Main Menu

World of Warcraft

Started by N'drew, May 27, 2005, 11:21:51 AM

Previous topic - Next topic

Till

hehe imi amintesc si eu de zilele cu servere private  :))
acuma decat sa ma intorc la servere private, mai bine nu mai joc deloc
The meaning of life is to give life meaning

the_maggot

Adevarul e ca WoW va ramane multi ani unul dintre cele mai mari MMORPG-uri aparute vreodata...parerea mea este ca WoW este cel mai tare MMORPG. Singurul lucru care il strica...nu merge strica...da nu stiu cum sa-i zic altfel, este acea plata lunara pe care romanii o cred enorma. Ce sa-i faci? Traim intr-o tara de...nimic.

This is no kind of life (You can't blame me)

Bogy

Pentru romani plata lunara ESTE enorma. Nu stiu cine ar fi dispus sa dea juma de milion lunar pe un simplu joc. :hmm: Cei care platesc jocul probabil au fonduri generoase :)
Bogy the Great Druid

Till

eu!  :D
de cand lucrez ca programator am salar bunicel fata de restul locurilor de munca :) si mai tai 2 iesiri la bere pe luna si mi-au iesit banii de WoW  :cool:  

Till

care-i treaba cu WoW?
mi-a expirat luna gratuita si am incarcat cartea de credit cu 14 euro sa fiu sigur (e 12.99) si aveam data de taxare pe 12...
ok pe site scrie ca nu am carte de credit buna, Visa Electron de la BRD si ca nu-i valabil... contul nu a fost incarcat si scrie ca am contul inghetat..
dar! eu ma pot conecta si juca linistit!  :hmm:  WTF?

Till

cu noul patch, cu noul Life Tap am intalnit o problema: Life Tap care imi lua 300 la viata acuma imi ia 500 :) este foarte bine asa dar mi-am dat seama ca am foarte putine lucruri cu +stamina :) m-am bazat numai pe +shadow dmg, si am viata putina... dau de 3 ori Life Tap si gata viata :D si cum nu sunt obisnuit inca, bag la greu Life Tap si ma mir de ce mor  :D oh well time to +stamina

doro69

la mine life tap procuieste pt ~700 :D .. bine ca am cam 3600 viata fara imp, si in curand cu setul de PVP superior o sa am ~6k viata :)..
anyway, foloseste lifetap rank mai mic ;)
Enter World of Warcraf: "33205 items, 249297 NPCs, 4525 quests, 2729 recipes, 1420 class skills and 2312367 profiles
Updated for this push: 32976 items, 17183 NPCs, 3676 quests, 1384 recipes"

doro69

World of Warcraft: The Burning Crusade will be in stores on January 16th, 2007 in Europe and North America! The news comes as the player base reaches 7.5 million players worldwide. World of Warcraft: The Burning Crusade will be available at retail stores at a suggested retail price of 34.99âââ,¬Å¡Ã,¬. A special Collector's Edition of the expansion will also be available, at a suggested retail price of 69.99âââ,¬Å¡Ã,¬. This limited-edition package will include the expansion on both CD-ROM and DVD, the Art of the Burning Crusade coffee table book, an exclusive in-game pet, a behind-the-scenes DVD, a World of Warcraft Trading Card Game starter deck and exclusive cards, a map of Outland mouse pad and the official soundtrack CD.

"While World of Warcraft has continued to grow rapidly along with its player population, The Burning Crusade will represent our single largest addition of new game content and new features to date," said Mike Morhaime, president and cofounder of Blizzard Entertainment. "With this expansion, we’re looking forward to offering the same level of quality that players have experienced in World of Warcraft so far, and we’ll continue balancing and play-testing up until launch to ensure that The Burning Crusade achieves that goal."

Sursa
Enter World of Warcraf: "33205 items, 249297 NPCs, 4525 quests, 2729 recipes, 1420 class skills and 2312367 profiles

Horus

heh se pare ca am sarit o pagina :) my bad

deci va rog mult care ma poate ajuta si pe mine
am inteles ca se poate folosi jocul care l-am dowloadat de pe dc++
dar maine 06.12.2006 cand o sa cumpar un prepaid card si o sa vreau sa imi fac account nu o sa imi ceara cd-key sau ceva ce ar trebuii sa am numai daca as fi cumparat jocul original? pot crea cont direct doar cu cardul ala ?
It dosen't think. It dosen't feel.
    It dosen't laugh or cry.
    All it does from dusk till dawn
    Is make the soliders die

doro69

Quoteheh se pare ca am sarit o pagina :) my bad

deci va rog mult care ma poate ajuta si pe mine
am inteles ca se poate folosi jocul care l-am dowloadat de pe dc++
dar maine 06.12.2006 cand o sa cumpar un prepaid card si o sa vreau sa imi fac account nu o sa imi ceara cd-key sau ceva ce ar trebuii sa am numai daca as fi cumparat jocul original? pot crea cont direct doar cu cardul ala ?
jocul poti sa il iei de unde vrei, atat timp cat ai un account valabil.
cum zici tu era destul de misto, insemna practic ca nu mai cumperi jocul si treci direct la plata lunara :)

cu alte cuvinte pentru a face un cont ai nevoie de un cd-key valabil.

Till

m-am lasat de WoW in sfarsit  :D  n-am mai jucat de 1 luna  :cool:  imi manca tot timpul liber si nu mai mergeam afara cu prietenii  :idiot: dar am reusit sa ma las de acest drog pfffiuuuu

doro69

gratz, io nu ma las :D jocul e chiar si mai misto cand incepi sa faci instante high end gen BWL AQ40.. bla bla :)
pacat ca momentan guilda a luat o pauza pana pe 16 ian :(

Horus

da se intampla peste tot :) majoritatea guildelor mari  au luat o pauza

eu sper sa fac level 60 pana pe 16 ^.^ sa ma pot bucura si eu de outland :)
    It dosen't laugh or cry.
    Is make the soliders die

doro69

Quoteda se intampla peste tot :) majoritatea guildelor mari  au luat o pauza

eu sper sa fac level 60 pana pe 16 ^.^ sa ma pot bucura si eu de outland :)
sincer nu cred ca o sa te bucuri de outland fresh lvl 60.. trebe ceva gear pentru a te aventura acolo.. asta fiind si motivul pentru care dau gearul plus armele de rank 14 asa de usor acum :)

Horus

cred ca o sa ma descurc :) doar nu o fi si cei mai slabi mobi pe acolo cum sunt bosii acum :)

pt cei ce nu au vazut cum o sa arate tier 4 si 5 :)

http://www.youtube.com/watch?v=ztVfEY3Tn5Q  pt tier 4

http://www.youtube.com/watch?v=UfPfbMP-S70 pt tier 5

It dosen't laugh or cry.
    Is make the soliders die

doro69

o sa vedem cum te descurci :) io pun pariu ca o sa faci 1-2 lvl in silithus, mark my words! :D

ps: tier 4 se ia din instanta de 10 oameni, in care te binduiesti timp de 1 saptamana :)

Horus

well se pare ca o sa treaca ceva timp pana pun mana pe TBC ... s-a vandut mai ceva ca heroina

voi  ati reusit sa il luati ?  
    It dosen't laugh or cry.
    Is make the soliders die

Till

Quotewell se pare ca o sa treaca ceva timp pana pun mana pe TBC ... s-a vandut mai ceva ca heroina

voi  ati reusit sa il luati ?
eventual poti incerca sa cumperi doar cd-key -ul si dwn-dezi fisierele de pe net:

de pe www.computergames.ro, dantekk
http://forum.computergames.ro/95-world-war...ia/page-59.html :

"pt mine solutia a fost gamersloot.net, o sa mai apelez la ei si in viitor..
am avut bulan sa ma sune un roman care lucreaza la ei, si a zis ca face tot posibilul sa ajute romanii care fac comenzi de keys la ei, ca stie care e situatia din tara cu TBCu..
recomand gamersloot.net cu cea mai mare caldura, nu aveam incredere in site-uri de genu asta, dar dupa ce am mai citit aici si pe alte forumuri, plus cativa guildies, am zis sa incerc...daca stiam faceam miscarea de pe 14, 15...asa l-am luat ieri pe la 18:00..la un pret de aprox 150 ron (se tot ieftineste pe masura ce trece timpul)
aveti insa grija sa completati nr de telefon cu cea mai mare grija (area code, country code etc), pt ca nu mai puteti schimba dupa aia, iar aia nu stau sa verifice coduri de tari cand va suna pt confirmare
concluzia: nu mai fac precomenzi in romania, draci facuti, lectie invatata...
ps.: gamersloot nu va da decat keyul de upgradare cont, imaginile le luati de pe net
bafta, va pupa tata"

Bogy

Daca va intereseaza aici este un gamplay trailer din Burning Crusade. In caz ca nu vi l-ati luat inca. :)
Bogy the Great Druid

Horus

sper din tot sufletu  ca il iau la urmatoru transport .. aka martie ;) oricum vine sesiunea pana la sfarsitu lu februarie asa ca numa bine :((  
    It dosen't laugh or cry.
    Is make the soliders die