Main Menu

Thief guild

Started by allah, August 16, 2005, 01:08:38 PM

Previous topic - Next topic

amp3r

QuoteBaaaaaaaaaaaaaaaaa
nu cred ca vei obtine prea multe raspunsuri cu atitudinea asta :hmm:
Bine si nici daca te rog frumos nu-mi spui ce sunt alea Blood Chalice??
[size=9]Is me, Ionel 556[/size]

Alnaibii

daca ne rogi frumos: sunt niste potire care tin de un quest. unele sunt la vedere, altele sunt ascunse.
Alnaibii sa fiu daca m-oi opri din jucat!

Keeper

eu oricum nu o sa-ti spun ca nu am jucat gothic 2 :D..dar era o observatie :)
"Nestiinta nu-i o dovada, ignoranta nu-i un argument" - Spinoza

doro69

QuoteBaaaaaaaaaaaaaaaaa
nu cred ca vei obtine prea multe raspunsuri cu atitudinea asta :hmm:
Bine si nici daca te rog frumos nu-mi spui ce sunt alea Blood Chalice??
Man, nu e destul de evident mai sus acolo unde scrie cu negru? este waltrough pentru tot questul respectiv.. mai pe simplu totusi, sunt niste cani de aur (6 la numar) care trebuie sa le strangi pentru Thiefs guild. Got it?!
Enter World of Warcraf: "33205 items, 249297 NPCs, 4525 quests, 2729 recipes, 1420 class skills and 2312367 profiles
Updated for this push: 32976 items, 17183 NPCs, 3676 quests, 1384 recipes"

amp3r

Gata m-am bagat si io la thief guild dar cret ca-i omor pt a ma putea baga la militia. ca am invat tot de la ei.

RedDevil

QuoteGata m-am bagat si io la thief guild dar cret ca-i omor pt a ma putea baga la militia. ca am invat tot de la ei.
Dac-o bati pe aia care e sefa la Thieves Guild inainte sa te bagi in vreo factiune sa-mi spui si mie cum... ;)  

Red

@ RedDevil... foloseste scrolls sau ranged weapons .. ori swordfighting dar tre sa stii sa parezi foarte bine dupa care sai aplici una buna peste gura.  :kill:
"The problem of leadership is inevitably: Who will play God?"
Muad'Dib

amp3r

QuoteGata m-am bagat si io la thief guild dar cret ca-i omor pt a ma putea baga la militia. ca am invat tot de la ei.
Dac-o bati pe aia care e sefa la Thieves Guild inainte sa te bagi in vreo factiune sa-mi spui si mie cum... ;)
Simplu tre sa ai mana 20` si d scroll-uri dinale de 60 damage (ball of fire cred) dai in ea de la distanta repede si ii iei o gramada din health apoi daca ai timp mai tragi o sageata cu arcu si apoi scoti sabia atunci depinde de tine. mie mio luat cam o ora (nu e usor). dar cred ca ai si tu un levlel 5 !!!!

DaProfessor

Eu pur si simplu nu am putut sa o omor pe aia fiindca sareau toti pe mine si era nasol :(( dar nu conteaza...trebuie doar sa ii gasesti pe toti care dac parte din thief's guild si apoi te duci la andre si ii zici sa ii toarne el... :pmov  

Bashar

:)) AA cew am patit eu:
1. m-am inscris la gilda hotilor si am plecat sa iau cupele ale pt quest intre timp m-am facut militian cand m-am dus cu toate inapoi la hoti m-au atacat idemiat fara discutii.
Note to self: nu te face militian pana nu termini cu questurile la hoti.
2. daca n-ai 30% la short sword nu prea ii bati usor pe cei thief guild
o metoda ar fi sa o adormi pe cassia si sa-l ieicu sabia la stanga-dreapta pe la spate(sa-l surprinzi) pe cel care gateste si tinel numai inghesuit acolo in cuptor ca sa poata riposta. Cassia doarme din sleep spell da-i in ea se ridica dar nu misca ramane ca si blocata dar ai grija cand dai in ea se tot deplaseaza in directia usii daca a trecut de usa in afara incaperii pe coridor te arde(are master sword 120dmg) :o  pe cel care pazeste cuferele il iei la dat si blocat, mare grija dai tu o data apoi blochezi de doua ori (asa face da de doua ori rapid)
3. intrebare: cum iei al saselea blood calise fara sa intri in vreo factie? Avand in vedere ca e in casa lui lord hagen si nu poti intra acolo decat daca esti intr-o factie :hmm: ?
4. am descoperit ca daca nu-l denunti pe rengaru si te faci amic de jaf cu el mai incolo cand esti in guilda de hoti daca te duci la el ii arati semnu hotilor iti da +2 dex, de asemea nu te mai bati cu atilla iti da cheia gratis :cool:
5. o chestie interesanta am gasit la manstire un perete pe care im reusit sa sar si sa intru fara vreo taxa sau permis.
a in legatura cu statuia lui daron cea furata de goblini seamana suspicios de bine o statuie a lui innos din upper quarter din domitorul paladinilor tre sa incerc sa vad daca pot sa-l pacalesc.
6. nu dati old tablets la vatras la inceput aproape de taverna e un om care le vrea ca i le-au fuart hotii da +1 str pe ele
7. metoda de facut bani : m-am facut aprentice la harad am invatat toate sabiile de facut (cea mai buna da pe ea 433 gold :D ) bare de metal are infinite (apar catre doua mereu la el) fieraru de la mercenari
8. am descoperit din greseala ca daca te rogi la orice statuie de-a lui innos pt 100 gold iti da +1 str de 10 ori  si +1 dex de 10ori (cate unul pe zi dupa aceea tre sa dormi pana in ziua urmatoare), apoi iti da la mana+2 apoi la hoipoints +5
a descoperit cineva cu ce te ajuta altarele lui beliar inafara de faptul ca daca te rogi la ele iti dau bani???
Inrtebare: unde e sextantul ala nenorocit???  Pls help.  
cine-i harnic shi munceshte are tot ce vrea
cine-i shmecher shi chiuleshte are tot asha
ain't life a b*t*h