Innovate with new processes and skills."