Story and Concepts

Started by Daemian, August 04, 2005, 08:15:57 PM

Previous topic - Next topic

Daemian

Foarte bine spus RedDevil! Nu trebuie sa se ia nimic ca atare (inca). Dupa cum am spus si pe Esotheria, deocamdata se testeaza stilul fiecaruia, povestea inca nu e batuta in cuie indiferent cine va fi ales Storyboard Leader.
There is no such thing as innocence... only degrees of guilt

night_hawk

Story... sa fie 3 insule mari, fiecare locuit de diferite rase, care la inceput sunt peacefull. Tu sa fii pur si simplu un adventurer. Sa poti schimba parerea unor factiuni despre alte factiuni (cateva variablile rezolva asta RAPID). Sa fie multe zone generate aleator (pesteri,...). Cam asa ceva. Si sa fie ceva gen lumea din Faerun, dpdv al monstrilor, armelor,...
Quote"Fate shapes us just as we shape it."

Romanian_Dude2005

Un tip foarte folositor pe care l-am invatat in TES. Anume... sa lasati unele intrebari neraspunse.

Sa nu dati detalii si raspunsuri pentru fiecare phenomen din lumea voastra. In schimb lasati-l pe jucator sa isi imagineze el (cum vrea el sa creada) cum arata un continent indepartat, ce s-a intamplat cand sa format nu stiu ce imperiu.

La fel este bine sa dati mereu argumente contradictorii in lore-ul vostru. Sa nu spuneti ca asa este adevarat si numai asa.

Sa laum de exemplu in Morrowind, unde erau 100 de teorii despre ce s-a intamplat la Red Mountain in prima era, dar nici una din ele nu era valida, iar adevarul ramanea de ales.

Este exact ca si cum ai fi intr-un RPG, unde poti face alegeri. Poti sa crezi teoria unor preoti sau a unei rase de migratori si ucigasi sau a unui cult stravechi si demult disparut, iar teoria care o alegi sa crezi te poate determina ce fel de rol joci.

PS: Puteti sa mai asteptati vreo 3 saptamani inainte de alege lumea fantastica. Vreau sa scriu aici o lista uriasa de informatii (istorie, geografie, astrologie, rase, cultura, etc.) precum o harta si niste desene pentru a concepe rasele.
Hiroshima - 1945

Cernobyl - 1986

WTC New York - 2001

Oblivion - 2006

Bashar

Am incropit si eu ceva bazat tot pe povestea lui Daemian
cine-i harnic shi munceshte are tot ce vrea
cine-i shmecher shi chiuleshte are tot asha
ain't life a b*t*h

Redrake

Am creat clasele pentru mag. Pe site e linkul. Astea insa sunt doar versiunea initiala. Versiunea finala e posibil sa fie diferita.