Bloodmoon&Tribunal

Started by allah, June 23, 2005, 07:32:47 PM

Previous topic - Next topic

himself

Pai asa afli! Intri in Construction Set si dat FILE -> Data Files si selectezi Morrowind si Bloodmoon! dai OK , astepti sa se incarce! Dupa ce s-a inarcat dai pe ferestra mare din stanga pe tab-ul NPC si cauti pe tipa aia!

allah

Deci: fac cum mi-ai zis tu, selectez si morrowind si bloodmoon si apas ok.Incep intrebarile forte numeroase(in jur de 10)care suna cam asa: "Animation group note problem.See Warnings.txt.file.Continue running executable?" sau Need to add a generic sound for the default left foot.Continue...." si tot felul de asfel de intrebari.In fine daca dau la toate ok sta putin sa se incarce si dupaia daca dau la NPC sau la weapons sau la orice alceva nu apare nimic.Doar la cate coloane gen misc sau static imi apare dar la majoriatatea inclusiv la NPC nu-mi apare nimic.Ce fac?
Nerevar Moon-an-Star
----------Old name: Dan--------

himself

Asteoti sa se incarce!...

allah

Si tre sa dau ok la toate alea?Daca dau dupa cateva sec. imi scrie joc loading done.Nu inseamna ca sa terminat?Nu cumva tre' sa incarc intrun fel si ultima salvare ca sa vada acolo toate NPCurile,weaponurile etc.?
Nerevar Moon-an-Star

himself

Nu! Dai OK! Si astepti sa se incarce lista!  Ca is multe a dracului si de asta nu iti apare nik la inceput!

allah

Da ma am incarcat morrowind si bloodmoon in acelasi timp am dat ok am dat ok la toate intrebarile aleasi dupaia cred ca am asteptat 10min.Da mai astept! :cool:Cred ca stau si astept de o juma. de ora.La tine cat tinea?
Nerevar Moon-an-Star

Wotan

asa patesc si io si nu imi merge. pana la urma iasa afara. nu merg amandoua odata dar unu faraa altul merge
Hail !!

himself

Aveam si io o eroare cu Bloodmoon in editor da nustiu cum am rezolvat-o!  

allah

Si fara editor vad ca nu pot termina jocu'.Parca ti-am zis himself de faza din bloodmoon cand una nu-mi da o arma.Dar macar am morrowind si tribunal.  :((  
Nerevar Moon-an-Star

Wotan

io am instalat si bloodmoon si tribunal si nu merg amandoua odata. da eroarea aia de pe la Initialing Data, etc. da Morrowind cu Tribunal singur sau cu Bloodmoon singur mere. ce nebunie
Hail !!

himself

Ba Wotan! Ce dracu! Io am zis in Editor! Tu zici ca nu poti sa joci? Reinstaleaza!
@dan...stai lin ca te ajut io! iti dau io ID-ul!

allah

Mai e pana la bloodmoon.Intai morowind apoi tribunal si deabia dupa bloodmoon.Cand ma gandesc ce puteam sa spun despre morrowind(lume plictisitoare,greseli).Ce "minte" puteam sa am! :((  
Nerevar Moon-an-Star

himself

Alnaibii

O INTREBARE:
Am facut rost de morrowind + addonuri. sa joc intai jocul simplu si pe urma instalez addonurile? sau instalez acum tot? e prima oara cand pun mana pe jocul asta, si habar nu am de unde sa-l apuc.
Alnaibii sa fiu daca m-oi opri din jucat!

Red

Raspuns: Instaleaza tot! Morrowind+Tribunal+Bloodmoon+ultimul patch la el
"The problem of leadership is inevitably: Who will play God?"
Muad'Dib

gonzo

Instaleaza tot in ordinea morrowind-tribunal bloodmoon si patchul 1.6.1820 si n-o sa ai probleme. Poate putin cu main questul tribunalului care o sa iti sara in cap( :D ), dar o sa te descurci. Enjoy.

Till

eeeeeeehehehehe  :D  ma cat am ras la pagina 3 din acest forum!!!
fara suparare dar mi s-a parut foarte haios  :D   :D   :D
nervi si mai ales rabdare multa himself!!!  :D  
The meaning of life is to give life meaning

himself

Eh.... still to learn have much they...for young padawans are they. :D

allah

I'm getting more and more experinced in morrowind, but I still have much to learn!
:D  :D  
Nerevar Moon-an-Star

Romanian_Dude2005

QuoteHmmm..pai..io le am pe amandoua dar am termnat doar Tribunal, la Bloodmoon m-am blocat la pestera aia muzicala :D ! Mie mi-a placut mai mult Bloodmoon, desi din punct de vedere tehnic Tribunal aduce mai multe imbunatatiri: Jurnalul e facut cum trebuie, Frame Rate oleak mai bun...etc!

1. Umitor si eu mam blocat tot acolo, ala era printre putinele buguri din joc :wallbash:

2. Mie mi-a placut mai mult Tribunal pentru acele imbunatatiri, dar mai ales pentru poveste si atmofera de a te afla in centru lumii (in Bloodmoon te simteai captiv in mijlocul salbaticiei iar Vvanderfall era o versiune a Solsteim numai de 4 ori mai mare)

3. A trecut 2 ani pentru ca Bloodmoon sa fie terminat, mult mai mult efort a fost pus in el decat in Tribunal care a durat mai putin de un an :D
Hiroshima - 1945

Cernobyl - 1986

WTC New York - 2001

Oblivion - 2006