Main Menu

Diablo 3

Started by doro69, July 27, 2005, 12:34:01 AM

Previous topic - Next topic

doro69

Blizzard nu a lasat sa se inteleaga in nici un fel ca ar lucra la Diablo 3 sau la vreo continuare a acestei francize, dar acest lucru nu impiedica in nici un fel zvonurile sa circule.

Dupa demisia lui Bill Roper, se parea ca nu va mai exista nici o continuare la Diablo,
chiar daca Blizzard North incepuse sa caute deisgneri cu experienta. Cu toate intrebarile, Blizzard si Vivendi au refuzat sa comenteze orice fir de informatie legata de Diablo 3.

Iata insa numai ce au aparut zvonurile legate de jocul pe care urmeaza sa il lanseze Bill Roper cu noul sau studio de jocuri, Flagship, ca pe DiabloII.net a aparut o informatie din partea unui angajat al Orchestrei Simfonice a Radiodifuziunii din Bratislava, cum ca in aceasta perioada orchestra ar lucra la inregistrarea coloanei sonore pentru Diablo 3.

De fapt, informatia a venit prin intermediul unui e-mail al carui continut suna cam asa:
â€Ã...“Sunt un musician din Republica Ceha. Lucrez nu numai cu o singura orchestra, ci cu mai multe, in functie de contracte. Recent am fost la Bratislava in Slovacia pentru a participa la o sesiune de inregistari impreuna cu Orchestra Simfonica a Radio-ului, care lucreaza la coloana sonora a Diablo 3â€Ã,

Informatia ar putea contine un sambure de adevar, deoarece aceeasi orchestra a fost cea care a inregistrat muzica pentru add-on-ul lui Diablo II, Lord of Destruction. Si in cazul acestuia, screenshot-uri din joc au inceput sa circule cu o jumatate de an inainte de vreo confirmare oficiala.

Evident ca Blizzard s-a abtinut de la orice fel de comentarii.

Sursa
Enter World of Warcraf: "33205 items, 249297 NPCs, 4525 quests, 2729 recipes, 1420 class skills and 2312367 profiles
Updated for this push: 32976 items, 17183 NPCs, 3676 quests, 1384 recipes"

Ktav

probabil este vorba de Hellgate: London care poate fi numit Diablo 3...
"I see a thousand graveyard planets and an eternity of hate and hunger."

doro69

Am vazut si io pozele din Hellgate.. O mare porcarie first person.. Nu ca Diablo este o capodopera.. dar totusi...
Oricum mai sus e vorba de Diablo 3 si nu o clona, si mai e vorba de Blizzard :)
Enter World of Warcraf: "33205 items, 249297 NPCs, 4525 quests, 2729 recipes, 1420 class skills and 2312367 profiles

Ktav

pai Hellgate e facut de echipa care a facut diablo... read the news :)

doro69

Da, corect. Dar echipa aia a parasit Blizzard-ul, Hellgate nu apare ca si facut de Blizzard. :)

Ktav

mah io ziceam ca poate la jocu asta se referea tipu ala, ca o sa scoata si blizzard diablo 3 e altceva...

allah

Sunt doar zvonuri despre diablo3.Nimic altceva.
Nerevar Moon-an-Star
----------Old name: Dan--------

Deik

acum ceva timp era un anunt pe site-ul lui Blizzard cum ca angajeaza game designeri si programatori care sa fie bine familiarizati cu universul din jocurile Diablo si Diablo2:Lord of Destruction

doar nu i-or fi angajat doar pt placerea de a avea fani :D

oricum este imposibil sa nu scoata diablo 3 intrucat reprezinta o imensa sursa de bani
adik sunt unii fani atat de disperati ca deja au facut site-ul comunitatii pt diablo 3 desi Blizzard neaga in continuare vreo implicatie intr-un proiect de genul acesta
i am    i exist    i live in another plane of existance

allah

Eu unu' nu prea cred ca o sa apara vreodata.Daca va aparea ce va putea aduce nou? :hmm:  
Nerevar Moon-an-Star

noghri

exact ce a adus nou si acum 5 ani de zile...baietii de la blizzard nu se pricep prea bine la capitolul dezamagiri (o mai dau in bara,dar nu la fel ca altii). intotdeauna la ei a meritat asteptarea ;)

Toe

eu sunt de parere ca n-o sa apara sau o sa fie ceva in gen duke nukem, care de vreo 4 ani tot aud ca il scot, dar nimic concret. Am auzit ca au schimbat 3 engine grafice intre timp, ca sa fie in pas cu lumea, dar sa nu deviez de la subiect. Nu cred sa apara, poate la flagship, dar in fine asta e parerea mea :(
Only one can tell you the real meaning of the life. And that person is YOU!

noghri

da man..dar adu-ti aminte ca au facut la fel cu diablo 2..tot l-au amanat ani de zile,pana cand l-au scos si au spart piata atunci..si gandeste-te ca in afara de lucrul la diablo 3,s-au mai ocupat si cu wow,starcraft ghost...

amp3r

Diablo 3, de unde vreti voi diablo 3 daca nu se aud nimic sigur despre el?
[size=9]Is me, Ionel 556[/size]

Wotan

no sa fie niciodata nici un diablo3. doar zvonuri ce le-au lansat unii si altii. porcarii
Hail !!

Daemian

N-as fi chiar asa de sigur ca n-o sa urmeze o a 3-a parte, pt ca e cam in floare tendinta de a face continuari. Chiar daca nu va fi in viitorul apropiat, eu cred ca se va incerca. By the way, Blizzard nu se mai ocupa cu altceva, de ceva vreme, decat cu WOW - care le merge, ce-i drept, f bine - asa ca nu se stie niciodata (bine, ar mai fi si Starcraft:Ghost, dar eu nu l-as pune la socoteala pt ca e aproape gata)
There is no such thing as innocence... only degrees of guilt

Keeper

poate fac inca un MMORPG: diablo 3 :D..care sa coste 30euro jocu original si 14.99 euro subscription pe luna :D
"Nestiinta nu-i o dovada, ignoranta nu-i un argument" - Spinoza

allah

Si daca o sa iasa ce?  :mda: Oricum diablo 2 a fost doar un hack'n'slash lipsit de pretentii.  ;)  
Nerevar Moon-an-Star

puke.nermu

I deny reality and substitute my own.

allah

Pai diablo se compara cu morrowind sau cu gothic de exemplu?  ;)  
Nerevar Moon-an-Star

Daemian

Pai da' tu cum poti sa le pui pe toate in aceeasi oala? Diablo e un H'n'S, dar e un H'n'S foarte bun. Iar celelalte sunt 2 rpg-uri 3d la fel de bune. Asa ca nu prea e buna analogia ta. ;)  
There is no such thing as innocence... only degrees of guilt