Main Menu

World of Warcraft

Started by N'drew, May 27, 2005, 11:21:51 AM

Previous topic - Next topic

Speedy

QuoteE cineva pe serevrul draenor? Daca da contactati-l pe Mindtrick (Undead priest) sau KzagUhr (orc hunter- best pvp class EVER!). Si nu stiu de ce se plange lumea ca e scump...da intradevar jocul costa 1 600 000, dar dupa 500 000/luna nu mi se pare asa de mult. Si eu am salariu nu foarte mare si am alte de platit (anytratineri,telefon,etc) dar tot nu mi se pare prea mult.
bwhahaha, eu is pe dreanor da alliance side: SpeedYy lvl 55 NE Hunter! :cool:  

jack_sparrow

Darkmoon Faire cica ar fi dezamagitor si boring. Desi nu am ajuns sa il vad :). Nu am destul timp, fir-ar sa fie... Pentru un joc atat de mare - cine a inventat somnul??? Oricum, d-abia astept sa ajung 60, sa imi incerc si eu muschii cu Onyxia, Ragnaros... Probabil in cateva luni :)
Until then... FOR THE HORDE!!!

iordan

I will be hunt....I meen looking for thee speedy.  ;)  

JoyBoy

Eu am un dwarf warrior de 23 pe Sunstrider(PVP), dar trebuie sa-mi platesc contul ca mi-a expirat de cand am venit din vacanta :(( .Daca  vreti sa va faceti personaj pe Sunstrider dati-mi un whisper, ma cheama Stormhammer.

snaz

Am jucat si pe toxic si pe kit..
m-am bagat pe bl!zz de curand cu mai multi de pe toxic (pe Lightning's Blade)..
Sunt inca mic.. Troll(ita) Mage level 24 :D

Daca intrati.. intrati pe canalu romanasii (/join romanasii).. poate mai vb :D

jack_sparrow

M-am transferat de pe Warsong pe Neptulon (motive de lag, crashes, queues & ruskaia). Horde side, of course. Server noutz, economie probabil la pamant, alliance la fel   :cool:  

puke.nermu

Cati dintre voi joaca pe servere neoficiale, si care sunt acelea ? Pentru cei interesati, wowstatus.net si apasati optinea servers status. Eu joc pe Garona, lvl 60 NE Rogue.  
I deny reality and substitute my own.

Bogy

Au intrat Dragonii in World of Warcraft. Ca sa ii vedeti mai de aproape si sa le cititi povestea intrati aici. O zona noua, informatii gasiti aici. Si un add-on pentru druid (feral abilities) ii gasiti descrierea aici. Toate acestea in noul patch 1.8. Informatii cu privire la urmatorul patch 1.9 gasiti aici.
Bogy the Great Druid

puke.nermu

La cat de mult se joaca WoW.pe aici... :D

Fallen

Hmm ... unde pot sa gasecs patch-uri pt WoW?
Am nevoie de versiunea 1.8.2 :D
<War ... War never changes ...>

Keeper

"Nestiinta nu-i o dovada, ignoranta nu-i un argument" - Spinoza

Fallen

lol :)am gasit :)
joaca careva pe evolva?
si btw, la inceput cam ce trebuie sa fac? am intrat nightelf ... dar mi-o iau de la toate animalele de p-acolo ... deabia am omorat un boar ...

puke.nermu

hai ca se poate. Daca te intereseaza ceva hinturi, hit me :D Come on lume, play wow !! :D

Fallen

mda ... am schimbat serverul ... acum joc pe wow.promptsoftware.ro
am un lvl 13 NE Warrior ...  

Horus

Pai am jucat si eu pe evolva dar nush ce tot fac aia acolo ca pica serveru zilnic..
am avut un lv 18 Human Mage pana mi s-a acrit de jocu ala si de atmosfera de pe evolva :D  
It dosen't think. It dosen't feel.
    It dosen't laugh or cry.
    All it does from dusk till dawn
    Is make the soliders die

Fallen

si asta pe care joc acum pica ... dar nu la fel de des ... :)
Si sunt cativa oameni de treaba p-acolo ... dar cam putini in total ... si levele mici :(
cel mai tare e lvl 28

doro69

pe vremea cand jucam eu erau o gramada lvl 60.. dar nimeni nu te ajuta :( si m-am saturat sa joc sigur :D
Enter World of Warcraf: "33205 items, 249297 NPCs, 4525 quests, 2729 recipes, 1420 class skills and 2312367 profiles
Updated for this push: 32976 items, 17183 NPCs, 3676 quests, 1384 recipes"

Horus

Da si nimeni nu face RolePlay ca la NWN de exemplu , WOW e diablo in varianta super noua si cu grafica pe masura toata lumea face itemhunt nu stiu cum e pe serverele oficiale pt ca nu am jucat dar pe serverele pirat e porcarie de joc  
    It dosen't laugh or cry.
    Is make the soliders die

Fallen

mda ... cam asa e ... desi am facut cateva party-uri ca sa mergem sa omoram p unu supertare ... si ne-am luat-o de fiecare data ... la limita, ce-i adevarat ...:(
Dar eu fiind singurul warrior din party m-am dus eu pe monstru ca sa ma atace pe mine ... restul erau priests si un druid ... si tipam p-acolo ... HEAL HEAL ... si astia nimik ma :(

Horus

Nu ai ce cauta la boss fara mag dupa tine :))  
    It dosen't laugh or cry.
    Is make the soliders die