Main Menu

EverQuest2

Started by Nocturnosbg, June 10, 2005, 08:13:11 AM

Previous topic - Next topic

Nocturnosbg

E cineva care joaca Everquest 2? Sincer jocul e de mii de ori mai bun si complex decat WoW (care sincer a degenrat in Counter-Strike-ul in lumea MMORPG).

Onu

Esti foarte sincer Noc...Si,obviously,jocul asta trebuie sa fie ceva de el daca ai deschis topic si pe Omniludis.
Poti sa dai si tu un link cu informatii despre sistemul de joc?Ma intereseaza combat-ul.Si nu ala cu vraji,ala melee.Daca e ceva real-time-turn-based,like AO,I'll stick to UO...
Offtopic,I guess:Vreau si eu un joc unde sa conteze mai mult tactica jucatorului,decat abilitatile personajului.Mi-ar place un joc fara nici un fel de magie(sau nano formulas).Fara arme  enchanted,fara fireball-uri.Doar sabii,made of steel.Si,ma rog,arcuri,sulite,armuri,tot tacamul medieval.Stie cineva vreunul?
Master!
Apprentice!
Heartborne, 7th Seeker
Warrior!
Disciple!
In me the Wishmaster

iordan

Hmm nu e turn based.....e gen wow.
adica depinzand de arma e attack per second. merge atat de repede ca si cum ar fi real time. UO e lent rau de tot fata de asta. Skillurile intre ei creaza chain reactions care aduc si mai multe hituri speciale si damage.
Acuma am oprit contul ca sincer sa joci singur e booooring.

Joc asa cum il vrei tu nu prea exista. Dar daca joci UO:R si inainte cum am de gand sa fac serverul, o sa vezi ca arme magice se gasesc din ani in pasti, iar wizards nu sunt chiar asa de tari.