Bancuri, poante si alte chestii haioase

Started by Daemian, June 28, 2005, 10:09:20 PM

Previous topic - Next topic

Ktav

"I see a thousand graveyard planets and an eternity of hate and hunger."

Redrake

night_hawk

Quote"Fate shapes us just as we shape it."

Bogy

Bogy the Great Druid

Ktav

Chuck Norris a terminat Mario fara sa sara.

Bogy

Bogy the Great Druid

Red

"The problem of leadership is inevitably: Who will play God?"
Muad'Dib

Redrake

http://www.lawsuit.no/gay.html

A 27-year-old man from Michigan was involved in a rear-end collision. Four years later, he sued the owners of the truck that was responsible for the accident. Having suffered minor injuries, he stated that from then on, his sexual relationship with his wife deteriorated, as he was unable to maintain their sex life.
He claimed that he had been so affected by the crash that his personality had been forever changed. In fact, he maintained that the accident turned him into a homosexual. He left his wife, moved in with his parents, began hanging out in gay bars, and became a fervent reader of gay literature. He won his case and was awarded $200,000, while his wife received $25,000.

:D

Red

Un avion se prabuseste in muntii Alpi la 3500 de m cu sanse minime de salvare. Singuri supravietuitori sunt: un american, un german si un roman.
Dupa o saptamana in care au rabdat toti foame, americanul, foarte generos, isi taie o bucata din propria pulpa si spune:
- Poftiti prieteni si mancati o bucata de sunca, adevarat "becon" american.
Supravietuitori accepta oferta dar dupa o saptamana li se face iarasi foame. Germanul, generos in fire, se ofera el de data aceasta si isi taie si el o bucata din propria pulpa:
- Poftiti dragi mei si mancati un adevarat "kaiser" german.
Supravietuitori infometati accepta dar dupa o alta saptamana li se face foame din nou. E randul romanului acuma si cand ceilalti doi il vad pe acesta ca isi trage jos pantaloni il intreaba:
- O sa avem parte de celebrul "carnat trandafir"?
- Da' ce, ca un pic de lapte nici nu va este de ajuns!?

Un soldat statea in post cand apare sergentul care-i spune
-Bai, ai grija ca trebuie sa vina generalul. Cand apare anunta-ma.
Peste 10 min. apare iar sergentul care intreaba:
-A venit generalul?
-Nu.
-Cand vine sa ma anunti.
-OK.
Peste o ora vine generalul.Soldatul il intreaba:
-Tu esti generalul?
-Da.
-Ai dat de dracu, de cand te asteapta domn sergent!

Cum au spart chinezii site-ul Pentagonului?
- Fiecare chinez a incercat cate o parola.
Muad'Dib

Redrake

Ce amuzanti sunt aia care trimit e-mailuri asa zise de la banci. Pishing li se spune, dar sunt asa de prost facute incat ala care pica in plasa merita sa fie dat cu capul de toti peretii.

Private Banking,

Am observat recent unul sau mai multe încercări de a vă autentifica în contul dumneavoastra Raiffeisen Bank de la un IP suspect si avem motive sa credem ca parola dumneavoastra a fost furata de catre un tert fara autorizatie.. Dacă aţi accesat recent contul dvs , în timp ce călătoriţi, jurnal în încercări mai au iniţiat de către tine.

Daca ati accesat recent contul dvs. оn timpul unei calatorii in strainatate, atunci nu aveti motive de ingrijorare.Cu toate acestea, daca sunt de drept titular de cont, faceti clic pe link-ul de mai jos, pentru a va verifica contul.

IP address: 89.33.34.77
ISP host: 89.33.34.77

https://www.raiffeisenonline.ro/eBankingWeb/login?Lang=ro

* Va rugam sa nu raspundeti la acest e-mail, email-ul dumneavoastra nu va fi primit.

Va multumim pentru rabdare si intelegere, vom lucra impreuna pentru a va proteja contul.

Va multumim pentu intelegere
© Raiffeisen Bank 2009

:kill:

Ktav

am primit si eu unu, e putin diferit:

Stimate client,

Raiffeisen Bank, constienta de pericolele ce decurg din furturile de identitate informatica, se angajeaza ferm sa asigure confidentialitatea datelor clientilor sai si a tranzactiilor acestora. Concomitent cu eforturile bancii pentru securizarea datelor, datorita cresterii riscurilor privind atacurile ilegale, si a metodelor din ce in ce mai sofisticate, este necesar ca si clientii sa fie constienti de potentialele amenintari, sa poata identifica o actiune rauvoitoare si sa aplice masurile de protectie corespunzatoare.
Pentru pastrarea confidentialitatii datelor personale si a securitatii activitatii desfasurate online, va rugam sa NU comunicati informatii cu privire la identitatea personala, numar de card, data expirarii, codul PIN sau alte produse si servicii bancare detinute. Raiffeisen Bank va asigura ca nu va va solicita asemenea informatii.

Pentru securitatea dumneavoastra contul online a fost dezactivat, dupa 3 incercari nereusite de logare la Internet Banking .

In continuare va oferim datele de logare:
Adresa IP: 82.193.16.34
Domeniu IP: e22.z1.infracom.it
Tara: Italia (It)
Data: 23/07/2009
Ora: 00:00 - 00:05 GMT +2
Pentru a va reactiva contul, va rugam sa accesati: Raiffeisen Online

Redrake

Da, l-am primit si eu pe ala. Te trimite la un fel de ftp al unui italian sau ceva in genul asta. :D

Redrake

Redrake

Uite ce notificare am gasit azi pe Facebook in legatura cu RedDevil:
Elena was farming when a Lonely Bull wandered onto their farm in FarmVille. He escaped from the rodeo and is tired of all the bucking, jumping and kicking. He's just looking for a simpler life and could use some friends and a new home.
:D

RedDevil

:)) :)) :))
Hai ca asta e tare. M-a "corupt" un prieten sa joc Farmville, si na, asa am ajuns la notificari de astea.^_^

Red

Ca nu s-a mai postat de mult pe aci....

Teoria relativitatii:
In pat: Este 7 dimineata, inchizi ochii pentru 5 minute si este 8:45.
La serviciu: Este 1:30, inchizi ochii pentru 5 minute si este 1:31.
Muad'Dib

Victoras

Pisoiul - banc argentinian

Era odata un sot ce nu suporta pisoiul sotiei si s-a gandit sa-l faca cumva sa dispara. Il pune intr-o geanta si il duce cu masina la vreo 2 km de casa. Cand se intoarce pisoiul il astepta in fata usii de la casa.

Nervos, sotul repeta operatiunea, dar acum il lasa la 4 km de casa. Cand se intoarce, pisoiul il astepta in fata usii.

Acum sotul nervos ia pisoiul si il duce 1 km la dreapta, 1,5 km drept inainte, 1,2 km spre stanga si apoi 3,5 km spre nord, il coboara si ii zice:

- Ne mai vedem noi fraiere!!!

Dupa niste minute sotul isi suna sotia si ii zice:

- Iubito, pisoiul e pe acolo?

- Da, tocmai ce a ajuns, de ce dragostea mea?

- Da-l pe nenorocitul ala la telefon ca m-am pierdut!
Mr. Victoras