Main Menu

Guild Wars vs Eve Online

Started by nic75, July 05, 2005, 07:57:55 AM

Previous topic - Next topic

nic75

Buna tuturor,
In cazul in care v-ati plictisit de jucat single, si incepeti sa va ganditi serios la un MMORPG in primele 5 titluri se afla cele doua din topic. Personal am jucat GW in E3 si mi-a facut o parere f. buna atat ca grafica (excelenta) cat si ca feeling. Existenta unui joc ca GW e o idee excelenta mai ales ca producatori se lauda ca poate merge si pe dial-up (a incercat careva?). Eve pe de alta parte pare e cu tenta SF, dar cu multe,multe elemente RPG, din pacate trebuie abonament lunar (3x12E for 3 months).
Daca sunt gameri care le-au incercat ii rog sa iasa in fata si sa-si dea cu parerea.
Iubitori de GW pot vizita http://photics.com unde vor gasi un ezines al jocului. Pls log on. :eek:  

jack_sparrow

Esti sigur ca se poate face comparatie intre cele 2 jocuri? Nu e vorba numai de tematica (sf vs fantasy) dar e vorba si de stilul de joc - nu stiu exact cum e Eve, dar de exemplu GW a mai mult MMO decat MMORPG.
O discutie asemanatoare a existat la WoW vs GW, si nu s-a ajuns la concluzii prea clare... Pt ca fiecare din ele e alta mancare de peste.

Horus

Dap dupa cum a zis jack tematica difera foarte mult iar la GW e doar pvp, solo , si misiuni cooperative altceva ce mai au? ca nush sigur iar la eve well la eve ai toate astea + economie , detinere de teritorii,univers urias, construire de baze,industrie proprie sau a organizatiilor, and multe multe multe alte stuff de citit pe pagina oficiala am citi destule dar ce scrie acolo e doar varful icebergului din pacate nu am jucat dar sper ca o s-o fac in curand
It dosen't think. It dosen't feel.
    It dosen't laugh or cry.
    All it does from dusk till dawn
    Is make the soliders die

Keeper

deci GW este un fel de cs mai rpgistic si mai tactic :D (va zic din experienta de ghilda ajuns la un moment dat pe 49 :D). Dar cam atat...dupa cum zic si ei este un competition orpg nicidecum un mmorpg...Partea de pve e destul de draguta dar pe de parte pvp-ul este cel mai important.

Eveul din ce stiu este un mmorpg in adevaratul sens fiind o lume intreaga online, deci un mmorpg.

comparatie nu se poate face intre ele ca sunt de diferite genuri..e ca si cum ai zice care e mai bun nfs sau fifa? :D
"Nestiinta nu-i o dovada, ignoranta nu-i un argument" - Spinoza

himself

Mda..pai io nu vad nici o diferenta in afara de faptul ca Guild Wars e fanmtasy si joci cu un personaj si ca Eve e SF si joci cu O NAVA!

Chiar as putea sa zic ca sunt copii una dupa alta :))