Morrowind done quick! 9'38"

Started by Ktav, July 17, 2005, 12:01:01 PM

Previous topic - Next topic

Ktav

"I see a thousand graveyard planets and an eternity of hate and hunger."

himself

pot sa-l fac in 2 minute cu tot cu Character creation!

Ktav

himself

!!! SPOILER !!! !!! SPOILER !!! !!! SPOILER !!! !!! SPOILER !!!
Metoda: fac char creation-ul. Pe urma deschid consola si scriu player -> setstrength 200 si fac asta pentru toate attributele, pe urma scriu player -> additem "Eltonbrand_01" (cred...nu mai stiu exact ID-ul! si player -> setlongsword 200.! Pe urma dau player -> additem la keening si Sunder si TCL "Dagoth UR, ***" - am uitat cum se cheam a camera unde te inatelnesti cu Dagoth Ur la sfarsit! Il bat cu Eltonbrandukl si pe urma intru si distrug inima cu keenig s SUnder, ies din camera..GAME OVER! Finished..ok poate o sa-mi ia vreo 3 minute...

Red

@himself tu te folosesti de consola si comenzi din editor, total alta mancare de peste dupa mine...
"The problem of leadership is inevitably: Who will play God?"
Muad'Dib

Ktav

Quote!!! SPOILER !!! !!! SPOILER !!! !!! SPOILER !!! !!! SPOILER !!!
Metoda: fac char creation-ul. Pe urma deschid consola si scriu player -> setstrength 200 si fac asta pentru toate attributele, pe urma scriu player -> additem "Eltonbrand_01" (cred...nu mai stiu exact ID-ul! si player -> setlongsword 200.! Pe urma dau player -> additem la keening si Sunder si TCL "Dagoth UR, ***" - am uitat cum se cheam a camera unde te inatelnesti cu Dagoth Ur la sfarsit! Il bat cu Eltonbrandukl si pe urma intru si distrug inima cu keenig s SUnder, ies din camera..GAME OVER! Finished..ok poate o sa-mi ia vreo 3 minute...
PENIBIL!!!
pai aia se chinuie sa termine jocu fara sa triseze si tu ma iei cu cheaturi??? :))
PENIBIL!!!

ps: pt asta meriti un warn+4 :))

Edit by himself: Mi-am adus aminte ca aici pot modera! :p  Testam doar!  

Ktav

se pare ca cineva l'a facut in 7'31" :hmm:

himself

Quotese pare ca cineva l'a facut in 7'31" :hmm:
Prin aceiasi metoda sau prin metoda mea? :cool:  

Ktav

evident ca nu prin metoda ta, aia nici macar nu e o metoda, e cheating... sheesh!

himself

Quoteevident ca nu prin metoda ta, aia nici macar nu e o metoda, e cheating... sheesh!
Nu sunt cheat-uri! Sunt comenzi de consola! E ca si cum ai folosi Editorul sa faci MOD-uri! :D  

filla

Care e treaba daca termini jocul in 9 38 sau 7 30, cine il joaca asa strica farmecul jocului, nu ii vede adevarata valoare! Nu faci questuri nu faci nimic! Pai mai bine nul joci iti mai mult instalarea decat jocul in sine! Parerea mea...

himself

Aici nu era vorba de placere..e vorba de PERFORMANTA! Fii sigur ca ala a jucat jocul de cateva ori bune ca sa stie totul exact ce trebuie sa faca....

himself

De ce nu mai merge linkul?  :((  :((  

Bogy

Link-ul asta e bun si duce catre filmul celui care a terminat Morrowind in 14 min si 26 sec. Link-ul cu cel de 9 min nu merge.
http://www.notworksafe.com/download.php?type=1&fileid=1148
Bogy the Great Druid

Romanian_Dude2005

Quote!!! SPOILER !!! !!! SPOILER !!! !!! SPOILER !!! !!! SPOILER !!!
Mai simplu

*descide console*
*aduce toate skillurile la nivelul 200000
*inchide console*

*se duce la Red Mountain*

*trage in inima cu o arma obisnuita*

*enchantul de pe inima dipare, desi nu foloseste nci keening si nici Sunder*

Game Over in mai putin de 1 minut
Hiroshima - 1945

Cernobyl - 1986

WTC New York - 2001

Oblivion - 2006

himself

Cel mai mult dureaza Character Creationul.

Mnoa..am ajusn s-o vad si pe asta! Sa dureze mai mult Instalarea decat jocul :))