septerra core

Started by sobo007, April 16, 2006, 10:54:54 PM

Previous topic - Next topic

sobo007

sunt fan al jocului septerra core as vrea sa stiu si parerea celor care lau incercat :D  

Daemian

Interesant ca idee, dar plictisitor tare de tot pe masura ce avansezi in actiune. In special din pricina luptelor prea dese ;)  
There is no such thing as innocence... only degrees of guilt

Redrake

QuoteInteresant ca idee, dar plictisitor tare de tot pe masura ce avansezi in actiune. In special din pricina luptelor prea dese ;)
Intr-adevar povestea este intersanta, cutscene-urile excelente, insa repetivitatea luptelor devine enervanta, in special mai tarziu in joc, cand trebuie sa calatoresti iar si iar, prin aceleasi zone cu creaturi usor de omorat.

Bogy

Mie mi-a placut jocul pana in punctul cand am avut probleme cu hardul si a trebuit sa-l schimb si nu am avut nici CD-ul sa il reinstalez. Filmuletele sunt grozave, actiunea si firul povestii sunt frumoase. Luptele dragute, dar vorba lor cam repetitive, adica te misti 2 pasi, pac lupta, 2 pasi pac lupta si o lupta nu dureaza foarte putin ca e pe ture etc. Oricum eu i-as da un 9/10 macar pana in locul in care am ajuns eu.
Bogy the Great Druid

Till

Un joc care mi-a placut enorm, ii dau cu siguranta nota 10, dar cum spun si ceilalti pe la sfarsitul jocului credeam ca turb cand se incarca inca o batalie  :((
dar am rezistat si l-am terminat si a meritat  :eek:  pacat ca rejucabilitatea = 0 ... :(
The meaning of life is to give life meaning

doro69

io nu am rezistat niciodata mai mult de 10-15 min in joc.. si l-am incercat de 5-6 ori :D.. are niste dialoguri tampite si ma pierde in primele minute :(
Enter World of Warcraf: "33205 items, 249297 NPCs, 4525 quests, 2729 recipes, 1420 class skills and 2312367 profiles
Updated for this push: 32976 items, 17183 NPCs, 3676 quests, 1384 recipes"

Inc@rn@te

Mie mia placut jocul ,si am ajuns aproape de sfarsit dar am facut o pauza si am pierdut leg cu povestea , il am si acum instalat
Pentru lupetele enervante se recomanda Summon Marduk sau Black Hole :D
Knowledge hidden is knowledge forgotten.
Know that i know.

Nea Paulica

Ah, Septerra Core, unul din primele RPG_uri jucate de mine si una dintre iubirile mele rpgiene. Stiu, la un moment dat stateai ore intregi la o harta, dar mie mi-a placut la nebune. Pur si simplu sistemul de lupta, sistemu de magie era o placere pentru mine. Cateodata totusi tindeai sa inebunesti ( ca sa nu mai imi amintesc de Catacombs) dar overall a fost unul dintre cele mai originale si placute rpg-uri care am avut onoarea sa le joc.