Main Menu

Fratzylor help oleak!!

Started by Survivor, March 31, 2006, 01:46:03 AM

Previous topic - Next topic

Survivor

zicetzymi si mie de unde yau lineage2 in afara de www.lineage2.com am incercat sa caut dar fara  :hmm: succes :hmm:  sunt noob sa styty de akum:D

Bogy

Uite aici site romanesc de Lineage II Chronicles 4, la sectiunea Downloads poti downloada clientul care are 1.1 gb.  
Bogy the Great Druid

Red

Quotezicetzymi si mie de unde yau lineage2 in afara de www.lineage2.com am incercat sa caut dar faraÂÃ,  :hmm: succes :hmm:ÂÃ,  sunt noob sa styty de akum:D
Lineage 2: The Chaotic Chronicle
Sau pe CG

EDIT: Nu merge link-ul de download.
EDIT: haha... nu lam incercat ;)
"The problem of leadership is inevitably: Who will play God?"
Muad'Dib

Survivor

Thx all Thx pt ajutor :D  :D  

Redrake

Quotezicetzymi si mie de unde yau lineage2 in afara de www.lineage2.com am incercat sa caut dar fara  :hmm: succes :hmm:  sunt noob sa styty de akum:D
:hmm:
Ai probleme cu tastatura sau nu te ai gandit sa citesti regulamentul?

Survivor

niste sv pentru L2 C4 stiti?????  :(  :(  :(

Red

Cred ca prin sv te referi la servere...
http://l2.teentelecom.ro/ - astai romanesc si parca juca Doro pe el daca nu ma insel.
Vezi ca este mai jos un topic despre Linage 2
"The problem of leadership is inevitably: Who will play God?"
Muad'Dib

Survivor

am facut cam tot ce ziceau aia dar nu mere...stau cu img aia de inceput prea mult.........e bine dc fac updte din Linege2.exe.....care-i baiu....

Bogy

Aici nu se dau informatii legat de cum sa crack-uiesti jocu sa-l joci pe servere pirat. Citeste cu atentie informatiile de pe acele servere si mai incearca odata. Si din cate stiu eu executabilul viabil este L2.exe din folderul System. ;)  
Bogy the Great Druid

Wotan

Quoteam facut cam tot ce ziceau aia dar nu mere...stau cu img aia de inceput prea mult.........e bine dc fac updte din Linege2.exe.....care-i baiu....
bai amice se vede ca ai probleme cu lineage mai bine dami un privat sa lamurim  
Hail !!