• Welcome to RolePlay.ro Community. Please login or sign up.
July 24, 2024, 06:40:52 AM

Regulament

Started by Ktav, May 24, 2005, 11:50:52 AM

Previous topic - Next topic

Ktav

May 24, 2005, 11:50:52 AM Last Edit: July 19, 2008, 02:55:24 PM by Bogy
Acesta este regulamentul site-ului www.roleplay.ro!
 • 1. Fiecare user care se inscrie in comunitatea noastra este obligat sa citeasca si sa respecte acest regulament.
 • 2. Nu se permit injuraturile, jignirile, comportamente rasiste sau de orice alta natura ce pot duce la deranjarea celorlalti membrii.
 • 3. Daca doriti sa postati ceva cautati mai intai un post cu subiectul ales, si doar daca nu gasiti unul deja creat puteti crea unul. Incercam sa impiedicam creerea unor posturi inutile.
 • 4. Daca un alt membru al comunitatii va deranjeaza nu incepeti prin a trimite mesaje cu obscenitati ci vorbiti cu administratorii sau moderatorii si au ei grija de problema.
 • 5. Semnatura nu trebuie sa contina linkuri spre alte site-uri, imagini .gif .jpeg, .jpg, .png, .bmp sau orice alt tip de imagine, nu trebuie sa contina cod PHP, HTML sau orice alt tip de cod si nu trebuie sa incalce alt punct al acestui regulament!
 • 6. Ca avatari veti folosi avatarii de la sectiunea Avatar Settings din My Controls, sau daca aveti unul preferat de uploadat sa nu depaseasca 100x100 pixeli si 20kb si sa respecte prevederile de mai jos*.
 • 7. Nu postati daca nu aveti ceva de spus. Nu sunt acceptate posturi in genul 'da', 'nu' 'Lol..' si deasemenea nici cele cu 'tz', 'nik', 'nush' pentru ca sunt obositoare si deranjeaza ochiul cititorului. Daca postati, postati cu cap.
 • 8. Va rugam sa respectati sectiunile create si sa postati ce doriti acolo unde trebuie.
 • 9. Conturile inactive vor fi sterse dupa 6 luni.
 • 10. Evitati posturile duble, pentru asta exista butonul edit!
 • 11. Este interzisa promovarea pirateriei software si scrierea de mesaje care contravin legilor tarii noastre.
 • 12. In lipsa unor prevederi in regulament administarorii au ultimul cuvant!
*AVATARI SI CUSTOM TITLE

Cand va alegeti avatar va rugam sa vizitati si galeriile noastre! Vezi gasi o gramada de avatari pe toate gusturile. Puteti sa va uploadati custom avatar DAR trebuie sa fie in spiritul RPG, altfel va fi sters! (Ex: daca puneti un avatar cu Angelina Jolie va fi sters, sau cu un WC, masina, etc).
Veti putea modifica Title'ul (textul care apare sub avatar) dupa ce veti obtine rangul de Hero (100 posturi). Deasemenea custom title'ul TREBUIE sa fie in spiritul RPG!

Ranguri:
0-9 posturi: Peasant
10-49: Adventurer
50-99: Knight
100-199: Hero
200-499: Elder
peste 500: Demigod

Semnaturile care nu respecta punctul 5 din regulament vor fi editate automat fara avertizare si se va introduce urmatoarea fraza:
QuoteNU AM CITIT REGULAMENTUL !

Culoarea rosie - Aceasta culoare este rezervata pentru anunturi si alte informatii importante postate NUMAI de administratori si moderatori, cu alte cuvinte folosirea aceste culori este restrictionata! Asta nu inseamna ca nu aveti voie sa o folositi, dar nu excesiv si nu pentru a scoate ceva in evidenta! De asemenea semnaturile nu trebuie sa fie de culoare rosie predominant!

Culoarea neagra - Aceasta culoare trebuie folosita in cazul spoiler-elor postate, pentru a nu strica tot farmecul unui joc unei persoane care inca nu l-a jucat.

SCHIMBARE DE NICK (NUMELE USERULUI)

Conditii necesare:

Userul trebuie:
1 - sa aiba o vechime pe forum de minim 3 luni
2 - sa aiba rangul de elder (minim 200 posturi)
3 - sa isi puna in semnatura o line in care specifica fostul nick (ex: a.k.a. gogu)
4 - dupa o schimbare de nick un user nu mai poate cere alta schimbare de nick decat dupa un an! (asa ca ganditi'va bine!!!)

Incalcare regulii 3 de la schimbarea nick-ului se pedepseste cu warn permanent!
"I see a thousand graveyard planets and an eternity of hate and hunger."