Main Menu

World of Warcraft

Started by N'drew, May 27, 2005, 11:21:51 AM

Previous topic - Next topic

N'drew

Btw, Prisa, care e serverul ala american ?

jack_sparrow

Ok, cei care totusi va permiteti jocul si taxa lunara, cam pe ce servere jucati? Eu de exemplu joc cu player Horde pe Warsong(PVP) si Alliance pe Sylvanas(PVP). Ma rog, mai am si un personaj pe un server PVE, dar deja nu ma mai tine. Si asa cu greu inaintez cu ce am deja in timpul liber care e din ce in ce mai putin :(

AlexPrisa

man nu cred ca mai conteaza serveru american... au cumparat astia de la toxic wadu si hmm... pana acum se pisha pe celelealte emulatoare :D

Bogy

Cica a aparut un add-on GRATIS de la Blizzard, World of Warcraft: Battlegrounds. Verficati pagina principala pentru detalii sau site-ul lor oficial: http://www.worldofwarcraft.com/.
Bogy the Great Druid

jack_sparrow

Pai, din cate stiu toate patch-urile sunt gratis, ca doar platim lunar :). Oricum, se downloadeaza automat la logare.
Bogy, nu te bagi la un wow? Hai, ca e marfa, trust me :). Iar in party... jos palaria. Mai ales daca esti cu oameni pe care ii cunosti.

PS. Legat de patch, am furat si eu citatul cuiva de pe ComputerGames:

World of Warcraft Client Patch 1.5.0 (2005-06-07)
Battlegrounds arrive!
The Warsong Gulch and Alterac Valley battlegrounds are now available. The Warsong Gulch entrances may be found in the northern Barrens near the Mor'Shan Rampart (Horde) and south of Silverwing Outpost in Ashenvale (Alliance). The Alterac Valley entrances may be found east of Sofera's Naze in Alterac (Horde), and in the Headlands of Alterac (Alliance).

Have phun ;)

Bogy

Stiu ca e marfa numai ca momentan nu am bani de dat pe joc. Poate mai incolo cand ma lecuiesc un pic de MTG :D.
Bogy the Great Druid

Fallen

ce ma oftic ca nu ma tine sistemu sa joc WoW :(((
<War ... War never changes ...>

helixdq

Sunt level 37 Paladin si level 13 Hunter pe Zenedar. Marfa, aici sunt cred ca cei mai multi romani de pe serverele oficiale.

jack_sparrow

Pe Zenedar sunt mai multi romani alliance sau horde? pe warsong predomina horde, pe twilight's hammer alliance...
Pe sylvanas romanii sunt majoritatea horde, eu plus alti 3 suntem acolo alliance :D
Adevarul e ca horde sunt mult mai meseriasi. Gasesti oameni mai interesanti, mai maturi pt party-uri.
Depinde si de ghilda ce-i drept.

doro69

incepand de azi ma joc si eu pe http://wow.evolva.ro/ ... deci n00b here!! mai joaca cineva aici?
oricum ma intereseaza daca stie cineva cate ceva de night-elf.. ce clasa e recomandata?
Quotece ma oftic ca nu ma tine sistemu sa joc WoW :(((
daca ai ceva bistari pusi la saltea te ajut io :D
Enter World of Warcraf: "33205 items, 249297 NPCs, 4525 quests, 2729 recipes, 1420 class skills and 2312367 profiles
Updated for this push: 32976 items, 17183 NPCs, 3676 quests, 1384 recipes"

jack_sparrow

Ca NE probabil vei vrea sa joci rogue (in special daca esti pe server PVP) sau hunter. Sau druid, daca vrei sa incerci singura clasa deosebita a rasei NE si care nu mai e disponibila la celelalte rase Alliance.
Daca vrei priest sau sau warrior ia un dwarf. Daca vrei mage sau warlock ia un gnom.

doro69

Iote ca am luat un Undead si sunt mage.. merge bine deocamdata, sunt lvl 10 :) din cate am inteles am facut o alegere buna tinand cont ca nu sunt chiar asa multi jucatori on-line (medie 100)
Enter World of Warcraf: "33205 items, 249297 NPCs, 4525 quests, 2729 recipes, 1420 class skills and 2312367 profiles

jack_sparrow

Well, riscul meseriei daca joci pe server pirat... Eu joc pe un server cu 14.000 de char-uri, unde numai din ghilda mea sunt vreo 50 on-line de obicei... (si nu e o ghilda foarte mare). Probabil cateva mii de useri in mod normal on-line, adica ai cu cine sa te iei de par :)
Pana la urma asta si e farmecul jocului - sa ai cu cine sa joci. Ca in rest, mesh-uri frumoase pot sa admir si in noul Elder Scrolls.
Chiar, noile patch-uri cum se aplica? Le iei de undeva? Pentru evolva, vreau sa zic... Ca banuiesc ca nu le iei de la Blizzard :D

doro69

le poti lua de la blizzard fara probleme.. sau de pe alte sute de mii de siteuri..  

jack_sparrow

De curiozitate, a reusit vreunul din voi sa faca rost de "company" pets? Adica non-combat, nu cele care vin cu hunterul. Si vorbesc bineinteles de cele rare, nu "gandaci" sau "pui" pe care ii cumperi :D
Am un drop rar - cu pisici. Summoneaza o pisica care ma urmeaza...

doro69

pai nu stiu.. sun n00b :D dabea level 12 .. :( oricum e baza jocu, cred ca il cumpar :)

iordan

E cineva pe serevrul draenor? Daca da contactati-l pe Mindtrick (Undead priest) sau KzagUhr (orc hunter- best pvp class EVER!). Si nu stiu de ce se plange lumea ca e scump...da intradevar jocul costa 1 600 000, dar dupa 500 000/luna nu mi se pare asa de mult. Si eu am salariu nu foarte mare si am alte de platit (anytratineri,telefon,etc) dar tot nu mi se pare prea mult.

Bogy

Tocmai mi-am verificat mail-ul si am gasit in el o stire care anunta aparitia unui nou patch pt. World of Warcraft. Uitati ce am gasit:

QuoteWorld of Warcraft is a constantly evolving world and the dev team is updating the game regularly with new, compelling content. The latest patch for World of Warcraft has been released, featuring a new dungeon, new loot and mobs, and much more. Here are the highlights:

Blackwing Lair
Nefarian's sanctum, Blackwing Lair, can be found at the very height of Blackrock Spire. It is there in the dark recesses of the mountain's peak that Nefarian has begun to unfold the final stages of his plan to destroy Ragnaros once and for all and lead his army to undisputed supremacy over all the races of Azeroth. Blackwing Lair is a max-level, 40-player raid dungeon, with many new encounters and tempting rewards awaiting the intrepid adventurer that dares to enter its halls.

Darkmoon Faire
A gathering of the exotic from around the world and beyond, Silas Darkmoon has brought together the Darkmoon Faire as a celebration of the wondrous and mysterious found in Azeroth. While the Faire spends most of their time in parts unknown, they do stop from time to time in Mulgore and Elwynn forest. When the Faire is on its way barkers will stop by Orgrimmar and Ironforge to announce its arrival.

Battlemasters
There is a new way to enter the battleground queues - NPCs called Battlemasters. Located in each of the cities, right-clicking on a battlemaster will allow your character to enter a battleground queue just as you would if you touched the battleground's entrance portal. The functionality is exactly the same, so when it's your character's time to enter the chosen battleground, you'll be teleported directly in. Local guards can give you directions on where to find the battlemaster nearest you.
Bogy the Great Druid

iordan

Umm patchul asta a iesit acuma cam 1 luna :D

Bogy

Da da eu am mail-ul plin de spam-uri si tocmai azi am reusit sa ajung si la asta :D
Bogy the Great Druid