Main Menu

Lineage II

Started by Toe, June 17, 2005, 09:14:29 AM

Previous topic - Next topic

doro69

Ma tot invart de cateva saptamani sa imi cumpar un MMORPG.. si cum toata lumea lauda Lineage 2 (WOW am mai jucat) l-am incercat si eu pe un server neoficial. In 2 saptamani am invatat urmatoarele:

-serverul este neoficial dar NU este ilegal. Se pare ca NCSOFT nu are probleme cu serverele private, ba chiar incurajeaza si scoate update-uri zilnice pentru ele. Banuiesc ca spera sa migreze multi de pe serverele private pe oficiale.

-serverul pe care joc ( http://l2.teentelecom.ro ) este superb. Din pacate doar 50-100 online, dar este un server tanar. Nu joaca GM si nu ai probleme de niciun fel. Cu alte cuvinte am devenit dependent :)

-jocul nu exceleaza nici ni grafica nici in gameplay:

minusuri:
-culori inchise, grafica "trista"
-nu exista rezistente, dmg gen fire, water, earth, etc..
-arcasii folosesc mana cand trag
-arcasii au primari stats STR.
-harta nu te urmareste
-daca pierzi conexiunea cu serverul nu poti iesi din joc pana nu isi da el seama.
-foarte putine skilluri

plusuri:
-siegeuri
-posibiliteatea de subclase

si cam atat despre Lineage 2 in 2 saptamani.
Enter World of Warcraf: "33205 items, 249297 NPCs, 4525 quests, 2729 recipes, 1420 class skills and 2312367 profiles
Updated for this push: 32976 items, 17183 NPCs, 3676 quests, 1384 recipes"

Korras

De acord cu tine doro doar ca mie imi plac culorile triste si as trece asta la plusuri si sunt destul de multe skiluri am avut un silver ranger level 80,un spellhowler level 63 si un bishop de 68  pe un server privat si erau F. multe skiluri.
Intr-un fel e bine ca nu sunt resistanceuri mages take the lead :p oricum bishopu rade tot asa ca poti avea oricat resistance vrei daca io dau heal 4k...si dmg din buffuri de spell singer aproape..

Lineage e pt mine mult mai bun decat wow la orice,atmosfera, gamplay etc.. in special spell castingu care are o animatie tare :D
RPG-ish signature.