• Welcome to RolePlay.ro Community. Please login or sign up.
September 19, 2024, 10:33:12 AM

Bloodmoon&Tribunal

Started by allah, June 23, 2005, 04:32:47 PM

Previous topic - Next topic

allah

Spuneti-va parerile despre aceste doua jocuri. :D  
Nerevar Moon-an-Star
----------Old name: Dan--------

himself

Hmmm..pai..io le am pe amandoua dar am termnat doar Tribunal, la Bloodmoon m-am blocat la pestera aia muzicala :D ! Mie mi-a placut mai mult Bloodmoon, desi din punct de vedere tehnic Tribunal aduce mai multe imbunatatiri: Jurnalul e facut cum trebuie, Frame Rate oleak mai bun...etc!

Red

Putin mai reusite decat Morrowind dar totusi ramane acelasi joc plictisitor si obositor care ii Morrowind... S-au adus ceva imbunatatiri la grafica, itemuri noi, questuri noi pe care le-au diversificat putin, in Morrowind erau prea asemanatoare: aduc obiectu X la NPC Y, omara pe X ca o zis Y si etc...
Dar din pacate sunt prost gandite si la gameplay... daca iei un personaj ( cum am facut eu...) cu care ai terminat cam tot in Morrowind si mergi in oricare din cele oricare din cele  2 expansionuri pur si simplu nu ai adversar...
Alta faza care ii absolut penibila... In Bloodmoon...afara ninge de le rupe.. minus 45 grade... iar bastinasii se plimba in pielea goala... WTF?  :idiot:

Bloodmon l-am terminat, Tribunalul nu l-am terminat pt ca era ceva satchel care numa nu vroia sa explodeze...

"The problem of leadership is inevitably: Who will play God?"
Muad'Dib

himself

@Red..daca o sa fi propus vreodsata ca userul saptamanii ghici cine nu o sa te voteze!  :mda:  :mda:  :mda:
Morrowind nu a fost deloc un joc plictisitor si obositor, cum zici tu ci un joc GENIAL, original si fermecator! Bineinteles ii accept defectele, ma enerveaza si pe mine bugurile, dar te contrazic!
A, da si
Quoteiar bastinasii se plimba in pielea goala
Aia nu sunt doar simplii bastinasi, sunt Reaveri! Oameni ai Nordului care au innebunit din cauza frigului! Si sa nu uiti ca Nordici au 100% imunity to cold :D  Si io m-as fi plimbat gol prin acel tinut fermecator mai ales ca eram Nord! Asa ca nu e o faza penibila de loc.....ciudata, da.....dar penibila, nu!

Red

QuoteSi sa nu uiti ca Nordici au 100% imunity to cold
Puteam sa pariez ca cineva v-a baga argumentu asta ca, cica nordici au immunity la frost... Ce zic eu: Mai da-o incolo de treaba!!!...
Cat despre:
QuoteSi io m-as fi plimbat gol prin acel tinut fermecator mai ales ca eram Nord!
...no comment...

Iar despre: "De ce m-i s-a parut mie plictisistor si obositor"... am o lista intreaga... si ii cam lunga... si pana si cei mai aprigi jucatori si sustinatori ai Morrowindului au zis:
"Da frate ai dreptate... dar totusi e SUPER jocu!" (asta ca sa nu recunoasca ca au jucat 3 luni intregi un joc aiurea)...
Am jucat si destul Morrowind... asta pt eu daca joc ceva (mai ales RPG) il joc pana la capat... iar numai dupa aceea dau cu parerea despre joc... Deci pt mine Morrowind este : plictisitor si obositor...
Muad'Dib

himself

Din pacate am formatat ieri si nu mai am Morrowindul instalat, altfel ti-a fii trimis un screenshot cu mine dezbracat in mijlocul pustietatii, in zapada, pe ninsoare si frig s inconjurat de creaturi feroce! Intr-un tinut frumos! Intr-un tinut superb! Intr-un tinut pe care o sa mi-l amintesc intoteauna!

Sir Punky

June 23, 2005, 10:03:49 PM #6 Last Edit: June 23, 2005, 10:04:12 PM by Sir Punky®
@Red  
Problema cu Morrowind: nu se termina. Eu il joc in continu de 3 ani, si nu ma mai satur.
Plictisitor ??  Niciodata. Numai sa stai sa intelegi jocul politic si economic in Morrowind. Nu mai vorbesc de religii.
Obositor ?? Uneori. Adevarul ca la cat de mare e tinutul mi se pare normal sa obosesti atunci cand il strabati, daca nu ai conditie fizica.
NU CITESC REGULAMENTE!

Wotan

Bloodmonul nu l-am terminat, am facut cateva din questurile alea de la nordici cat despre tribunal de-abea l-am instalat numai.  ce-i mai tare la Bloodmoon e ca e zapada si io is un mare fan al zapezii :)  
Hail !!

Red

June 23, 2005, 10:37:57 PM #8 Last Edit: June 23, 2005, 10:38:55 PM by Red
Quote@Red 
Problema cu Morrowind: nu se termina. Eu il joc in continu de 3 ani, si nu ma mai satur.
Plictisitor ??  Niciodata. Numai sa stai sa intelegi jocul politic si economic in Morrowind. Nu mai vorbesc de religii.
Obositor ?? Uneori. Adevarul ca la cat de mare e tinutul mi se pare normal sa obosesti atunci cand il strabati, daca nu ai conditie fizica.
Pai crezi ca am jucat TES1-3 fara sa inteleg nimik?... Recunosc tot jocul politic si economic, religiile sunt... cum sa zic...crema jocului(-rilor)... Este singurul motiv pt care l-am jucat... sa vad continuarea story-ului...Dar jocul sufera enorm la capitolul gameplay:
- dificultate zero (a trebuit sa pun dificulty la 100 ca sa simt si eu ca joc... ce sai fac asa is eu vreau "challange")
- prea multe questuri care se aseamana prea mult intre ele...
- ce ma enervat rau e ca eu prefer extremele: ori mag, ori bataus rau... si cand am jucat am ales bataus: si in 2 minute am aflat tot despre modul de bataie: slash,hack and chop (parca)... Daca tot l-au facut 3D trebuia sa-i mai faca 2-3 miscarii ca nu ar fii stricat... M-am plictisit si acolo... pana si in D2 asteptam mai tare lvl-up sa vad ce face skilul ala la lvl30... dar aici nu: aceleasi dume ca la inceput... Daca joci mag... atunci stai mai bine ca mai vezi cate un spell nou dar si pe alea le gasesti rpd...
- plictisitoare sunt si dialogurile (sistemul ala de replici dupa cuvinte cheie este o idiotenie totala!)... multe NPC-uri cu aceasi dialogori... in afara de cateva importante toata lumea iti va zice acelasi lucru... Faze haioase, intersante sau replici inteligente... cum vedem cam in orice RPG... prea putine... as zice deloc... Nici un NPC nu are ceva de zis... toata lumea te asteapta ca tu sa incepi o conversatie...
Este un topic aici pe site: " NPC-ul favorit dintr-un RPG"... Pe cine draq alegi tu din Morrowind??? toti dau impresia ca is niste idioti care nu stiu sa lege o fraza klumea
Dupa mine toate acestea duc la o plictiseala enorma... noroc ca mai este o carte,doua cu niste povesti interesante sau ceva legat de istorie si religie... ca altfel ar fi dezastru...
Muad'Dib

vladase

cam la fel si aici...
sistemul economic si social e fain, da' e prea usor . io la nivelul 6 parca ma plimbam pe-acolo de bou, am dat peste unii care m-au atacat, vre-o 3 parca... era o gagica care vroia un inel dintr-o balta... i-am prajit bine, asa, fara drept de apel... si am gasit o amuleta care-mi dadea chameleon 80% pt 30 de secunde... alergam dupa dremora lorzi si nu stiau aia cum sa fuga mai repede de mine... este unul din putinele rpg-uri pe care nu l-am terminat, ca eram prea puternic si e cam boring cand nu ai o provocare. iar partea de dezvoltare a caracterului... e interesanta ideea, dar parca mai fain e cand astepti la nwn sa faci un nivel... sa mai iei o vraja, un feat... yes, am 12, iau tenser's transformation... yes, greater spell penetration scrie pe mine...

morrowind... not 4 me...
[size=8] it's magic...[/size]

Daemian

Si mie imi plac challenge-urile dar nu ma supar daca devin si atotputernic cateodata. Makes me feel like a god! Intr-adevar, cu cateva artificii jocul devine chiar fantastic de simplu (de ex facusem o chestie sa pot zbura oricat vroiam eu :D - si nu erau coduri). Si ce daca? No one cand stop me! Bwahahaha!
There is no such thing as innocence... only degrees of guilt

Mircea_Irenicus

:((  Vreau si eu aceste 2 addon-uri   :((

Daemian poti face cumva rost de ele? Vreau si yo sa fac pe varcolacu  :D  
---The Great Lord Mircea Irenicus of The Thirteenth Kingdom of Shadow---
Succumb to my cold grasp, feel my thoughts, be one with me, abandon thy past to the Shadowlord.

himself

Se intampla ca Daemian CHIAR va face rost de ele in viitorul apropiat! Nu stiu de unde! :idiot:  

Daemian

@Mircea_Irenicus
Urmeaza un schimb monstru intre mine si himself, in care vor fi incluse si aceste addon-uri. Cum fac rost te anunt si vor ajunge si pe la tine.
There is no such thing as innocence... only degrees of guilt

Mircea_Irenicus

Super, omule! Fii sigur sa-i iei si KotOR 1 + 2 si Shadows of Undertide + Hordes of the Underdark ( pt. Neverwinter Nights).  :D  
---The Great Lord Mircea Irenicus of The Thirteenth Kingdom of Shadow---
Succumb to my cold grasp, feel my thoughts, be one with me, abandon thy past to the Shadowlord.

himself

Bah, da ce io alimentez tot Galatiul? :D  :D  :D  Nu-ti fa griji! Ar trebui sa-i dau traote jocurile mele ca sa compensez ce iau de la el!

Sennin

June 26, 2005, 10:29:51 PM #16 Last Edit: June 26, 2005, 10:37:29 PM by Sennin
daca va tine netu  il pun eu pe dc++!!! dar nu am decat varianta completa! are 1,4gb
acuma despre joc:
-e prea usor,mult prea usor dc ai mai jucat pana la el rpg-uri....
-jocul e foarte unbalanced...
-povestea nici nu stiu despre ce e vorba am pierdut firul alergand dintr-un capat in celalalt al insulei sa gasesc cate un bastinas, l-a un moment dat pe cand eram deja lvl urias toate armurile, si katena erau enchantuite la greu plus ca nu ma vedea nimeni din cauza camuflajului si golden saintu cadea din prima am renuntat, nu mi-a mai pasat de nici un quest, cui draku ii mai pasa de nu stiu ce monstru dc sunt cel mai pe p*** mea din insula aia,sunt tata guildelor am casa si slugi de o pazesc, cand iau doua buruieni si le amestec iasa fantana tineretii si puterii si intelepciunii vesnice....am jucat si ca mag si ca hot si ca comerciant...am purtat toate tipurile de armuri si toate armele, am facut vraji uriase si enchanturi nemaipomenite, dar nu am avut nici o inclinatie sa-l termin...
si cat ma puteau enrva fetele alea fara sentimente din jurul meu,personaje fara nume si identice, cioroi aia de imi sareau in cap de cum ieseam dintr-un oras, viermii obraznici care se napusteau pe mine, crabii aia urati si tot felul de alte creaturi la care nu am inteles nici ce cautau acolo, oameni de stateau ca prostii in furtuna si vampiri pe care i-am omorat pana la ultimul fara sa stiu nici macar ca erau vampiri, am citit de ei pe net mai tarziu, poate in teorie jocul e nemaipomenit si este jocul care a stat poate cel mai mult la mine pe hard, dar este un joc fara sare si piper....
in baldurs gate in gothic in kotor in anacronox in nwn in draku mai stie care rpg am mai jucat exista ceva care ma tinea lipit de calculator zii si noapte, in morrowind parca meream la faculta sau la scoala, trebe sa joc si jocul asta, sa mai cresc un lvl sa mai fac un quest...
 bleahhhhhhh
ps.sa ma scuze toti fani morrowind dar asta e ce cred eu despre joc
a si inca ceva ca nu mai pot sa ma opresc...casa aia in care statea creeper ce ma enrva cu mizeria din ea cu orcii aia de nu stiau ca in casa lor e cel mai tare comerciant de pe toata insula( a nu cel mai tare...cel mai tare era crabul vorbitor)
la ce ii trebuiau la creatura aia mica toate prostiile de i le vindeam, si de unde a facut rost de bani, sau ce putea sa faca crabul cu o daedric katana sau cu o armura daedric ca doar era mai mare ca el cred ca numa in coif putea sa isi faca si el si creeperu vila, cum incapeau sau crabu avea un depozit subteran?

allah

Bloodmoon(desi nu l-am terminat, ca intai sa termin morrowind)mi se pare mai bun decat morrowind si tribunal deoarece sunt munti si paduri vaste nu doar cativa copacei ca in morrowind.
Nerevar Moon-an-Star
----------Old name: Dan--------

gonzo

Lol senin cea mai buna descriere a jocului de pana acum. Am ras cu lacrimi.

RedDevil

Oricate critici i-ar putea fi aduse, Morrowind ramane un joc superb. Chiar daca NPC-urile sunt aproape identice, dialogurile incomode, etc, trebuie macar sa recunoastem ca exista motivatia de a termina jocul, macar pentru a-i vedea pe toti ca nu se mai plang de vise cu sixth house, de blight, si chiar pentru a le da peste nas zeilor din tribunal(in special Vivec). Personajul cu care te hotarasti sa faci toate astea este exact opera ta: daca te bati cu sabia o sa ai mai mare skillul la sabie, daca iti faci potion-uri ai mult la alchimie, daca le cumperi, ai la merchant. Sa nu mai vorbim de itemurile puternice pe care le gasesti pe parcursul jocului(ce folositor e mentor's ring pt un mage care il gaseste la inceputul jocului). N-a mentionat nimeni despre carti, despre ceea ce scrie acolo despre lumea Tamriel-ului, despre diferiti eroi. Se observa si cat de nuantata e atmosfera locala ( in orasele hlaalu, telvanni sau redoran), si mi se pare ca in bloodmoon se insista si mai mult pe aceasta(ex: colibele norzilor, animalele, copacii, lacul inghetat). Acestea si multe altele fac Morrowind-ul sa merite jucat. Complexitatea jocului insa ii face pe unii sa-l considere din start "prea mult", sau dimpotriva, "prea putin", cerand alte lucruri, probabil ca e greu aflat din prima cat de liber este jucatorul in lumea din Morrowind.