Anachronox

Started by allah, July 28, 2006, 06:11:57 PM

Previous topic - Next topic

allah

Am vazut pe la cineva vechea revista level care a testat jocul de fata, am citit articolul si sunt atras ca un magnet de joc. In caz ca cineva de p'aici a jucat jocul, il rog sa ma lamureasca :)
Ce credeti, ar mai merita sa-l joc acuma, la 4 ani de la lansare?
Am si o mica intrebare despre joc: exista side-questuri si o arie de joc complet explorabila ? Sau e impartit pe mai multe niveluri pe care le pot explora sau este ca rpg-urile h'n's unde inaintezi intr-una?
Controlul este simplu, asemanator celui din Gothic sau dintr-un action (cu vedere 3rd person) obisnuit?
Pare absurd ce intreb eu, dar va sigur ca, pentru mine, conteaza destul :D
Nerevar Moon-an-Star
----------Old name: Dan--------

Keeper

dpdv control e un fel de rpg de consola..de jucat merita..iti zic eu...este superb. Ca poveste este foarte misto, aria e destul de mare dar in general e un pic liniar ca it dai seama usor unde trebuie sa te duci.

Dar conceptul, lumea etc. mi s-au parut foarte reusite :)
"Nestiinta nu-i o dovada, ignoranta nu-i un argument" - Spinoza

RedDevil

QuoteCe credeti, ar mai merita sa-l joc acuma, la 4 ani de la lansare?
No offence, dar mi se pare lame felul de a pune astfel problema. Un joc superb merita sa fie jucat indiferent de data lansarii.

Eu l-am inceput, am jucat foarte putin, dar nu mai stiu de ce m-am lasat de el. Poate o sa am mai apuc de el, cine stie... Daca te uiti dupa grafica sa stii ca arata cam urat, a fost primul lucru pe care l-am observat. Ideea jocului e insa interesanta, nu stiu cum evolueaza ulterior.
Despre control nu mai stiu exact, dar nu seamana in nici un caz cu Gothic, daca nu ma insel luptele sunt chiar turn-based.

Ktav

de cand vreau sa il joc si eu... oricum din ce am citit despre el, chiar merita. Sa vad cand am putin timp, poate il joc...
"I see a thousand graveyard planets and an eternity of hate and hunger."

Inc@rn@te

Jucatil mah ca  merita , altfel va blestem sa va dea adversarii numa criticaluri
Knowledge hidden is knowledge forgotten.
Know that i know.