Main Menu

Ultima Online

Started by Onu, June 17, 2005, 08:37:49 PM

Previous topic - Next topic

himself

Mi-e lene! :) Da vad ca acuma continue sa updateze..daca nici dupa asta nu merge postez si acolo!

Seamus

Eu am patit chestia asta cand am instalat RunUO (server emulator, acelasi pe care il foloseste si DFI) local..ramaneam la acelasi ecran ca tine...da' mi`a fost si mie lene sa aflu de ce =D
"Who let all this riff-raff into the room?"

iordan

Lume...aia de la evolva au arata un oarecare interes. Visul e deacord sa-l hosteze pe un server impreuna cu alt joc sa vada cum merge. In caz ca e interesata lumea a zis ca-l muta pe server separat. Va rog frumos cineva sa mearga pe forumul acolo si sa-i ajute sa se conecteze cu voi la DFI sa vada cum e jocul. Sunt in BG si legatura BG <-> RO e sub orice critica (15 min imi incarca o pagina).
Oamenii au mari probleme sa downloadeze jocul. Luati-i pe DFI si ii aratati jocul sa vada cum e. Nu o sa pot ajuta pana pe la mid september ca sunt plecat.

Seamus

Okay, I`m on it I guess...zi`mi cum sa dau de asta (icq, mail, something)..da`mi un PM aici  =)

Seamus

iordan

It;s out. UO: Mondain's Legacy
http://www.uo.com/uoml/

Sa va uitati la ce racial stats au acuma humans si elves :D. Poate cam pe la craciun/revelion sa putem folosi si add-onul asta pe serverele cu runUO (sa speram ca si in Bucuresti/RO).

Onu

Dupa introducerea item properties-urilor in AoS, UO a devenit un joc de item-hunting, nu departe de Diablo. That sucks. Noi skill-uri/vraji/creaturi/teritorii sunt bine-venite, dar restul schimbarilor strica tot jocul. In AoS au bagat slayer weapons si sistemul de resists, transformand PvM-ul(si PvP, de ce nu) in ceva item based, plus Dungeon Doom-rare hoarders' haven. In Samurai Empire au bagat item insurance, de parca nu erau destule item-uri imposibil de furat si un skill ninjutsu foarte overpowered(ninjarchers for teh win-remember that special 5 point strike in Kill Bill?). Elfii or sa aiba passive detect, coup de grace pentru thieves sau oricine se bazeaza pe stealth. Plus, m-am uitat peste spellweaving. Luand in consideratie mana costs, cred ca acel bonus de mana al elfilor o sa fie maricel, deci elf mages(not arcanists) or sa ruleze PvP.
Inchei pledoaria cu un c/p de pe Stratics Hunter's Guide, un comentariu facut despre dragoni.
Quotebard warrior combo
Submitted by Anonymous on July 13th 2005.
My friend whose an elder warrior on his way to legendary brings a slayer weap and luck suit with almost no resistance. I am completely without armor; being a bard I peace them and he kills them in about seven or eight hits.

Master!
Apprentice!
Heartborne, 7th Seeker
Warrior!
Disciple!
In me the Wishmaster

Seamus

Item insurance nu a fost adaugat in SE ci in AoS. Cat despre rase, sunt emulatoare care iti permit chestia asta de ani de zile. Cat despre quote-ul tau, nu e cu mult diferit de ce faceam noi in Dragon Isle cu Jaroo si Onu. Ca tehnica that is, noi jucand pre-AoS nu aveam stuff a la diablo (luck suit).

edit: cat despre items imposibil de furat, majoritatea chestiilor blessed de pe DFI sunt aditii proprii (ctf clothes ie)

Onu

Ba e destul de diferit. Pe langa slayer weapons, exista slayer spellbooks si slayer instruments(!). Like, wtf. Eu am cel mult 65% sanse sa calmez un dragon, cu un instrument exceptional. Cu slayer instruments sansele se ridica cu vreo 20%. Si se numeste Temple Isle. Dragon Isle e alta, si n-are nici un dragon pe ea.
Vroiam sa zic item-uri valoroase imposibil de furat. Ce rost are sa furi nu-stiu-ce armura cu 50 resist la toate, cand oricine stie ca exista armuri cu full 70 resists si probabil si de unde sa faca rost de ele? In AoS, that is.
Ma rog, nu prea are rost reply-ul asta, avand in vedere ca Seamus a raspuns chemarii apelor(alea din sud est). Asta inseamna ca pentru o saptamana, posibil o perioada indefinita de timp, nu stim cat de bine inoata, eu sunt singurul 'ghid' ramas in RO. Yay.
Master!
Apprentice!
Heartborne, 7th Seeker
Warrior!
Disciple!
In me the Wishmaster

iordan

Slayer weapons exista mult inainte de AoS (slayer books O_O...asta o fi creatia a la DFI? Nu am vazut niciodata). Pe mine sincer nu ma deranjeaza AoS asa de tare. Efectele pe arme sunt misto. Intradevar se ajunge la un item hunting, DAR daca nu ar fi item/cash hunting, ce ai face pe un server care nu prea are GMs sa faca events ca lumea. Nu ca la DFI...hai acuma toata turma...avem o sabie intr-un chest. Cine ajunge primul al lui e....Inca tin minte eventul de halloween...cu graveyardul :p (am fost cu seamus sau icelord acolo...parca)

Bogy

M-am apucat si eu de ieri de Ultima Online pe Shardul Defiance si de atunci tot cutreier minele cu 2 cai dupa mine si 10 tarnacoape in inventar. :D Dupa prima zi de lucru cand am facut vreo 3000 de ingots le-am pus pe pack horse si am dat log out ca sa aflu a doua zi ca le-am pierdut pe toate. De acuma le duc la banca.  
Bogy the Great Druid

Bogy

I am now a Grandmaster Miner.
Incerc sa imi cresc skill-ul de smithing acuma care e foarte greu de crescut. :(
Bogy the Great Druid

Seamus

Heh, cool. Am reinstalat si eu UO azi.
:kill:

Bogy

Daca ai nevoie de ceva armuri sa zici :) cu toate ca nu pot sa fac inca plate mail. Am 62 la Blacksmith deci nu sunt cine stie ce. Oricum am gasit o carte de magii de 100+ spelluri :D :D si am si o groaza de regents.
Bogy the Great Druid

Seamus

Meh, patching. Takes an effin while.

Uite, pentru tine:
Blacksmithing
------------------
0-30 (buy from npc)
30-40-Cutlass'
40-60ish-Kryss'
60-93.5ish-Short Spears
94-gm-plate gorgets

Mi-au sters astia contul vechi pe DFI din motive de inactivitate asa ca tre s-o iau de la capat. Here be grinding :/ Anywaaaay, de data asta cred ca PKer scrie pe mine =) Oricum, ceva mai stilat decat "nub, j00 sux, wtfbbq"

Onu

De data asta, serverul merge cum trebuie, avem banda, avem de toate, mai putin players. Cine mai e interesat, aceleasi instructiuni de conectare, acelasi IP(193.231.183.131, 2593), needs latest patch et caetera. Pentru account-uri, contact iordan_tonchev pe mess. Also, site http://www.freewebs.com/nyarna , dar e facut in graba, so stick to humans for now.
Deocamdata sunt singur pe server, deci no PKs, iar, fiind ultimul patch, tot ce scrie pe stratics functioneaza si aici. That should make it more newbie-friendly.
Lasati-va de joculete browser-based sau chinezarii/koreenarii and join the crownless king of free MMOs.
Umm...We have cookies...?
Master!
Apprentice!
Heartborne, 7th Seeker
Warrior!
Disciple!
In me the Wishmaster