Proiectul RPG al comunitatii!

Started by himself, July 26, 2005, 04:30:39 PM

Previous topic - Next topic

Till

The meaning of life is to give life meaning

cippyboy

Daca vreti un RPG cu vreo 7 nivele si cam greutz, 100% romanesc sau cum vreti voi, goto http://nehe.gamedev.net , Downloads,litera F, search for "Final Dream"
The admin doesn't let me post my signature

Till

QuoteDaca vreti un RPG cu vreo 7 nivele si cam greutz, 100% romanesc sau cum vreti voi, goto http://nehe.gamedev.net , Downloads,litera F, search for "Final Dream"
hoho mai omule esti bun!  :eek:  am jucat doar o jumatate de ora jocul dar ii super. ar trebuie sa gasesti un grafician caci engineul e destul de fainut...
ce zici intri la noi??? vorbeste cu Daemian pentru detalii

p.s. nu functioneaza save-ul... zice ca ori vreau sa scriu pe cd ori nu stiu ce
The meaning of life is to give life meaning

Daemian

S-a dat drumul oficial la proiect. Toti cei interesati sa ma contacteze. Iata adresa forumului echipei: Esotheria. Atentie, acest forum este doar pentru membrii echipei asa ca toti cei care vor sa participe sa ia intai legatura cu mine ca sa-i pot valida.
There is no such thing as innocence... only degrees of guilt

puke.nermu

Nu stiu cata dreptate am... dar... nu sunt prea sigur de reusita. Pentru un asemenea proiect eu cred ca e mult mai indicat cel putin macar o intalnire intre noi. Nu poti face asa ceva doar stand pe net si postand cateva topicuri. Eu zic ca un asemenea proiect necesita multa munca, si multa comunicare intre membrii. Stiu ca nu toti sunteti available (nu am gasit alt cuv :) ) pentru o intalnire, dar incercati sa ganditi putin realist.  
I deny reality and substitute my own.

Daemian

Sa stii ca toti suntem constienti de asta dar la cat de dispersati suntem prin tara este destul de greu sa organizam o intalnire live. Si chiar nu e nevoie sa induci o stare de indoiala; stiu ca nu asta intentionezi, dar chiar nu sunt binevenite astfel de "interventii". Nu ti-o spun cu rautate dar asa functioneaza creierul uman si stiu prea bine cat de mult poate sa te influenteze o parere negativista. No offense.
There is no such thing as innocence... only degrees of guilt