Alte RPGuri bune

Started by Inc@rn@te, June 22, 2005, 03:35:34 PM

Previous topic - Next topic

Inc@rn@te

Vreau si eu sa stiu ce RPGuri mai putin cunoscute merita jucate.
Eu recomand tuturor Wizardry 8, Anachronox,Septerra Core,
System Shock 2.
Knowledge hidden is knowledge forgotten.
Know that i know.

Red

Ultima 9: Execelent! ( nu prea s-a vb de el pe site...)
The Elders Scrolls:Daggerfall... (asta ii jocul de dininantea Morrowindului)...
Si mie mi-a placut si Diviny Divinity, care are si o continuare: Beyond Divinity... dar pe care nu am jucat-o...
"The problem of leadership is inevitably: Who will play God?"
Muad'Dib

himself

@Red..de unde ai tu Daggerfall ca de cand il caut! Am Morrowind si Arena, iar Daggerfall imi lipseste....bineinteles, mai sunt si RED GUARD si BATTLESPIRE...dar aia e alta mancare de peste! :p

A, da si recomand tuturor Brave Soul(Hentai RPG), Final Fantasy VII, Pirates of the Carribean(stiu ca multora nu le place, dar e cel mai atmosferic joc pe care l-am jucat) si prequelul acestiua, Sea Dogs(nu l-am jucat dar stiu......)

Daemian

Eu recomand toata seria FF (in special 7, 8 si 9).
There is no such thing as innocence... only degrees of guilt

Ktav

mah am luat si eu brave soul, cam kinky :D si am si daggerfall da nu imi merge...
"I see a thousand graveyard planets and an eternity of hate and hunger."

Bogy

Pai RPG-uri bune as zice si eu Ultima IX, Pirates of the Carribeean, Divine Divinity (in care am intalnit cel mai tare boss ever-Josephina) si altele care nu imi vin in minte acuma :D
Bogy the Great Druid

Inc@rn@te

si altele care nu imi vin in minte acuma 
Pai eu de ele am intrebat ,oricum daca lumea zice ca Ultima IX e joc bun  Ultima IX o sa fie (da dupa sesiune) :D  
Know that i know.

Ktav

Red

si altele care nu imi vin in minte acuma 
Pai eu de ele am intrebat ,oricum daca lumea zice ca Ultima IX e joc bun  Ultima IX o sa fie (da dupa sesiune) :D
...Da eu m-am chinuit cu jocul ala foarte mult timp... is curios ce faci tu, foarte usor poti sa ramani blocat la jocu ala si pur simplu nu stii ce sa mai faci... Ce mi-a placut la el e ca faci lvl up numai din questuri ( shrine cleansing... prieteni stiu de ce)...
P.S. foloseste mai multe salvari...
Muad'Dib

himself

Now....who do I have to kiss in order to recieve FAGGERFALL? :D  

Ktav

QuoteNow....who do I have to kiss in order to recieve FAGGERFALL? :D
a fag! :))

himself

QuoteNow....who do I have to kiss in order to recieve FAGGERFALL? :D
a fag! :))
I'd better play EA Games for the rest of my life! :D  

Inc@rn@te

@Red stai ca inca nu am jocu da daca am stat la Septerra Core doua zile tot omorand gangani ca nu stiam ca tre sa fac un fluier_din_nu_stiu_ce sa deschid nu_stiu_care_floare  :wacky:    stau si la UtimaIX daca e joc bun pana ma prind  ce tre sa fac :D    
Know that i know.

Fallen

Un prieten al meu are si Divine Divinity si beyond Divinity originale !!! @-)
<War ... War never changes ...>

Daemian

Sa-i fie de bine! Divine Divinity il am si eu (not licensed of course  :D ) si as vrea sa am si Beyond Divinity (also not licensed) sa-mi fie si mie de bine!  :D  :D  :D  
There is no such thing as innocence... only degrees of guilt

doro69

beyond divinity pe mine unu ma dezamagit.. prea multe buguri, o sa caut un update si ma apuc din nou de el..  
Enter World of Warcraf: "33205 items, 249297 NPCs, 4525 quests, 2729 recipes, 1420 class skills and 2312367 profiles
Updated for this push: 32976 items, 17183 NPCs, 3676 quests, 1384 recipes"

vladase

la DIVINE DIVINITY ie usor cand invetzi sa-i transformi pe aia... io ori ii inghetam, ori ii transformam in broaste sau oi si p'orma le-o dadeam...
[size=8] it's magic...[/size]

Wotan

a terminat careva Ultima IX? ca il am dar am jucat putin la inceput pana cand am ajuns la rege.
Hail !!

Fallen

Nu mi-a placut divine divinity ... si nici beyond divinity (pe care l-am vazut numai ... nu l-am jucat ...)
<War ... War never changes ...>

Red

Quotea terminat careva Ultima IX? ca il am dar am jucat putin la inceput pana cand am ajuns la rege.
Da l-am jucat pana in capat... si sa stii ca multe se invart in jurul regelui... He's the Boss! :p
Muad'Dib