Main Menu

Kal Online

Started by Black Devil, February 19, 2006, 06:22:39 PM

Previous topic - Next topic

Black Devil

Inca un MMORPG 3d gratuit. Poti juca numai cu Humani, si sunt 3 clase: Fighter, Archer si Magician. Universul e destul de mare, dar nu se poate compara cu cel din WoW.
Il gasiti aici: www.kalonline.com

Horus

tu joci? zi si tu ceva pareri , impresii sau doar faci reclama?  
It dosen't think. It dosen't feel.
    It dosen't laugh or cry.
    All it does from dusk till dawn
    Is make the soliders die

puke.nermu

Reclama e sufletul comertzului :)  
I deny reality and substitute my own.

Black Devil

Da, il joc(evident). E destul de interesant, ai multe questuri care te pot ajuta sa cresti in nivel. Daca nu vrei sa o iei pe calea questurilor poti oricand sa te pui pe omorat monstrii, care iti lasa ca mostenire ceva banuti(cam putini ce-i drept) si daca ai noroc ceva obiecte mai valoroase. Poti avea si invatatori care primesc 16000 de geon(bani) cand studentul ajunge la level 16. Poti sa iti deschizi propriul magazin unde poti vinde obiectele obtinute de la monstrii.

Horus

ahh the allmighty geon err buck :p

Sa stii ca questurile si levelu nu e totu la un joc (AKA Guild Wars)

Trebuia sa pun niste intrebari concrete

Cum e sistemul de lupta?(pvp)
Cum e sistemul de party?
Cate optiuni ai la generarea caracterului si daca toata lumea arata la fel?
Ce poti face daca nu vrei sa faci questuri sau sa omori monstri?(ex minerit , pescuit daca e ceva de genu asta )
E 3d sau e izometric[cred ca asta e cuvantu nu? ] (ca la diablo)  
a da si cea mai importanta dintre toate

De ce sa joc jocu asta cand pot juca altceva mai bun,  ce imi ofera in plus ?

cred ca am fost destul de concret  :idiot:  :pmov asa sa vad depinde de rasunsurile talea poate poate  o sa ma apuc si eu sa joc  :ass:
    It dosen't laugh or cry.
    Is make the soliders die

puke.nermu

Cate servere sunt ?

LATER EDIT : Am explorat toata pagina aia, cu weapons, classes, items. Pare fain. Adica, am sa ajung acasa de la munca si am sa dl clientul. Acum da-mi mai multe detalii cum sa joaca :)

puke.nermu

Am dl clientul. Are 272 mB. Acum imi spui si mie amanunte ? Adica cum ma conectez, care sunt serverele si  ce nume ai in joc ? :)
Am vazut ca de pe pagina lor nu poti sa te inregistrezi da o eroare ceva, nush :s

Daemian

Nici eu n-am putut sa fac cont. Ca cica tre sa trimita un "cod secret" in mail, dar nu accepta adrese de yahoo. Faza naspa e ca am incercat si cu alte adrese de mail (aol mai precis) si degeaba. Nu vrea sa trimita mail si pace! :((

@puke.nermu

Cumva eroarea care ti-o dadea era de la parola?
There is no such thing as innocence... only degrees of guilt

puke.nermu

Exact, zicea ca parola e in neregula, ceva de genu "too many letters" apoi "prea putine" . Nush ce se intampla :)  

Daemian

Mda, e o tampenie de-a producatorilor. Faza e urmatoarea: tre sa pui o parola intre 6 si 8 caractere care sa contina litere SI cifre. :idiot:  

night_hawk

nu-i adevarat Daemian! trebuie sa ai o parola de 6 caractere, primul sa fie 'i', al doilea sa fie 'd', al treilea 'i', al patrulea 'o', al cincilea 't', iar ultimul sa fie o cifra...

parola ta nu trebuie sa coincida cu parola altora... pentru securitate...
parola ta nu trebuie sa se termina intr-o cifra diferita de 0... pentru securitate...
Quote"Fate shapes us just as we shape it."

Horus

Quotenu-i adevarat Daemian! trebuie sa ai o parola de 6 caractere, primul sa fie 'i', al doilea sa fie 'd', al treilea 'i', al patrulea 'o', al cincilea 't', iar ultimul sa fie o cifra...

parola ta nu trebuie sa coincida cu parola altora... pentru securitate...
parola ta nu trebuie sa se termina intr-o cifra diferita de 0... pentru securitate...
LOL hai ca asta micu a fost tare :)) acum nu stiu daca ai glumit sau ai vorit serios

dar black devil inca  a raspuns la intrebarile alea si dupa cum vezi vrem si noi sa il incercam nu de alta dar nu avem ce sa mai criticam   :ass:
    It dosen't laugh or cry.
    Is make the soliders die

Daemian

QuoteMda, e o tampenie de-a producatorilor. Faza e urmatoarea: tre sa pui o parola intre 6 si 8 caractere care sa contina litere SI cifre. :idiot:
Hardy har har!  :mda:  

Black Devil

Sistemul de lupta este si PvP, nu numai PvE.
La generarea caracterului ai destul de putine optiuni: clasa, fata, parul si poti adauga maxim 5 puncte la skill-uri.
Poti pescui. In rest nu am gasit alte activitati.
Jocul e 3d.

Horus

Nu ma refeream  la lupta daca e gen dai click apesi un buton si stai si te uiti? sau e altcumva
    It dosen't laugh or cry.
    Is make the soliders die

Black Devil

Pai cam asa este.  :((  

puke.nermu

Lol, deci am dl clientu degeaba ? hahahha
Zi-mi macar cum ma conectez... >:(

Korras

create account. and double click on teh icon.

M-am apucat si eu de el. Level 18 Knight pe nume...Surpriza..Korras.

E destul de dragut jocul. Incercati-l.
RPG-ish signature.