• Welcome to RolePlay.ro Community. Please login or sign up.
October 15, 2024, 07:58:57 PM

Bloodmoon&Tribunal

Started by allah, June 23, 2005, 04:32:47 PM

Previous topic - Next topic

himself

Da, dar vezi tu....cartile, artefactele si toate chestiile care alcatuiesc LORE-ul sunt un lucru superb chiar si separat. Dar cand le combini cu celelalte jocuri din seria TES - si nu ma refer numai la RPG-urile Arena si daggerfal ci si La Redguard si Battlespire - obtii un univers mai complex si mai profund decat Middle Earth-ul, decat "A galaxy far far away", singurul care ii este egal ca complexitate este Forggoten Realms. Interesant e ca desi FR are o istorie veche incepand cu sute de jocuri pen and Paper si continuan cu zeci de jocuri pe PC si console (bleah!) a realizat un univers de marimea Mundus-ului (Universul in care se afla Tamriel-ul) pe care seria TES l-a creat doar in 5 jocuri. Si ca o ironie a sortii...desi Morrowind este lipsit de personaje carismatice si cu adevarat deosebite LORE-ul intreg al Tamrielului e plin de personaje ciudate, interesante incepand cu Ordinul Psijic si terminand cu The Underking(despre care se banuieste ca ar fi defapt battlemage-ul imperial Zurin Arctus intors din morti acuma ca conducator al UNDEAZILOR) si King of Worms....

allah

Cam ce nivel ar trebuii sa fiu ca sa pot face fata in bloodmoon? Vreau sa joc bloodmoon inaintea lui morrowind deoarece lumea lu' morrowind mi se pare plicticoasa :((  :doar niste stanci si cativa copaci, ca sa nu mai zic ca predomina culoarea maro etc.Pe de alta parte insa in bloodmoon este zapada ,paduri etc.Asa ca cat de dezvoltat tre' sa am personajul din morrowind pt. a putea incepe bloodmoon? :o    
Nerevar Moon-an-Star
----------Old name: Dan--------

Wotan

cat de dezvoltat poti fi. de exmplu peste lvl 60. intr-adevar bloodmon e mult mai bine facut ca lumea din Morrowind
Hail !!

allah

La nivelul 3 pe cel mai mic nivel de dificultate as face fata in bloodmoon pt. ca in morrowind mor de plictiseala si nu mai am chef sa-mi dezvolt personajul.
Nerevar Moon-an-Star

gonzo

Eu am jucat cu un char bazat pe skilluri de magie (nivelul de dificultate 30 parca) pana la level 10 am avut dificultati mari si trebuia sa dau o groaza de loaduri asa ca am mai avansat putin facand niste questuri din morrowind si m-am intors cand am trecut de level 10. Nici asa nu era prea usor dar era ok. Ca sa te descurci chiar bine trebuie sa fii peste 20. Ca si fighter cred ca e mai usor si cred poti sa incepi chiar de la level unu.
Nu e plicticoasa lumea din morrowind doar enervanta uneori. Dar sunt questuri misto la diverse guilduri si chiar main questul e klumea in afara de partea unde tre sa devii nerevarine al ashlanderilor si hortator al marilor case care e penibil (te plimbi ca tampitu dintr-un loc in altul si le rezolvi niste maruntisuri alora, de parca ai fii servitoarea lor, cand tu tocmai te pregatesti sa salvezi lumea; aici trebuiau dupa parerea mea sa bage niste questuri klumea ca sa le dovedesti ca esti capabil sa te duci sa il caftesti pe dagoth ur)

himself

Quoteaici trebuiau dupa parerea mea sa bage niste questuri klumea ca sa le dovedesti ca esti capabil sa te duci sa il caftesti pe dagoth ur)
Si ce? Questul ca sa devi Hortator la Hlaalu de la "Uncle Crassius" nu e klumea? :D  :idiot:  :idiot:  

gonzo

Mda mai ales cand aveam un female char. Cum de nu m-am gandit sa il fac asa si pe dagoth ur. Stupid me. :whip:  

allah

Iata ca mi-am bagat si io bloodmoon dar cum ajung in "lumea"  sa.Am auzit ca cica mai apare in morrowind un oras-port si de acolo ma duc.Dar cum se numeste acel oras si unde e situat mai precis?
Nerevar Moon-an-Star

himself

Nu "apare"! Era acolo de la inceput! Se numeste Khuul si se afla in NORD, pe coasta, mai sus de Gnisis, dar inainte sa inri in Ashlands! :D

allah

Si din orasul ala khuul ajung in lumea lui bloodmoon?Si ce tre' sa fac acolo,ca sa ajung in bloodmoon?
Nerevar Moon-an-Star

himself

Nu ajungi in Bloodmoon! Ajungi in Solstheim, care e insula din bloodmoon! Te duci a portul din Khuul si vorbesti cu Khajiitul ala cu haine nostime! Si te duce el! Sau poti sa inoti! :D

allah

Aha.Si acel oras zici ca e fix in nord sau nord-est sau nord-vest?Zi mai detaliat ca la cat de mare e lumea lu' morrowind cred ca l-as cauta...... :eek:  
Nerevar Moon-an-Star

himself

Mah! Uita-te pe harta lumii! Vezi insula aia din nord-vest? Ala e Solstheim! Acuma! Te duci intr-un oras care are Silt-Stider si dai sa te duca la Khuul! Daca nu are spre Khuul, dai sa te duca spre alt oras care are! Ai inteles?

allah

Nerevar Moon-an-Star

gonzo

Acum serios dar daca te uitai atent toate npcurile aveau la dialog optiunea Solstheim si aflai singur unde este.
Ce o sa te faci daca joci tribunal ca Murnhold nici nu apare pe harta. :D  

allah

Nu o sa joc tribunal :p !Am vrut bloodmoon deoarece consider lumea sa mult mai frumoasa decat cea din morrowind si tribunal, avand paduri,zapada etc,pe cand in morrowind parca numai stanci cu un teren plat si cativa copaci.
Nerevar Moon-an-Star

himself

QuoteNu o sa joc tribunal :P !Am vrut bloodmoon deoarece consider lumea sa mult mai frumoasa decat cea din morrowind si tribunal, avand paduri,zapada etc,pe cand in morrowind parca numai stanci cu un teren plat si cativa copaci.
Ai auzit de o chestie mica care se cheama POVESTE? Povestea din Tribunal e cruciala Lore-ului Elder Scrolls! Intalnesti inca 2 zei(pe langa Vivec)! Asta ar trebui sa spuna multe! Plus ca Gaenor face toti bani! :D  

allah

Am ajuns si io in solshteim prin inot pt. ca nu am gasit acel oras.Mi se pare mult mai bun decat morrowind deoarece lumea de joc mi se pare mult mai frumoasa?(paduri,zapada)  , am jucat un timp am facut misiuni pt. Carnius si Falco in care am inceput sa construiesc unele cladiri la o zona de minat.Insa am o problema:dupa ce a trebuit sa aleg intre Falco sau Carnius am avut o misiune in care cica capitanul unei nave care trebuia sa se duca cu nava si sa aduca provizii cerea bani in plus si Falco nu vroia sa ii dea.Trebuia sa ma duc la locul unde sa distrus fosta nava care aducea provizii si sa iau saberul lui Elberoth care murise si cu sabia sa sa il intimidez pe capitanul care cerea bani(Baro Egnatius).Dar acea sabie nu era la el dar era o femeie care supravituise dar care spune ca mi-a dat deja acea sabie si ca io am pierdut-o.Cum rezolv?  :eek:    
Nerevar Moon-an-Star

himself

QuoteAm ajuns si io in solshteim prin inot pt. ca nu am gasit acel oras.Mi se pare mult mai bun decat morrowind deoarece lumea de joc mi se pare mult mai frumoasa?(paduri,zapada)  , am jucat un timp am facut misiuni pt. Carnius si Falco in care am inceput sa construiesc unele cladiri la o zona de minat.Insa am o problema:dupa ce a trebuit sa aleg intre Falco sau Carnius am avut o misiune in care cica capitanul unei nave care trebuia sa se duca cu nava si sa aduca provizii cerea bani in plus si Falco nu vroia sa ii dea.Trebuia sa ma duc la locul unde sa distrus fosta nava care aducea provizii si sa iau saberul lui Elberoth care murise si cu sabia sa sa il intimidez pe capitanul care cerea bani(Baro Egnatius).Dar acea sabie nu era la el dar era o femeie care supravituise dar care spune ca mi-a dat deja acea sabie si ca io am pierdut-o.Cum rezolv?  :eek:
deschizi EDITORUL si incarci bloodmoonul! O cauti e tipa aia care a supravietuit si dai pe ea! intri la dialog si vezi ca tre sa fie un script atunci cand ti-l da! Te uiti care e ID-ul EXACT al saberului! Intri in joc si deschizi consola! (`) Scrii player->additem "ID-ul sabreului" 1 si dai ENTER!

allah

July 27, 2005, 02:21:30 PM #39 Last Edit: July 27, 2005, 02:27:58 PM by dan
Pai da, da de unde sa stiu cum se numeste acea sabie daca nu o am?In jurnal stiu ca scrie cu "his saber".Si editorul este construction setul?Nu prea stiu cum sa-l folosesc.Cum incarc bloodmoon din el?
Nerevar Moon-an-Star